Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Pentru baieti din 11 feb 2007 02:05 de valentine
Nu am citit ce scrie mai sus,dar...se zice ca ceea mai mare greseala pe care o fac barbatii/baietii la prima intalnire este ca incearca sa isi impresioneze partenera intr-un fel sau altul,fapt care duce la o stare de discomfort din partea barbatului ...
Re: VREAU SFATURI!!! din 11 feb 2007 00:37 de shooter
Eu zic ca ar trebui sa stai cuminte in banca ta la inceput ca sa vezi cum stau lucrurile, binenteles sa fii zambitor intotdeuna cu toti.Incearca sa il analizezi pe fiecare in parte, sa-ti faci o impresie despre fiecare, daca se poate, si apoi ...
Re: Re: Re: Masturbare zilnica din 10 feb 2007 23:15 de the_gogu
a facut si sex,am vazut ca ai citit si i-ai rasp. da-ti zic yo ca chiar daca faci tot nu-ti trece asa repede.
trebuie sa incerci sa te abtii n-are nici o legatura(doar sa faci sex in fiecare zi), tre` sa ai si putina vointa.si cu sensibilitatea, ...
Re: Re: Re: Despre candidoza din 10 feb 2007 22:01 de jay
cheatia cu sexul ..nu prea e convenabila....nu de ala dar se poate proteja ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc din 10 feb 2007 17:35 de shooter
Mi-ai dat un raspuns la care m-am gandit si eu mai demult, si stiu ca ar trebui sa ma gandesc intai la mine, dar problema mea este ca nu stiu inca ce simt, daca il mai iubesc sau nu. Am sa fac o incecare totusi, si ca urmare am sa decid. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc? din 10 feb 2007 16:57 de Nekunoskuta
Raspunsul tau e simplu: obisnuinta. Este cel care te asculta, e alaturi de tine. L-ai cunoscut la 16 ani, a fost primul tau barbat, iti este prieten dar nu iti este iubit. Cred ca este cliseul cel mai des intalnit in ultima vreme. Urmeaza o casatorie ...
Re: virgina dar nu curge sange din 10 feb 2007 12:36 de the_gogu
nu trebuie sa curga neaparat sange daca era virgina, mai citeste pe forum ca s-a pus de o suta de ori intrebarea asta, si sa nu o judeci gresit prea repede, nu exclud varianta ca te-ar fi mintit, dar poate chiar ti-a spus adevarul, gandeste-te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2007 02:31 de ExoticDream
Este adevarat ca intre doi oameni pot exista fel de fel de sentimente, nu putem judeca in alb si negru, insa hai sa sistematizam un pic lucrurile. Sa clasificam relatiile in 5 categorii:
1. simpla prietenie (fara conotatii sexuale)
2. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's din 9 feb 2007 23:32 de Guest
Daca, te iubeste si stie ca-ti plac trandafirii si-o declaratie de dragoste, inseamna ca, ti le va oferi. Daca, te iubeste, inseamna ca te cunoaste suficient de bine, pt. ati intui dorintele/preferintele. Si viceversa, daca-l iubesti, inseamna ca-l ...
Re: Pentru baieti din 9 feb 2007 21:35 de Estyban
hai sa o luam asa mai bine,voi ce ati facut la prima intalnire?
Re: Sexul si ata din 9 feb 2007 21:18 de the_gogu
nu trebuie sa ti se rupa ata neaparat
la unii nu se rupe nici dupa cativa ani cu toate ca au avut o viata sexuala destul de bogata in acei ani
nu trebuie sa-ti faci griji din cauza asta, nu o sa se intample nimic
Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day? din 9 feb 2007 20:32 de shooter
In primul rand, daca ii spun eu prietenului meu ca vreau flori isi va pierde tot farmecul gestul, pt c toata chestia e sa te surprinda el!Si nu e vorba ca imi trebuie flori, ca pana la urma urmei se ofilesc dupa o saptamana, dar astfel iti arata ...
Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day? din 9 feb 2007 17:39 de Guest
In cazul acesta, mi se pare pierdere de timp deschiderea topicului. Era mai simplu, sa-i spui iubitului tau, ca-ti trebuie un buchet de trandafiri rosii, pt. 14 febr. Intrebarea, lasa senzatia ca, te-ar interesa un cadou pt. partener.
Re: Re: Re: Re: Tradarea... din 9 feb 2007 12:23 de ExoticDream
Asa este, toate statisticile arata ca barbatii inseala mai mult decat femeile, faptul ca iarta mai greu sau nu iarta deloc tine de orgoliul lor, mai dezvoltat decat al femeilor. Nu sunt de acord ca (aproape) toti barbatii inseala, insa este ...
Re: Re: Re: Re: Tradarea... din 9 feb 2007 07:57 de SORIN28
Aici, da-mi voie sa te contrazic. Se traieste cu impresia ca barbatii inseala mai mult pentru ca ei, fata de femei, recunosc :ok:
Si nu crezi ca este logic ca acolo unde s-a inselat sa nu mai existe incredere? Nu crezi ca o sa se intrebe ...
Re: Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc? din 9 feb 2007 02:16 de ExoticDream
Este adevarat ca, in adolescenta, fetele sunt, in general, mai mature decat baietii de aceeasi varsta. La 19 ani am avut un prieten doar cu o luna mai mare decat mine, comportamentul lui in cadrul relatiei a fost... copilaresc (asta ca sa nu spun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr din 9 feb 2007 01:45 de ExoticDream
Dragostea da, insa ce te faci daca ea nu este impartasita (ca in cazul de fata)? Cand unul iubeste si celalalt nu, povestea este una de dragostea pe jumatate, cel care nu iubeste face sex de dragul sexului, in timp ce iubaretul isi imagineaza ca ...
Re: Re: Re: Re: Tradarea... din 8 feb 2007 23:28 de Guest
Casniciile despre care, vorbesti tu, in care, barbatul inseala, rezista, pana, rupe sotia, pisica-n doua, prin divort, cu o conditie, evident si-anume sa fie hotarata sa faca pasul, pana, la capat. E-adevarat ca, in general, o femeie inseala, ...
Re: Re: Re: Tradarea... din 8 feb 2007 23:07 de carrie
ok...deci trebuie sa stii ca, desi barbatii in general inseala mai mult, tot ei sunt cei care iarta mai greu. o femeie trece mult mai usor peste o astfel de tradare, de cele mai multe ori. cum altfel ar rezista casniciile cand se stie ca (aproape) ...
Re: Sex oral nereciproc din 8 feb 2007 22:14 de stefanoski
Ai grija pana unde ajungi cu insistentele. Nu trebuie sa te gandesti numai la tine. Daca ea asta crede despre sexul oral, las-o asa. I-ai explicat o data, de doua ori, de tri ori. Ajunge ! Daca pui prea multa presiune pe ea, se pot intampla 2 lucruri ...
Pagina 700 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |