Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Am si eu doua intrebari..... din 16 iul 2007 19:07 de valentine
Cu aproximatie (dar in general difera de la persoana la persoana),pana undeva in jurul varstei de 20-21...si ma refer la cresterea si in grosime si in lungime,ca una dintre marimi se poate oprii din crestere mai devreme :)
Iar in legatura ...
Intrebari despre penis din 16 iul 2007 03:35 de Lindo
Aproximativ pana la ce varsta creste penisu ? Cat trebuie sa fie penisu de mare (masurat in cm) ca sa satisfaci o fata fara sa se prefaca ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iul 2007 23:04 de dorinda
2 comentarii am si eu de facut si anume :
1)
Mi se pare mie sau afirmatia de mai sus e idioata rau de tot?:mellow:
Poate pentru tine afirmatia mea este idioata, dar daca ai fi trait toata viata printre niste parveniti care au impresia ca ...
Re: Re: Re: Re: Re din 14 iul 2007 21:33 de dorinda
Ok..daca asa vrei tu...intr-o zi o sa-ti lipseasca asta. Si inca nu m-am apucat de supt.
Re: Re: Bancuri din 14 iul 2007 20:07 de LUNA_
Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca a din 14 iul 2007 18:29 de ExoticDream
Era doar o [b]p o v e s t e[/b].
Am scris [b]s p e c i a l[/b] in acel stil de imprumut, voit banal, la moda, cu prescurtari si fara pauza dupa semnele de punctuatie, tocmai pentru ca nu voiam sa fiu recunoscuta (a fost un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanse sa f din 14 iul 2007 17:33 de Dudu
Sanse mici, dar aparent da, se poate.
Chiar tu ai zis ca asha zisa 'picatura'
contine si spermatozoizi. (procent mic din miliarde e tot un nr destul de mare, avand in vedere ca doar 1 (unu) trebuie sa ajunga la tinta)
Pt ExoticDream din 14 iul 2007 17:21 de Dudu
Cam tot ce ai postat tu a fost pe langa subiect, chestii false sau ai intarit spusele amicei tale (bineinteles prin exagerari, dar nu ai recunoscut prima.. ce sa zic, instinct de turma)
In primul rand ai sustinut ca o femeie cu burtica poate fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar fa din 14 iul 2007 10:36 de verdiuc
Dar de ce te oftici asa? Daca era doar o poveste,nu reactionai asa,acum.Sau ti-e rusine de felul cum scriai? Oricum, cred ca la momentul actual, nu ai ierta nimanui sa foloseasca cuvatantul "draq". Aminteste-ti, te rog,intr-o discutie de-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim din 14 iul 2007 02:22 de ExoticDream
Bun venit in [i]Clubul fetelor anormale pentru ca nu agreeaza mult par pe pieptul barbatilor[/i]!!!
Fratele tau intra in categoria spanilor, conform opiniei barbatilor din [i]Clubul adeptilor junglei amazoniene[/i], cu toate ca trimiterea ...
Re: Re: Re: Re din 13 iul 2007 20:48 de Dudu
Posturile mele au fost rezultatul lipsei unei umbre de maturitati a posturilor tale.
Hmm.. deci asta e atitudinea 'celor din Bucuresti'? pe viitor o sa incerc sa o evit.
Remarca despre fundul meu e prea deplasata.. sincer ma dezgusta doar ...
Ejaculare precoce din 13 iul 2007 14:56 de dan1
dupa maxim 10sec de la penetrare ejaculaez ,si asa mi se intampla mereu,am incercat de vreao 7-8 ori si aceeasi problema,cateodata chiar nu ajung la penetrare ejaculez de la atingeri(la penis).din ce cuza oare?ce trebuie sa fac?sau despre ce este ...
Sa citim povesti pentru copii... si nu numai! din 13 iul 2007 13:39 de ExoticDream
Am gasit pe net povestile recomandate de Katherine si propun celor interesati de lectura in general si de lectura [i]altfel[/i] in special sa citeasca aceste basme ale fratilor Grimm (sunt.... un pic diferite de ceea ce ne-am obisnuit sa ascultam la ...
Re din 12 iul 2007 19:12 de dorinda
Sa ma atac? Ata ete? De unde le-ai mai scos? Aveam impresia ca ai 2 ani, dar acum cred ca vii de la cresa. Stai in banca ta si invata sa vorbesti corect.
Sa nu uit: fundu' tau de baiat de Bucuresti merita o bataie zdravana, poate asa iti ies ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prim din 12 iul 2007 18:00 de unknown
incearca sa nu mai rastalmacesti cuvintele...si exagerarea nu-ti intareste nicicum argumentul!!!:flowers:
in mare parte ai dreptate
inca o-data....exagerarea nu intareste argumentul....cu cat ajung la maturitate....cu atat parul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iul 2007 17:47 de Dudu
-Prin mosi.. intelegi persoane peste 20 de ani?
-Sunt unic draga.. One of a kind..
-Dar nici chiar atat de desteapta si de experimentata pe cat te crezi
-Nu cred ca esti in masura sa-mi dai sfaturi.. si ma bucur ca imi lasi 'liberul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima da din 12 iul 2007 17:23 de ExoticDream
Aha, I got it: daca nu are vegetatie tropicala pe piept, inseamna ca trebuie sa-i inspectez de urgenta dotarea din lenjerie ca sa ma asigur ca posesorul face parte din sexul opus, asa-i?
Bun, mai deduc si faptul ca deocamdata sunt anormala ...
Re: Mi-e frica de prima data din cauza corpului me din 11 iul 2007 17:48 de Dudu
1. faceti-o pe intuneric daca ai nu ai o parere nush cat de buna despre aspectul tau fizic
2. daca esti sanatoasa, eventual sa faci un dus inainte .. si el a mai 'degustat' :p si alte pasarici nu trebuie sa-ti faci griji de gust, asa ca lasa-te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d din 11 iul 2007 17:18 de dorinda
Mie chiar nu-mi plac barbatii cu patratele peste tot, dar nici aceia cu o burta cat toate zilele:x ca isi cam pun "burtik" peste tot.
Sa stii ca eu am zis doar ce ii place prietenului meu. Poate mai sunt si altii ca el, nu crezi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data d din 11 iul 2007 16:39 de Dudu
Oricum din tot ce ai zis aici s-a inteles de fapt 'bla bla bla'.
Hai ca nu inteleg.. femeile zic ca alte femei cu burtica is sexy? Hmm.. parerea barbatului NU conteaza? pai cred ca tipa are 'prieten' nu 'prietena'...
Dorinda.. prietenul ...
Pagina 661 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |