Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Oare am avut orgasm? din 16 ian 2007 20:14 de Sara
Sunt impreuna cu prietenul meu de trei ani, iar de doi ani avem o relatie sexuala. Ne iubim foarte mult, doar ca eu am o problema: nu stiu daca am orgasm.......Ma simt bine cu el si il doresc mult, dar cum ar trebui sa stiu daca ce simt eu se numeste ...
Re: Veteranilor din 15 ian 2007 15:57 de stefanoski
Aici se refera la mine si la Danny. Asta pentru cine nu si-a dat seama inca ! :mellow:
Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vorbesc din 15 ian 2007 15:45 de stefanoski
Si ce vrei ? sa-ti dau eu curaj de la mine ? Gandeste-te ca trebuie sa-ti faci curaj sa te bagi in seama cu o fata, dar odata ce ai intrat in vorba cu ea nu trebuie sa te pierzi sau sa te balbai. Fata te va simti imediat ca esti timid. Nu minti, nu ...
Veteranilor din 15 ian 2007 15:16 de LonelyGirl
Am neplacuta surpriza sa constat in ultimul timp ca forumul se duce pe apa sambetei.
Raspunsurile aiurea, caterinca, jignirea sau mai bien zis bataia de joc e in culmea dezvoltarii.Observ ca unii dintre vechii useri nu mai posteaza atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2007 14:31 de ...
poti sa spui "toata" problema, poate ne dam seama de unde se trage...stiu ca ai avut probleme si in copilarie...nu a fost prea fericita, e posibil ca atunci, neinteractionand cu copiii sa nu-ti fi dezvoltat capacitatea de a comunica, nu neaparat ...
Re: Re: Ce sporturi ati practicat/practicati? (Exc din 15 ian 2007 14:20 de ...
orice sport este bun, atata timp cat il faci cum trebuie si te "tii" de el. din pacate multi prefera sa piarda dimpul in discoteci si baruri, la o sticla de votka, ascultand manele, in lor ce sport.
cand eram mai tanar: kwan ki do, volei, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 ian 2007 16:46 de citystar
dupa atitudine si modul cum te-ai exprimat, probabil reprezinti vre-o organizatie guvernamentala sau ceva cu autoritate. sau esti psiholog legist.
Sa sti ca problema mea e mult mai grava decat am expus-o eu pe forumuri.
Rataciri in sens trigonometric din 14 ian 2007 04:25 de ExoticDream
Unul din reperele existentei noastre este timpul... Cand acele ceasului se blocheaza pe neasteptate, te simti pierdut, debusolat, dar daca ele incep sa se roteasca invers, devii de-a dreptul disperat! Era undeva, in Europa (la Praga?), o astfel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 ian 2007 03:37 de ExoticDream
Se vede ca tu nu esti dus cu pluta/salupa, RO-RO si IMO sunt cursuri de baza pe care trebuie sa le urmezi pentru a lucra pe o nava de croaziera!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Petrecere De Majorat din 13 ian 2007 15:58 de SORIN28
1. sa te distrezi
2. comod, cum te simti tu bine
3. impotriva mahmurelii - zeama de varza\muraturi...in nici un caz sa nu te apropii de apa, lapte sau cafea
4. impotriva betiei - sa fii mancat, sa bei mai mult suc, sa nu bei vin cu suc si daca ...
Re: Prezento-viitorul si disparitia iubirii? din 13 ian 2007 02:20 de nemesis
Cat de alambicate sunt ideile voastre? Chiar nu va puteti face ordine in idei si sentimente? "Dragoste", "indragostire", "iubire"... Jesus! In cate moduri trebuie sa clasificati ceea ce este unic?
Oamenii uita. Ei uita ca iubirea nu este un ...
Re: Puncte albe pe penis din 13 ian 2007 02:12 de ExoticDream
De maine subiectul acesta va fi mutat la sectiunea "Sanatate/Probleme"!!! Pana una-alta, citeste aici:
http://www.sexpert.ro/articole/sanatate/bolile_cu_transmitere_sexuala
(!)(!)(!)
Puncte albe pe penis din 11 ian 2007 22:43 de claus_nebunu
care imi puteti spune knd ai probleme cu penisul la ce doctor trebuie sa mergi???pt k miau iesit ceva punctulete albe pe penis(pe pielea aceea mai fina nu pe tot penisul,pe exterior nu) iar pe capul penisului sunt rosi:~* imi puteti spune oare am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral protejat din 11 ian 2007 18:25 de valentine
ca sa fiu sincer...nici eu nu stiu sa iti explic exact ceea ce vreau sa zic...cred ca trebuie sa mai trecem pe la scoala:D iti explic mai pe larg cand ne intalnimB)
Re: Re: Re: Ce ati face? din 11 ian 2007 17:09 de carrie
deloc. si el face anumite lucruri fara ca eu sa stiu. sinceritate si daruire totala... ca apoi sa te trezesti ca de fapt din partea celuilalt nu a fost asa ...;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2007 13:02 de ...
citystar...am vazut problema ta si pe softpedia, acum un an de zile (daca nu ma insel). nu mai sta, crezi ca o sa te ia cineva de pe forum de minuta sa te prezinte la fete? ia atitudine, incearca sa interactionezi cu cat mai multa lume, nu ...
Re: Re: Re: Ce ati face? din 11 ian 2007 12:48 de Guest
Sinceriotate, daruire totala, reciproca. Bilaterala. Degeaba, da, doar, unul. In timp ce altul merge pe principiul ca, ce nu stii, nu te poate afecta. Nu te poate afecta, pana afli. Si cum un secret, nu, mai, e secret, din secunda in care, exista, ...
Re: Re: Ce ati face? din 11 ian 2007 12:36 de ...
nu judeci cum trebuie, intr-o relatie e nevoie de sinceritate si daruire totala...tu cum te simti cand faci anumite gesturi si nu ii spui lui? nu te doare putin sufletul?):(
Re: Ce ati face? din 10 ian 2007 21:51 de carrie
nu cred ca e asa o crima faptul de a merge la o cafea cu un fost/o fosta!
cum dupa parerea mea ideal este sa ramai pe cat posibil in relatii bune, amicale, cu fostii parteneri, a iesi la un suc cu unul dintre ei e un lucru normal. si de ascuns ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar din 9 ian 2007 21:50 de carrie
daca perceptia despre sex a majoritatii barbatilor este cu adevarat alterata de aceste filme (pe care si eu le privesc, facand abstractie de anumite lucruri, la o adica uneori pot fi o sursa de inspiratie si/sau excitatie) atunci este chiar foarte ...
Pagina 705 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |