Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Sex citind ziarul..... din 23 ian 2007 20:14 de ExoticDream
Nu va lasati mintea sa deseneze imagini in care lecturati presa, in timp ce partenerul se straduieste sa va aduca la orgasm, o sa va povestesc 7 trucuri pe care un ziar national ni le sugereaza pentru a avea o viata sexuala implinita:
[b]1. Lasa ...
Re: Cea mai deprimanta/fericita zi a anului! din 23 ian 2007 19:29 de stefanoski
Cea mai fericita zi = cred c atunci cand am trecut la mate
Cea mai trista = ziua in care m-am despartit de persoana pe care o iubeam...
referitor la 22 ianuarie, ieri in prima parte a zilei am fost f deprimat, dupa ora 14 insa am fost happy :)
Re: Re: Re: Re: O fata care face mult sex! din 23 ian 2007 11:53 de carrie
o fata careia ii place sa faca sex! sau voi nu faceti la fel de multe ori? si nimeni nu se scandalizeaza. la un moment dat se va stabiliza. doar ca nu puteti face fata schimbarilor in relatiile dintre sexe si in rolul sexelor in societate... si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai deprimanta/fericit din 23 ian 2007 00:54 de ExoticDream
Daca am avea o suma finita de vise care s-ar implini simultan, am fi un timp fericiti in tot si toate, apoi am am ajunge sa ne plictisim, oricat de straniu ar parea. Nu vi s-a intamplat niciodata sa va certati un pic cu partenerul si apoi sa va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare am avut orgasm? din 22 ian 2007 18:43 de Danny_DaBoss
pai daca face aiurea tre sa il ghidezi un pic sa faca cum trebuie nu? ? comunicare ce ziceam.. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2007 16:45 de citystar
nu trebuie experienta ca sa-mi dau seama ca dragostea ma face mult mai fericit pe termen indelungat decat o partida de sex de 10 minute. Dar, multi experti PUA mi-au zis ca o partida de sex ma va face mai indraznet; ca sa schimb ceva in viata ...
Cea mai deprimanta/fericita zi a anului! din 22 ian 2007 15:12 de ExoticDream
Conform calculelor lui Cliff Arnall, profesor de psihologie la Universitatea din Cardiff, 22 ianuarie este cea mai deprimanta zi a anului datorita frigului, facturilor care sosesc dupa sarbatorile de Craciun si reintoarcerii la slujba/scoala dupa ...
Salata asortata de sezon! din 22 ian 2007 01:28 de ExoticDream
Abia s-au stins ecourile petrecerilor inlantuite incepute in faimoasa luna a cadourilor si kitschul revine in forta: dupa Halloween si Thanksgiving Day, ne sunt brutalizate simturile cu reclame privind Cupidonul imprumutat de peste mari si tari! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Imi este jena sa cer prezervat din 21 ian 2007 21:21 de Coracao
Nu trebuie neaparat sa ceri...mergi la un supermarket si pur si simplu iei de pe raft si gata!!!
Re: Re: Re: Re: Re: pe urmele iubirii din 20 ian 2007 19:30 de stefanoski
La naiba cu dragostea asta...de ce trebuie sa fiu eu sensibil ? Cred ca m-am indragostit. Sau poate e vorba doar despre o atractie fizica mai puternica. Nu stiu ce e in mintea mea. Nu stiu ce vreau.
Oare de ce nu ma lasa sufletul sa-mi bat joc de ...
Re: Doua intrebari despre sex din 20 ian 2007 01:39 de ExoticDream
[b][i]Vezi ca maine iti mut subiectul la "Viata sexuala".[/i][/b]
1. Da, conteaza, riscul de a ramane insarcinata si de a te procopsi cu o boala cu transmitere sexuala este acelasi ca si a doua, a treia, a n-a oara cand faci sex, singura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in familie din 19 ian 2007 13:06 de ExoticDream
Zice-se ca asta este una din ideile din "Alchimistul" lui Coelho! Nu stiu daca exista intotdeauna un maine, poetii sunt optimisti, noi avem libertatea sa speram, insa trebuie sa si luptam pentru ca acel maine sa fie asa cum ne dorim, nu ne pica ...
Re: Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina din 18 ian 2007 21:06 de cs_boy
Aceiasi situatie si pt mine(!)
Re: Re: Re: Re: Probleme in familie din 18 ian 2007 19:37 de stefanoski
Din pacate n-am cumparat florile ca am ajuns inaintea ei acasa si nu era frumos sa ii arat florile in vaza. Trebuie sa apar eu cu ele acasa, ea sa deschida usa si bla bla bla. Intotdeauna exista un maine, nu ? :D
Re: problema...colegii! din 18 ian 2007 11:38 de the_gogu
da... e dificil mi s-a intamplat si mie si pana la urma n-am fost nici cu una nici cu alta. stiu ca pare usor de zis si greu de facut dar trebuie sa flirtezi putin cu ea si sa vezi daca te place. cu cealalta ar fi bine sa pari ceva mai ...
Re: Re: Re: Re: CE PARERE AVETI DE FATA ASTA? din 17 ian 2007 23:44 de SORIN28
Oricum ar fi, tot nu are el(El cid) nici un drept(sau stang) sa o judece...e problema ei, e viata ei, e corpul ei:ok:
Re: am o problema din 17 ian 2007 21:12 de luna_amara
daca a luat pastila cum trebuie nu are cum,,,probabil sunt niste efecte secundare ale pastilei,,parerea mea:ermm:
Re: Re: Re: CE PARERE AVETI DE FATA ASTA? din 17 ian 2007 18:39 de carrie
daca o face ca sa se afle in treaba si ca sa se dea smechera (desi nu e o solutie prea buna asta pentru o fata), e o proasta. daca insa o face pentru ca pur si simplu ii place sa faca sex si punct, este treaba ei si nu ar trebui judecata. daca ar fi ...
Re: Probleme in familie din 17 ian 2007 16:06 de ExoticDream
Gresesti, daca citim cu atentie printre randuri in posturile tale, ne dam seama ca persiflarea, uneori exagerata, a multor subiecte are la baza si o anumita frustrare, dorinta "de a face ceva ca sa uiti altceva care te doare". Metoda asta da ...
Re: Oare am avut orgasm? din 17 ian 2007 08:19 de SORIN28
Asta ar trebui sa ti-o spuna fetele\femeile de pe aici de pe forum. Eu ca baiat chiar nu stiu cum se simte orgasmul la o femeie:ok:
Pagina 704 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |