Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Prieten prost din 28 ian 2007 22:58 de ExoticDream
Asta imi aminteste de o disputa greci vs orientali. Mintea grecilor era obsedata de cunoastere (Grecia este "leaganul" filosofiei, logicii, stiintei, a mintilor care vor sa stie), in timp ce mintea orientalilor este centrata pe verbul "a fi". ...
Re: Re: Sa iau sau nu Postinor? din 28 ian 2007 17:55 de rusu_cammeli
eu mi-am facut un test a doua zi desi stiam ca nu are nici un rost.pe prostect scria ca abia dupa 7 sile se poate detecta in oraganism cresterea (nu stiu cum se cheama substanta aia nu am retinut :unsure:)u de ce zici dupa 14 zile?
Re: prea timida ? din 28 ian 2007 17:11 de /bin/bash
sa tragi aer in piept , sa bei un pahar de apa si sa crezi ca vorbesti singura acasa in fata oglinzii.
Trebuie sa faci abstractie de public.
si eu am fost pus in situatia sa prezint o festivitate in liceu cu inca o fata... si a fost greu, dar ...
Re: Re: Re: Re: Prieten prost din 28 ian 2007 17:03 de "Maine"
"Nuanta" ta nu are sens. Se refera la cu totul altceva decat [i]sublinierile[/i] mele.
Ceea ce gandesti si ceea ce faci trebuie sa fie UNA! Lipsa unitatii aduce dihotomii in concepte, iar acestea aduc, la randul lor, confuzie si neliniste. ...
Prea timida? din 28 ian 2007 14:55 de v3rsata
De fiecare data cand trebuie sa vorbesc (sa citesc) in fata mai multor persoane inima incepe sa imi bata din ce in ce mai tare nu mai aud ce se intampla in jurul meu si nu mai reusesc sa scot un cuvant. M-am gandit ca poate sunt atacuri de panica ...
Re: Sa iau sau nu Postinor? din 28 ian 2007 02:08 de ExoticDream
Ai fi putut lua Postinor la maximum 72 de ore de la momentul contactului sexual riscant, 23.01 seara - 26.01 seara.... Tu ai postat pe 26.01 dimineata... Daca stiai de Postinor, de ce nu ai dat o fuga la farmacie pe 24 dimineata, ai fi citit ...
Re: Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina din 27 ian 2007 20:58 de SORIN28
Lasa problemele astea. Nu te doare pe tine capul ce o sa spuna ea. Din cate "spui" nu poate fi vorba de iubire, sentimente si alte bla, bal-uri d'astea. Vrea sa faca sex cu tine si tu nu esti intr-o relatie...ok, fa-o. Fa sex cu ea, tine-o o ...
Re: va rog vreau si eu un sfat bun,,, din 27 ian 2007 11:17 de stefanoski
Pai cum ai spus si tu, solutii prea multe nu sunt. Poti sa te duci cu le la Brasov daca esti hotarata sa renunti la facultatea pe care ai inceput-o, sau poteti continua relatia la distanta, sa va vedeti cand aveti timp si sa vorbiti mereu la telefon. ...
Re: Re: Prieten prost din 27 ian 2007 03:05 de "Maine"
Bine spus! Impresionant... NEASTEPTAT!
P.S. Lasa-ma sa te trimit pe muntele Parnassus, in Grecia, sa-ti fie spus ceea ce scria pe frontispiciul templului din Delphi... prima parte, doar. Inca ceva: templul acela "continea" un... oracol. Funny, ...
Re: Re: Cum agata un calculatorist o gagica ? din 25 ian 2007 23:39 de stefanoski
citystar, problema ta cea mai mare, dupa parerea mea este ca esti pesimist. Prea pesimist ! Trebuie sa ai incredere in tine, nu cred ca nu ai nici un prieten, si daca si prietenii tai sunt la fel ca tine, vorbeste cu ei si propune-le sa faceti ceva, ...
Re: Cum agata un calculatorist o gagica ? din 25 ian 2007 19:51 de citystar
nu am prieteni carora sa le placa viata, care sa fac diferenta intre "a trai viata" si "a fi in viata", sau care sa fie alfa dominanti. Nu am prieteni PUA.
foarte disperat.
timid pana la o anumita limita. Cand ma sunt in largul meu, ...
Cum agata un calculatorist o gagica ? din 25 ian 2007 14:04 de /bin/bash
problema ta arata in felul urmator:
1) Ai 27 de ani
2) Cauti o fata si nu gasesti
3) Nu prea ai prieteni
4) Esti disperat complet (ca in reclama de la Sprit.)
5) Esti prea timid
6) Presupun ca lucrezi in domeniul tehnic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2007 12:02 de ...
daca vrei sex in iasi e plin de "fufe"...ia un ziar, imposibil sa nu vezi anunturi care mai de care...in 5 minute gasesti
copil din nou nu ai sa mai fii, obisnuieste'te si accepta ideea asta, mergi mai departe.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce din 25 ian 2007 11:12 de Pasaroi_Cuminte
Sa inteleg ca vrei sa-l meditezi ?
"Singuratatea, ca arma...." din 25 ian 2007 01:35 de ExoticDream
Lipsa de motivatie. Si timp. Si perspectiva. Stres. Alunecari. Biciuirea vointei. Cuvantul de ordine: TREBUIE. Perceptia vidului. Nopti semialbe. Incapatanari. Indiferenta. Liniste. [i]A[/i]viitor. Vise absurde. Rataciri. Dusmania clepsidrei. Vise ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce fac din 25 ian 2007 01:19 de ExoticDream
Mie imi este in[b]diferent[/b], trebuie sa vad ce-i place si lui, fiind perfectionist, s-ar putea sa vrea sa studiem intai existenta si unicitatea solutiei... La preludiu ar merge o Bernoulli sau Riccati de incalzire (cele cu variabile separabile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult din 24 ian 2007 11:55 de stefanoski
Asa este, uite eu am scris ce am simtit si crede-ma nu stiu cand am facut stelutele astea. Parca ieri eram newbie.
P.S. : maine fac 3 luni :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult din 24 ian 2007 02:18 de ExoticDream
Nu cred ca se pune problema sa astepte cineva sa-i vina mintea la cap unei astfel de fete. Nu se intampla prea des ca un sfant sa se insoare cu o femeie care are un comportament atat de... emancipat, sa-i zicem. Este adevarat ca ea face ce vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult sex! din 24 ian 2007 01:54 de ExoticDream
Nu te-ai prins ce stelute numaram eu! Nu cele care iti atesta numarul de posturi pe forum, ci cele din cuvantul c****a!!! Cat despre "facerea" stelutelor-posturi, nu trebuie sa te chinui, nu dam premii pentru numarul de mesaje, scrie ce simti, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult sex! din 23 ian 2007 23:52 de BBL
E c**** penala. Am intalnit si eu una din pacate mai demult si m-am lamurit! La fel de bine puteam sa o fac si eu. Ea se scandaliza... Sau ma considera egalul ei? Whatever! Oricum nu i-ar fi convenit... Deci tot la faptul ca e c**** penala raman. Cat ...
Pagina 703 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |