Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a dat tovarasii pen

din 23 aug 2007 21:33 de Agony

aha, deci sunt imatur...eu consider ca, cand esti indragostit de cineva esti orb si nu vezi adevarul, ca nu va potriviti, iar eu consider ca trebuie sa il ajut sa vad asta, el considera ca sunt "gelos pe ei" clar...

Re: Scoaterea prezervativului

din 23 aug 2007 15:19 de DarkAngel

Citeste instructiunile de folosire iti arata cum trebuie folosit

Re: De ce se tine ...

din 23 aug 2007 13:08 de Nekunoskuta

Pai daca pozele si filmele trebuie sa fie "artistice" cum crezi ca se poate realiza asta? Dpdv estetic, adica cum da mai bine la ochiu' telespectatorului e mai bine asa. NU UITA INSA CA SUNT DOAR FILME/POZE, NU ESTE REALITATE!!!!!

Re: Re: russu_salam_nebunu id`ul meu

din 23 aug 2007 01:34 de Stranger_to_love

Dar de un partener virgin ce zici? :~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca

din 23 aug 2007 01:23 de ExoticDream

Ai dreptate, este un pic ciudat faptul ca un timp fata a acceptat fel de fel de jocuri sexuale si apoi "s-a blocat" cand normal ar fi fost ca lucrurile sa mearga incet-incet catre a face dragoste "pana la capat". Este posibil sa fi intervenit ...

Re: russu_salam_nebunu id`ul meu

din 23 aug 2007 00:51 de andruscha

trebuie sa recunosc k raspunsul tau a fost haios.incerc sa ma mai abtin dar e greu.in momentu de fata n am facut sex de 1 sapt si 3 zile stiu putin pt unii dar pt mine e record.pt un moment ma gandeam ssa-ti dau id ul meu dar nu e cazu.mersi de ...

Re: Dupa sex, sperma se scurge pe cearceaf...

din 23 aug 2007 00:44 de ExoticDream

Avand in vedere atractia gravitationala, cum bine spunea carrie, puteti evita "problema" imbratisandu-va in pozitie verticala, dar cu capetele in jos, atunci sperma s-ar putea sa ajunga in trompe si puteti astfel testa eficienta ...

Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am fa

din 22 aug 2007 02:48 de ExoticDream

Nu este chiar atat de greu de inteles de ce o fata de 16-18 ani nu are inca chef sa-si inceapa viata sexuala. Nu suntem construiti toti la fel, resimtim transformarile adolescentei in mod diferit, cu intensitati si viteze diferite, avem fiecare ...

Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut

din 20 aug 2007 16:40 de carrie

chiar nu pot sa inteleg genul acesta de femei... desi cunosc si eu un caz asemanator... sincer cred ca daca as fi barbat as sta maxim 2-3 luni dupa o tipa din asta... in niciun caz 3 ani. si oricum daca faci sex cu altcineva intr-o situatie de genul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 20 aug 2007 16:26 de Stranger_to_love

Si probabil ca o sa ramanem singuri cu atitudinea asta. Singurul mod prin care vad ca as putea cunoaste o fata e prin cercul de prieteni.Dar si acesta e restrans,lumea e ocupata. Alta chestie.Ma gandesc ca o fata de aceeasi varsta cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 20 aug 2007 15:01 de ExoticDream

Sunt TOTAL de acord cu tine.... P.S.... mai putin in chestia "spatiu_punct/virgula_spatiu", renunta la primul spatiu, TE ROG! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce adora u

din 20 aug 2007 14:48 de ExoticDream

Pai.... pentru ca ei nu sunt "perfecti, destepti, frumosi si cu bun simt", in schimb au IQ<<100, sunt superficiali, ii intereseaza doar look-ul si tehnica sexuala a partenerei, fara sa le pese ca dincolo de aceste lucruri ar mai trebui sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am

din 20 aug 2007 14:17 de Radamant_the_Roman

Majoritatea cred ca noi trebuie sa facem ca negustorii . Nu putem sa vindem marfa la un pret rezonabil , trebuie sa o vindem pe nimic . Eu va spun , din perspectiva personala , ca pretentiile mele asupra partenerului , desi nu erau prea exagerate , ...

Re: Prezervativ

din 19 aug 2007 20:26 de Nekunoskuta

Revin la ideea ca trebuie sa-ti cumperi ca macar sa le vezi. Pun pariu ca nu ai vazut unul. Nu, nu au marimi diferite, cel putin pentru barbatii cu dimensiuni normale de penis. Sunt cei cu dimensiuni de peste 30cm care...poate...au probleme :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP

din 19 aug 2007 15:58 de sdfsdgwerew

Intradevar valahus pune punctul pe I...nu zice nimeni ca fiecare partida de sex trebuie sa durez cu orele,dar atunci cand toate partidele dureaza pana in 10-20 min,atunci este o problema...:) Cat despre erectia ta prelungita (valahus) fii fericit ...

Re: Re: Re: Re: Toate spun ... STOP

din 18 aug 2007 23:40 de valahus

vreau sa fiu mai explicit... femeile cu care merg eu sunt de varste variate, am avut partenere de 20 de ani si partenere de 40, eu sunt undeva la mijloc cu varsta, in ceea ce priveste prestatia mea, cu siguranta nu este vorba de o singura pozitie, ...

Re: Toate spun ... STOP

din 18 aug 2007 17:38 de ertfgdfgdf

A avea aceasta calitate de a iti putea mentine erectia cu orele si de a putea face sex cu orele,nu este o chestie rea,ci dimpotriva,o chestie buna. Acum problema intervine in momentul in care aria ta de cunostiinte in pat este relativ redusa ...

Re: orgazm la masturbare si sex

din 18 aug 2007 00:24 de Dunno

Cum spunea cineva pe acest forum cand te masturbezi vrei sa ajungi la orgasm doar,cand faci sex trebuie sa te simti si bine,nu mai stiu exact cum era a2a parte dar ma rog...:`

Re: orgazm la masturbare si sex

din 18 aug 2007 00:24 de Dunno

Cum spunea cineva pe acest forum cand te masturbezi vrei sa ajungi la orgasm doar,cand faci sex trebuie sa te simti si bine,nu mai stiu exact cum era a2a parte dar ma rog...:`

Re: Prezervativ2

din 17 aug 2007 22:53 de hdgdgd

:-* reguli de folosire a unui prezervativ: Striveste rezervorul ("motzul") prezervativului cu buricele degetelor (din nou atentie la unghii) pentru a elimina aerul de acolo. Asa va fi suficient loc unde sa se stranga sperma ejaculata, fara sa ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 655 din 1098
«   1 ... 652   653   654   655   656   657   658 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare