Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ma iubeste sau nu? din 4 aug 2007 17:30 de ExoticDream
Pus in fata unei dileme, uite ca baiatul nostru si-a dat arama pe fata.... Asa cum anticipam, vrea sa aiba el ultimul cuvant (sa cante cocosul, nu?) si sa te puna la punct din postura lui de "barbat"! Din pacate (sau din fericire ca ai aflat acum ...
Re: Re: Moment optim ? din 4 aug 2007 10:26 de angela
Nu cred k a fost vorba de excitatie aici,poate mai degraba fata nu putea sa doarma...:blink:Si mi-e mi se intampla sa ma foiesc cand nu am somn. Iar momentul oportun trebuie sa vina cand va doriti amandoi, adik sa discutati in prealabil ce, cum, de ...
Re: Re: Re: Ma iubeste sau nu? din 4 aug 2007 10:21 de angela
FB desparte-te de el. Nu te merita, clar. Un barbat care te iubeste nu insista atat de mult sa se culce cu tine, stiind ca u nu iti doresti asta. Iar dak vrea sa nu stea pe uscat, exista destuuule prostituate kre sunt dornice de sex pe centura..Ai 16 ...
Re: Re: Ma iubeste sau nu? din 4 aug 2007 04:07 de baby_doll
azi i-am spus ca nu vreau sa ma mai duc la el acasa niciodata...si m-a pus sa aleg ori sa ne despartim ori continui pt ca el nu vrea sa dea timpul inapoi si a zis ca are 20 de ani,ca e barbat si are anumite nevoi.Si ca ma asteapta un an,dar sa ...
Re: Ma iubeste sau nu? din 4 aug 2007 03:24 de ExoticDream
O luna de zile de a fi impreuna nu inseamna cine stie ce daca pana in clipa in care ati decis sa formati un cuplu nu ati fost macar amici sau, si mai bine, prieteni apropiati. Nu prea va cunoasteti unul pe celalalt, iar din subiectele pe care le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bruneta sau bl din 4 aug 2007 00:56 de dorinda
Si ce te opreste sa nu scrii cum trebuie? Lenea?
Moment optim ? din 3 aug 2007 18:48 de Alin
Salut. Am o relatie de aproape 2 ani cu prietena mea. Eu am 16 ani si ea are 15. Trebuie sa mai zic ca nu ne-am inceput inca viata sexuala, amandoi suntem virgini. Noi doi am mai discutat despre sexualitate si ne-am propus sa incepem activitatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea pretentioas din 3 aug 2007 17:40 de baby18
"Tu poti fi draguta...dar hai sa ne gandim asa.....ce ramane si ce trece....Iubirea sigur ramane...daca e adevarata....dar frumusetea e ce'l mai trecator lucru in lumea asta...."
eu nu am zis ca dak am pretentii d.p.d.v fizic nu ma intereseaza si ...
Re: Re: Re: ma iubeste sau nu? din 3 aug 2007 15:42 de angela
Mai asteapta, nu te grabi. Din ce imi spui nu mi se pare k te iubeste, ci k vrea mai mult sa se culce cu tine. Cunoaste-l mai bine, iesiti impreuna mai mult. Ai 16 ani nu crezi k e cam devreme pentru asta..ai timp dupa 18 ani incolo? E decizie ta, ...
Re: Re: ma iubeste sau nu? din 3 aug 2007 13:54 de baby_doll
Adevarul este ca nici mie nu imi place sa ma duc la el acasa,stiind ca imi mint parintii,lucru care nu l-am facut niciodata pana acum.Intotdeauna am fost foarte sincera cu ai mei pentru ca eu zic ca asa se rezolva mai bine lucrurile si ma pot ...
Re: Re: ma iubeste sau nu? din 3 aug 2007 13:44 de baby_doll
Am 16 ani si el are 20.
Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 3 aug 2007 13:07 de angela
Mi-e mi-a curs, dar nu exagerat de mult.:~*SI ce ma bucur k aveam emotii, k auzisem multe povesti despre himen, povesti pe care le-ati spus si voi. Mai stiu o prietena kre m-a speriat pe vremea knd eram virgina, spunandu-mi k ei i-au curs toone de ...
Re: ma iubeste sau nu? din 3 aug 2007 12:58 de angela
Hmm, il cunosti de o luna? Cat de bine cunosti un om intr-o luna? Nu-l cunosti intr-o viata, barem intr-o luna. EU zic sa mai astepti, sa nu te grabesti sa te culci cu el. Mai lasa sa mai treaca timp, sa-l cunosti sa vezi ce fel de om e, si apoi sa ...
Re: ma iubeste sau nu? din 3 aug 2007 12:52 de Nekunoskuta
In primul rand, imi pare tare rau ca la 16 ani inca gandesti asa copilareste.
Dupa "aproape o luna" nu poti spune ca iubesti pe cineva. Va placeti recirpoc, exista o atractie intre voi, poate chiar de natura sexuala (din partea lui).
Eu nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui sa fac dak nu din 2 aug 2007 17:02 de valentine
Si eu vreau sa ma insor...ce-i asa rau in asta? Ce aveti cu fata daca vrea sa evolueze pe scara valorica a relatiei...
Poate i s-a facut chef de gatit,spalat,facut curat,etc....
Singura problema e ca tipul nu vrea si de cele mai multe ori asta e ...
Re: o mik pb din 2 aug 2007 00:14 de dorinda
Mai intai la doctorul de familie...ca sa-ti dea trimitere. Asa-i normal...si cu siguranta o sa te trimita acolo unde trebuie.
Re: Re: Re: Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 1 aug 2007 11:07 de guestus
Am discutat.Pare-se ca nu vrea sa se conformeze.Face 1 min ca mine 5 ca el si pe urma gata e.
Ma gandesc in mod serios la despartire.Consider ca si eu contez in relatia asta,nu numai el.
Re: Re: Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 31 iul 2007 12:01 de Nekunoskuta
Nu e vorba de asta Vali ci de faptul ca aceasta problema are "radacini" mai profunde in comunicarea de cuplu. Daca prietena ta ti-ar spune ca nu atinge orgasmul daca te misti intr-un anumit fel tu nu ai fi interesat sa afli cum trebuie sa te ...
Re: Re: Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 30 iul 2007 18:59 de dorinda
Si ce vrei acum? Sa-l roage s-o satisfaca macar o data? Nu-i corect, suntem si noi fiinte umane, avem nevoie sa fim iubite si mai ales sa ni se arate asta.
Re: Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 30 iul 2007 18:38 de valentine
Ce-mi place ca toate cum ati auzit ca tipul nu o satisface la pat,pac trebuie despartire...mai ziceti ca sexul nu-i important....:D
Pagina 658 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
112 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |