Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru baieti

din 8 feb 2007 21:25 de ESTEbAN

Va mersi tuturor pentru tips,dar toate sunt doar teorie,adica nu-s reale deloc.Sa fim sinceri, chestiile pe care le-ati spus voi,de genul fi tu insuti,s.a chiar ating inima unei femei "moderne" de azi? Sa fim seriosi!!!!! Lol,si cate alte ...

Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 17:32 de shooter

Multumesc pt sfat.Ca sa iti raspund la intrebare avem amandoi 19 ani si da nu am avut niciodata orgasm, si nu e ceea ce mi-as dori eu la pat.Adevarul e ca nu vreau sa-l condamn pt ca nu are experienta, si am inchis ochii de multe ori si am zis sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

din 8 feb 2007 11:58 de Dada

Eu consider ca ai facut bine, dragostea trebuie totusi traita, sorbita...pana la ultima picatura:) Mie, o poveste de amor neconsumata, mi-ar lasa un gust amar, asa ca sa-ti fie de bine ! :)

Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 11:18 de Nekunoskuta

Cateodata in viata e bine sa-ti iei inima in dinti si lumea in cap si sa faci ceva pentru sufletul tau, nu pentru al altora. Din ultima parte a mesajului reiese mila pentru el, nu iubire sau mai stiu eu ce sentiment asemanator...doar mila si nu cred ...

Re: Re: Cred ca se mai poate face ceva...

din 8 feb 2007 10:07 de Bursucu

Pastilele de PROSTINOR 2 nu trebuie folosite lunar. Trebuie folosite doar in cazurile de urgenta de cel mult 2 ori pe an 1/5-6 luni. Daca aveti o relatie stabila si mai ales din punct de vedere sexual, mergeti la medicul ginecolog si cereti ...

Re: Re: Re: Re: Pentru baieti

din 7 feb 2007 23:34 de stefanoski

+ nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Fara minciuni sau chestii de genu. Trebuie sa te placa asa cum esti. Multa bafta %%-

Re: Re: Re: Re: Probleme erectile!

din 7 feb 2007 17:32 de Danny_DaBoss

stresul taticu` ... cand o faci trebuie sa fii linistit, fara griji, sa nu stai cu ochii la usa ca poate intrea careva. si daca esti stresat la lucru/scoala tot la fel ti se poate intampla...

Re: Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie b

din 7 feb 2007 16:04 de MarYan

De cele mai multe ori nu suntem capabili sa luam decizia corecta si mai apoi ne dam pumni in cap pentru ce am ales defapt realizand ca nu am facut nimic cum trebuie. De la "a vrea" pana la "a face" intr-adevar ceva e uneori o cale destul ...

Re: Re: Re: Re: -

din 7 feb 2007 11:38 de SoulsQueen

nu avem de unde sa stim ce relatie au ei. poate nu o va parasi dupa ce vor face si pasul acesta. poate chiar o iubeste. o sa spuneti ca si la mine a fost devreme, ca mi-am inceput viata sexuala la 16 ani cu un tip de 20, nu? eu nu consider ca a ...

Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 7 feb 2007 11:06 de SoulsQueen

de ce [b]trebuie[/b]? daca vom merge si gandi tot timpul cu [b]trebuie[/b] vom ajunge niste roboti. trebuie sa fac asta, trebuia sa fie asa...suntem diferiti cu totii! mie nu mi-a curs deloc. la altele curge ca la robinet. normal ca asta depinde de ...

Umflarea penisului

din 6 feb 2007 23:46 de Florin1984

Am si eu o problema naspa!Sa fiu sincer....m-am masturbat mai dur si sub cap m-i s-a umflat ceva mai mult !Ce trebuie sa fac?Trece?!Multumesc!

Re: re:

din 6 feb 2007 18:51 de carrie

ma bucur ca ai inteles exact ceea ce am vrut sa spun. si ma bucur ca vei cantari toate argumentele, si pro si contra, toate posibilele urmari ale celor 2 variante si vei alege in final ceea ce vei considera ca este mai bine pentru tine. si orice ...

Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa eu un sfat...

din 6 feb 2007 18:11 de carrie

eu o sa am o opinie divergenta pe subiectul asta. 1. da, nu este corect sa iti ceara sa faci sex cu el daca tu nu te simti pregatita. totusi, desi nu e cea mai etica solutie, atata vreme cat tu nu poti face sex cu el, nu ai dreptul sa ii impui sa ...

Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede?

din 6 feb 2007 17:47 de carrie

vremuri mai bune or sa vina cand se va rezolva problema. o astfel de problema in general nu se rezolva de la sine. daca intr-adevar doresti ceva de la el trebuie sa il ajuti sa rezolve problema asta. daca nu merge, te poti gandi la o eventuala ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai rep

din 6 feb 2007 17:38 de carrie

ce e rau e ca intr-o relatie, daca sexul merge, conteaza 20-30 la suta. daca insa nu merge, conteaza 80 la suta. e o problema f grava si trebuie sa o rezolvati. si daca barbatii ar merge la clinicile care trateaza disfunctii sexuale ar fi bine. ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr

din 6 feb 2007 17:31 de carrie

lasa ca nici ea nu a pierdut nimic, ba dimpotriva. ca nu o sa ii ridice nimeni statuie daca mai sta 5 ani virgina! unde a prostit-o daca si ea dorea si considera ca el e o persoana potrivita? e doar o partida de sex, nu caderea troiei, si nu ...

Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte?

din 6 feb 2007 00:50 de cosmin

Re: intrebare

din 5 feb 2007 00:08 de stefanoski

Daca folosesti prezervativul cum trebuie si nu se rupe, de ce sa mai iei anticonceptionale ? :unsure:

Re: Pentru baieti

din 4 feb 2007 13:44 de Guest

Sunt tipi carora le sta bine cu mustata, cu barba si tipi carora, nu le sta bine cu niciunul dintre aceste 2 accesorii. Depinde de forma fetei( daca fata este rotunda, barba, nu-i dupa parerea mea, un accesoriu potrivit nici, mustata. Daca fata este ...

Pentru baieti

din 3 feb 2007 13:58 de Esteban

Salut! Ce faceti? Vreau sa va intreb si eu niste lucruri : 1.Hai sa incep cu asta,fetelor le plac baietii cu par facial? Le deranjeaza daca am mustata? Intreb asta din punct de vedere al MAKE OUT-urilor. 2.Am avut o "prietena" dar nu am stiut ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 701 din 1098
«   1 ... 698   699   700   701   702   703   704 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare