Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Fete induiosate

din 16 feb 2007 20:07 de bebysa

dar de ce sunteti gelosi?de ce atat de gelosi????ar trebui sa fim oarbe si singura noastra lumina sa fiti voi?sa va iubim orbeste si sa nu mai vedem pe nimeni in afara de voi? de ce trebuie sa renuntam la prieteni si familie pentru voi?de ...

Re: re:

din 16 feb 2007 19:50 de bebysa

nu e chiar asa...gandeste-te la tine in primul rand si nu la el...tu esty cea mai importanta...de ce zici ca nu il poti lasa sa astepte?nu ti-ar placea sa stii ca tine la tine?crede-ma ca atunci cand un baiat iubeste nu are ochi decat pentru ...

Re: Re: Re: Sexul pe perioada menstruatiei

din 16 feb 2007 16:05 de koryna

Pai...dak tot nu-ti convine partea cu prezervativul..ai avea o ultima optiune: Sa o faceti fara prezervativ,asta dak ai incredere ca ea nu are vreo boala...dar...sa nu lasi nici macar o picatura...mai bine iesi cu vreo 2 min inainte sa te termini ...

Re: Am rupt prezervative intr-o ora!

din 16 feb 2007 14:42 de Funky

mah u sigur pui prezervativele pe capul care trebuie?:lol:k eu nu inteleg fenomenul:ermm:

Re: Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina

din 16 feb 2007 13:59 de Funky

zic sa itzi iei niste materiale sa te experimentei oleaca....si daca stai cu gandul sa nu iti dai drumul prea repede masturbeazate inainte...:ermm:

Re: Prea timida?

din 16 feb 2007 13:56 de Funky

nu cred k ar trebui sa intrii in panica....sunt foarte multe persoane care patesc ca tine...chiar si eu cateodata....dar nu ai de ce sa te sperii si timiditatea e un fel de calitate :ok:

Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 16 feb 2007 13:52 de Funky

pai pana acum nu imi placeau deloc fetele cu par jos (deloc)...acum d knd sunt cu fata pe care o iubesc nu prea ma intereseaza....bn...as prefera deloc.......eu "jos" ma tund scurt cu masina....si kteodata ma mai si epilez....;) de obicei dak ...

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 16 feb 2007 13:45 de Funky

e adevarat ca trebuie sa fii si oleaca bazat...k sa ai grija de prietena ta...in caz de ceva bataie sa nu te faci de "cacao":~*...dar asta conteaza cel mai putin....degeaba esti bazat si indraznet daca nu ai si un pic de timiditate in tine....:`

Re:Nu am avut niciodata prietena

din 16 feb 2007 13:15 de someone

1. Sa NU ii spui povestea ta! Nu conteaza ca iti place sau nu o tipa, trebuie sa treci peste momentul asta odata si atat, de acolo vin toate de la sine!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la o petrecere?

din 16 feb 2007 10:24 de ...

vaiiiiii, saracele curv3...pardon...fete, vor fi privite exact asa cum trebuie si cum sunt, niste curv3. o fata calumea nu si-o trage la petreceri in nici un caz ):(

Re: detasare

din 16 feb 2007 09:59 de Nekunoskuta

Iubind si facand dragoste din pasiune, nu din obligatie. Aici sunt doua aspecte: 1. daca ai o relatie stabila incearca sa faci dragoste cand ai chef, nu doar ca sa-i faci pe plac partenerului. Se spune ca "pofta vine mancand" insa in ceea ...

Re: Cea mai deprimanta/fericita zi a anului!

din 16 feb 2007 09:10 de Bockscar

Mda,ce pot spune? Un alt savant al lumii,un prooroc fals,de care se pare ca tu te-ai luat dupa el,daca accepti teoria asta.Precizez faptul ca numai Dumnezeu stie ce se intampla in lume,asta daca accepti determinismul divin,daca accepti cel ...

Re: Prieten prost

din 16 feb 2007 08:39 de Bockscar

Cum ai spus si tu prieten prost,daca ai scris chestia asta pe forum,adica titlul asta banuiesc ca nu prea tii la el,sau mai bine spus,nu ai nici cel mai mic respect.Inteleg ca te contrazice cand vb,numai el se implica etc,dar macar un pic de ...

Re: Schimbarea brusca a caracterului este posibila

din 16 feb 2007 08:33 de Bockscar

Nu am inteles de ce spuneti ca nu se poate schimba in cateva zile,pe ce baza spuneti asta? Daca ati incercat sa va schimbati si a durat mai mult,asta depinde de psihicul vostru.De exemplu,in grupul vostru de prieteni,intr-o zi puteti fi ...

Re: Himen rupt = sange?

din 16 feb 2007 08:29 de Funky

mey nici la prietena mea nu a curs sange si mi`a zis k a fost virgina si am multa incredere in ea....totusi a intrat greu si a durut`o pe ea dar si pe mine.si d multe ori am vazut k nu e neaparat sa curga sange

Re: Nu am avut niciodata prietena

din 16 feb 2007 08:26 de Bockscar

Ce sa spun? Ar trebui sa ne explici ce ai facut pana acuma,adica de ce nu te-a interesat femeia? Cautati niste gagici la facultate,trebuie sa fie una care sa iti placa.Si ce-i cu tipii care spun ca sunt timizi? Nu va clasificati ca fiind asa,sa ...

Re: Re:

din 16 feb 2007 00:06 de Stranger_to_love

Curaj,curaj. Cum ziceam nici timiditatea nu prea e problema mea.Am tupeu ,dar ce o sa zic?? nu stiu ce sa zicsi in ce moment nu stiu sa fac aluzii.

Re:

din 15 feb 2007 23:04 de omu_negru

nici eu nu sunt intr-o situatie prea vesela...poate trebuie sa ai mai multa incredere in tine, asa cum incerc si eu sa fac, sa nu te lasi influentat de altii, sa ai propriul tau drum cum se zice... asa suntem noi, timizii ...

Re: Oare am avut orgasm?

din 15 feb 2007 22:19 de Funky

vei simti si vei vedea knd vei avea....nu poti sa nu simti....:devil:

Re: Sex citind ziarul.....

din 15 feb 2007 21:14 de Funky

asta mi se potriveste O:)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!