Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. unde va din 25 mar 2007 21:21 de Nekunoskuta
Hai sa-ti dau un sfat: cand vorbesti cu iubitul despre asta nu reactiona asa! Orice barbat are fantezii de acest gen si daca nu i le implinesti la un moment dat, risti sa-l trimiti singura la fetite sa si le implineasca. Nu ma refer neaparat la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubire din 25 mar 2007 20:20 de ExoticDream
Citind ceea ce scrii, privind in jurul meu cu ce viteza se fac si desfac relatii de iubire/"iubire" (inclusiv pe acest site, in ultimii 3 ani), ma cuprinde o tristete infinita..... Ma intreb daca relatiile la care inca mai visam tot mai putini ...
Re: Re: Prietena mea se intalneste cu cel pe care- din 25 mar 2007 13:04 de puiut
ia ce destept esti! si unde mii ma rpg subiectul ma rog ca nu-l mai gasesc........?
Re: De ce intra atat de usor? din 25 mar 2007 09:54 de Pasaroi_Cuminte
S-ar putea sa nu fi singurul pe Linie la intrarea in tunel :-`
Re: De ce intra atat de usor? din 25 mar 2007 04:29 de Bursucu
era excitata, librifiere = muschii vaginului se dilata...
parerea mea : mai rarutz ca-i mai dragutz...:love:
Re: Iubirea invinge orice ?!? din 25 mar 2007 01:54 de LonelyGirl
Asta e un subiect complicat :)
Din proprie experienta as spune NU, iubirea nu invinge orice.Nu iubirea simpla, nu iubirea adevarata a unui singur partener.
Probabil, daca exista iubire adevarata si daca este simtita de ambii atunci da, poate ...
Re: Casatoria - sport extrem in Coreea de Sud! din 25 mar 2007 01:12 de LonelyGirl
iti dai seama ca in stilul asta un numar impresionant de tineri ar ramane necasatoriti...probabil ar fi in stare familia sa caute pe cineva care-si permite toate astea.ne intoarcem la perioada in care casatoriile aveau in vedere clasele ...
Re: Nu o pot uita pe fosta! din 24 mar 2007 19:16 de stefanoski
timpul le razolva pe toate. trebuie doar sa ai rabdare si speranta ca va veni o zi cand vei iesi din aceasta pasa neagra :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul u din 24 mar 2007 16:55 de VladX
dar unde e spiritul de sociabilitate din tine? omu e sociabil ...sau te temi sa bei o cafea cu mine? :) .. is nou in buc ( asta daca reusesc sa ajung )..si te las pe tine sa alegi locul ( daca e un caffe shop sar dormitorul tau :P ) .. ai putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei din 24 mar 2007 12:07 de mya
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Nu m-am putut abtine!
Drum bun, cale batuta, ai grija cu fetele din Bucuresti, la unele nu trebuie sa cauti inteligenta cu lupa si nu sunt chiar atat de usor de manipulat! Ne povesteti experienta la intoarcere, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei fete din 24 mar 2007 11:27 de VladX
/ego din mine on
mia saptamana viitoare e posbil sa trec prin bucuresti ..am o treaba la ambasada frantei..da un pm cu un nr de telefon ..poate ne intalnim la o cafea..sa vedem daca esti asa "speciala" ..
Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei fete? din 24 mar 2007 11:20 de mya
Dar cum le stii tu pe toate, desteptu' lu' mama! Inclin sa cred ca tu ai dat numai peste tipe prea emotive si sentimentale, din creierul carora te uitai cu lupa dupa vreo urma de inteligenta, iar acum, ai tendinta de a generaliza. O relatie este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea in din 24 mar 2007 09:40 de carrie
e iubire si nu prea. adica mie nu mi se pare ca "iubirea" in sensul predicat de voi chiar exista. sensul asta este un sens absolut, perfect, in vreme ce fiintele umane sunt imprefecte. oamenii sunt egoisti, rai, egocentristi, poligami, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce au n din 24 mar 2007 03:44 de ExoticDream
Paralelismul matematico-metaforic nu este perfect.... Pentru a aplica teorema lui Rolle ne trebuie un interval inchis, adica admitem ca relatia se incheie la un moment dat sau se desfasoara pe o reuniune de intervale inchise. In plus, functia ...
Re: Prietena mea se intalneste cu cel pe care-l iu din 24 mar 2007 02:38 de ExoticDream
Sa fim seriosi, cum sa-l iubesti pe tipul ala cand in alte topicuri ne intrebi cum sa agati un tip de liceu, mai mamaie?!? Ori glumesti cu noi, ori nu prea stii pe ce lume te afli. Eu cred ca mori sa ai si tu un iubit asa cum "se poarta" din ...
Re: Re: Re: help.pls. din 24 mar 2007 02:27 de ExoticDream
Cuvantul asta nu este in DEX, vrei sa spui creola, mulatra, usor negricioasa?!? Oricum, nu tie trebuie sa-ti placa, ci celor pe care ii vanezi! Ai primit sfaturi bune, poti sa treci la atac!
:cat::cat::cat:
Casatoria - sport extrem in Coreea de Sud! din 24 mar 2007 02:14 de ExoticDream
Citeam azi in ziar o chestie funny legata de nuntile din tarisoara asta... Acolo cica felul in care decurge ceremonia si in special calitatea darurilor de nunta fac si desfac casatoriile mai repede decat orice! Viitorul cuplului depinde de ceea ce ...
Re: Re: Nunta la minut!!! din 24 mar 2007 02:05 de ExoticDream
Normal ca participarea la o emisiune de acest fel are si avantaje, si dezavantaje. Daca lucrurile acelea nu sunt doar regizate, o nunta gratis poate fi o idee pentru cupluri lipsite de posibilitati materiale, care ar accepta dezavantajul grabei ...
Ingeri si demoni din 23 mar 2007 22:09 de camelot
Se pare ca totul e intr-un perfect echilibru. Fetele tin sa imi arate ca exista si unele perfecte,si cu care sa te poti si intelege,mamele tin sa imi arate ca lucrurile nu pot fi mereu asa cum ti le doresti.
Unele lucruri merg ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 23 mar 2007 21:27 de Pasaroi_Cuminte
perfect.
asadar mamaia :
Adevarurile se spun in gluma faptele se fac in joaca.
Spor la joaca .
Pagina 684 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |