Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatie sau razboi?

din 28 iun 2007 18:37 de katherine

Multumesc pentru felicitarile adresate femeilor care nu se incadreaza in contextul acelora pe care le-ai scris, felicitari pe care le primesc pentru ca nu sunt o profitoare, ca sa amintesc doar unul dintre tipurile de femeie pe care le-ai descris. ...

Re: ma ajuta si pe mine cineva???

din 28 iun 2007 17:27 de Nekunoskuta

Poti face sex daca ea eate pe stop insa trebuie sa ai grija sa nu fii brutal pentru ca in acea perioada vaginul este mai sensibil. Cat despre absenta prezervativului, se spune ca atunci cand este la menstruatie nu poti ramane insarcinata. Ei ...

Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 28 iun 2007 11:49 de satena

asa e...nu trebuie sa le judecati k n-au fost virgine.sunt unele kre nu sangereaza deloc nici prima data,nici a doaua,nu sengereaza deloc si totusi au fost virgine

Relatie sau razboi?

din 28 iun 2007 10:03 de xxx

In ultimele saptamani am primit mai multe "plangeri",daca pot sa le spun asa,mai degraba fiind destainuiri,de la mai multi baieti...referitoare la o tema relativ mult afirmata respectiv negata dintre un barbat si o femeie (peste tot unde se gaseste ...

Re: Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani?

din 27 iun 2007 04:47 de Bozgoru

se poate normal sa fie de durata... dar vezi tu... cand ai o varsta frageda chiar daca relatia este bazata intr-adevar pe iubire sincera... ca sa mai ramaneti mai tarziu impreuna trebuie si o situatie materiala favorabila ..pentru ca daca nu e asa ...

Re: Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste?

din 26 iun 2007 19:41 de dorinda

Mai fata, daca tot iti spune ca te iubeste, asta e o buna ocazie ca sa vezi cat de fidel iti este. Si apoi, nu poti fi atat de egoista incat sa nu-l lasi sa-si vada parintii. Sunt 2 ani, totusi. Daca as fi in locul tau, l-as lasa. Dar asta e ...

Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste?

din 26 iun 2007 18:59 de yo_

Buna!Eu am un prieten de aproape 2 ani si inca nu am inceput viata sexuala pt ca eu inca nu sunt pregatita iar el e dispus sa ma astepte nu ma forteaza eu fac 20 de ani iar el 21.Eu al iubesc enorm el zice ca si el ma iubeste mult si cand imi ...

Re: Re: Postinor in urma antibioticelor&am

din 26 iun 2007 17:00 de dude

intrebare... dupa ce iei postinor trebuie neaparat sa-ti vina?

Re: Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex or

din 26 iun 2007 13:02 de Dudu

Ma rog.. depinde ce parere vrei sa isi faca despre tine. Adica .. multi sunt de parere ca femeia trebuie sa fie doamna pe strada si c.rva in pat (treat her like a lady, f.ck her like a b.tch) dar nu toti, adica.. unii pot sa considere ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iun 2007 02:14 de ExoticDream

Poate iti amintesti, si eu aveam senzatia ca in relatia ta anterioara ar putea exista diferente prea mari intre parteneri, insa, cu toate ca, in general, consider ca, pentru reusita unei relatii, cei doi trebuie sa aiba conceptii si background ...

din 25 iun 2007 01:49 de ExoticDream

Cu siguranta doar ti se pare, ma bucur ori de cate ori aud ca numarul persoanelor care pun pret pe sentimente creste! De acord cu tine, sunt cea dintai care sustine nevoia perpetua de a invata, asa ca ma asez confortabil pe scaun si te ...

Re: sangerari intermenstruale

din 24 iun 2007 18:42 de Nekunoskuta

Cred ca iti dai seama si tu, poate isi da seama si ea ca nu este de bine. Isi poate "rupe" 2 ore dintr-o zi, chiar daca da bac-ul, pentru a se ocupa de sanatatea ei, nu? Oricum, se presupune ca a invatat tot anul si acum trebuie sa se prezinte doar ...

Re: sangerari intermenstruale

din 24 iun 2007 18:33 de katherine

Sa faca bine si sa mearga la ginecolog. Sa dea telefon la un cabinet pentru o programare nu dureaza mai mult de cateva minute si se poate stabili o data de consultatie comoda pentu ambele parti. Nu cred ca isi va compromite bacalaureatul din ...

din 23 iun 2007 21:38 de Nekunoskuta

Se pare ca mai trebuie sa discutam pe mess detalii despre relatia mea ca sa nu mai ai aceasta impresie gresita :) Fosta mea relatie era cea in care m-am aruncat cu capul inainte, fara sa tin seama de pareri, diferente, vorbe si multe, foarte ...

din 23 iun 2007 18:47 de verdiuc

Katherine, eu mizez pe Exotic. Ea o sa castige disputa. She always does, chiar daca nu are mereu dreptate. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

din 23 iun 2007 18:42 de katherine

Nu prea ai ce sa-mi spui pentru ca sa ma pot ,,supara mult." Dar oare de ce simt putina iritare din partea ta pentru ca ti-am sugerat ca avem conceptii asemenatoare cand vine vorba de dragoste? Poate doar mi se pare...ma rog, nu conteaza. Chiar ...

Antisolstitiu....

din 23 iun 2007 03:53 de ExoticDream

Cica ieri a fost ziua cea mai lunga a anului! Hm... pentru mine in ultima vreme zilele se topesc in nopti si invers, asa ca imi este relativ paralel/perpendicular care este mai.... lunga! Am o stare continua de (ne)somn care imi adoarme reflexele, ...

din 23 iun 2007 03:37 de ExoticDream

Ma bucur ca ai inteles ceea ce am vrut sa soun, nu trebuie neaparat sa fii si de acord! Vad ca te supara mult sintagma "suflete oarecare", ma intreb de ce din moment ce zici ca impartasim aproximativ aceeasi opinie despre iubire! Ma tem ca nu am ...

Re: Re: Re

din 23 iun 2007 03:30 de ExoticDream

Daca nu ai timp si chef sa ne explici cum stau lucrurile, risti sa primesti raspunsuri aiurea pentru ca, fara un minimum de informatii, nu putem sa te ajutam. Ceea ce spui acum schimba un pic datele problemei, prietena ta nu era sufocata doar de ...

Re: Re: Problemitzaa :((

din 23 iun 2007 03:18 de verdiuc

Zice bine Exotic. Daca mai tarziu te duci si cu el...atunci e bine. In primul rand e bine ca are incredere sa te lase cu prietenele. Trebuie sa impaci si pe prietene si pe el, pentru ca iti dai seama ca si el vrea sa mearga cu tine la mare.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 665 din 1098
«   1 ... 662   663   664   665   666   667   668 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare