Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 9 ian 2007 14:44 de intrebare

in sfarsit un post valabil. merg pe acelasi sfat, daca ai sa stai sa te gandesti "ce sa fac, cum sa misc buzele, limba, etc" ai sa dai cu bita'n balta. trebuie sa te comporti natural, spontan, asa cum ti-ar placea tie si nu cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 9 ian 2007 14:30 de carrie

poate pur si simplu ii placea sexul... greseala ei a fost sinceritatea. nu numai ei, spre exemplu sunt si multe femei (cu o activitate sexuala mai redusa si principii de fier) care le catalogheaza drept curve pe suratele lor, fiice, nurori, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 9 ian 2007 10:09 de Pasaroi_Cuminte

Nope niciodata nu fac misto de cei cu probleme psihice. dar fata respectiva ( daca este adevarat ce se spunea in topicul respectiv) avea sau are probleme psihice ( nu in sensul de nebunie ci instabilitatea dpdv sentimental ) 8 relatii (parca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 ian 2007 13:35 de Guest

Parca, trebuie sa fie cineva, fan webcam, pentru a poseda una. De 2 saptamani, posed una bucata webcam si n-am folosit-o, inca. Am primit-o cadou de mos Craciun, dar n-a fost cazul, inca, sa o folosesc.

Re: Ce ati face?

din 8 ian 2007 13:20 de ExoticDream

Tu ai gresit cel mai mult in aceasta poveste. Te aflai deja intr-o relatie cu cel de-al doilea baiat, ceea ce inseamna ca ar fi fost corect sa ii spui de invitatia la cafea a fostului prieten. Nu stiu de ce ti s-a parut o idee buna sa tii secreta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

din 8 ian 2007 11:12 de Guest

Da. Este, chiar, sange, pentru ca, afectiunea este avansata. Si nu-i o gluma, faptul ca medicul nu trebuie ocolit. De fapt, cistita, incepe, prin a se manifesta la nivelul uretrei( manifestari: senzatie de mictiune, frecventa, urina, are un aspect ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce ati face?

din 7 ian 2007 22:49 de Guest

Da. Si eu as face, la fel. Ca-i de bonton sa-njuri ca birjarul, din motive inchipuite.

Re: Re: Re: Re: ce ati face?

din 7 ian 2007 22:29 de stefanoski

Reactiile lui au fost cat se poate de normale. Gandeste-te ca daca nu tinea la tine, nu s-ar fi agitat atat. vina iti apartine in totalitate, mai ales ca dupa ce ai iesit si ai doua oara cu fostul, i-ai pus sare pe rana saracului baiat. Sa fi fost in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 7 ian 2007 21:27 de Snake

lol is de acord cu u 100 la 100 cont ff mult aspectu dar totusi mai cont si cea ce esti cum te comporti lol e o chestie de psihologie nu trebuie sa fi fotomodel oricum gandestete acolo undeva sunt persoane acre te plac pt cea ce esti :p si nu ...

Re: Re: Spaima..frica..nebunie...

din 7 ian 2007 14:32 de stefanoski

Cum spunea si Exotic, familia lui trebuie sa depuna plangere la politia impotriva acelor "oameni"

Re: #Fata....sau nu ?

din 7 ian 2007 14:16 de stefanoski

fetele aste despre care vorbesti tu, mie imi provoaca sila. Nu suport fetele vulgare. O fata trebuie sa se remarce printr-un limbaj bland si inofensiv, nu prin vulgaritate.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 7 ian 2007 13:59 de Guest

Pai, tu, ai scris, ca, esti, mai, de moda veche. Tot, tu, ai atacat virulent, agatatul pe strada. Mai raman putine variante, pt. a incepe sa cunosti pe cineva: intamplarea( o petrecere, colegi de scoala-orice ar insemna scoala: primara, gimnaziu, ...

Re: Re: Re: -

din 7 ian 2007 13:55 de Danny_DaBoss

eu cred ca tie iti trebuie un pic de creier ca sa gandesti.. deci asta ar fi modelul tipic de baiat care nu gandeste si umbla cu o fata doar pentru a ... o folosi.. dap.. putin preludiu si se rezolva..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #T

din 7 ian 2007 13:21 de Danny_DaBoss

bine may.. nu mai postez subiecte noi ca vad ca iar incepeti cu Bantea

Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 7 ian 2007 04:19 de ExoticDream

Eu cu minciuna n-o sa ma impac in veci! Nu as putea fi langa un om in care sa nu pot avea incredere deplina, daca as sti ca este adeptul principiului "ce nu stii nu te poate rani", fara sa vreau, mintea mea ii va suspecta fiecare cuvant, fiecare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 7 ian 2007 04:13 de ExoticDream

Din cate stiu eu, sexul in grup de 3 este una, iar menage-a-trois este alta. Prin sex in grup se intelege o aventura ocazionala, la care participa 3 persoane, in timp ce menage-a-trois desemneaza o relatie, care implica in general sentimente, ...

Re: Spaima..frica..nebunie...

din 7 ian 2007 04:00 de ExoticDream

Cumplita situatie..... Cat de iresponsabili pot fi cei din jurul nostru...., e incredibil! Nu are sens sa amplifici raul cautand sa te razbuni. Corect este sa rezolvi ce se mai poate rezolva cu ajutorul politiei, indivizii aceia dezaxati trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Trafi

din 7 ian 2007 03:53 de ExoticDream

Wow, fratilor, in acest caz trebuie sa luam in consideratie varianta Utah! Cred ca avem o problema insa: eu am conceptii de pe vremea lui Pazvante..... imi ajunge un sot, dar bun! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 7 ian 2007 02:12 de ExoticDream

Mosule (fara ghilimele), daca in 1900 te tineai de agatat pe net, cum naiba sa nu fii... de moda veche, doar a trecut un secol peste tine, verde te tii! Welcome to the Bantea family! Pasaroi..... tu intelegi cum vine chestia asta cu netul, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 ian 2007 02:06 de ExoticDream

Depinde ce fel de fata intentionezi sa agati. Daca vrei una pentru distractie, ai sanse sa gasesti pe lungimea unei strazi oarecare, fara sa faci eforturi deosebite, exista destule care, daca arati bine, ti-ar da numarul de telefon si/sau adresa ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 706 din 1098
«   1 ... 703   704   705   706   707   708   709 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare