Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Iubesc si nu stiu ce sa mai fac din 13 aug 2007 11:22 de Nekunoskuta
Uit-o. Cum? Nu-ti pot spune, nu exista o "reteta" universal valabila. Daca ar exista...ar fi mai bine. Fara aceasta insa trebuie sa ne chinuim. Stabileste-ti prioritatile care acum pentru tine nu o includ pe ea. Gandeste-te bine la corijenta aia, ea ...
Efemeritate.... chiar trebuie sa existi? din 13 aug 2007 03:18 de ExoticDream
Citesc din nou pe site despre un caz in care un sentiment de iubire este pus in umbra de o tentatie fresh.... Cat de pervers este sufletul omenesc.... Aceeasi fragilitate ce pare atat de romantica atunci cand iubesti se intoarce si te musca exact ...
Re: DILEMAAAAAA!!!!!!!! din 12 aug 2007 17:21 de Mihaela
dak te culci cu el nu faci o crima!!asigurate k te iubeste si gata!! o data tot o sa o faci!!si ink ceva dak tu nu il iubesti si el te iubeste pe tine nu te culca cu el doar ca sa ii faci pe plac!!si tu trebuie sa te simti bine,nu?
Re: Re: Ce se intampla? din 11 aug 2007 14:14 de sweetgirl1
Eu sunt sigura de sentimentele lui, stiu ca ma iubeste si este alaturi de mine de cate ori am nevoie, ma sustine, ma sfatuieste etc.Problema este ca eu sunt mai dificila...eu mi-as dori ca el sa stea langa mine mereu dar asta nu se poate ...
Re: Ce se intampla? din 11 aug 2007 12:30 de Nekunoskuta
Acum esti a lui, ce-i mai trebuie tandreturi sa te cucereasca? Cam asta e gandirea implicata de "hartiuta rozalie"...si nu ma refer doar la gandirea masculina!
Nu e de bine daca iti pui astfel de intrebari dupa doar 3 luni de casatorie, esti ...
Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex oral? din 11 aug 2007 02:44 de alinpoe
In primul rand trebuie sa fie in mod natural ca daca pare teatru...si fa ce simti daca iti place orice e permis intr-o limita(chiar si muscaturi usoare) iar in functie de ce vezi ca ii place insisti daca vezi ca il deranjeaza renunti iar pentru a ...
Re: Re: VA ROG....HEEEEEEEEEELP din 10 aug 2007 23:39 de EU
Eu de obicei am dureri de sani...dar acuma...nimik....sunt ingrijorata. Da, se poate spune ca am facut prostii...dar se poate spune si ca nu am facut...e mai complicat (nu va ganditi la cine stie ce tampenii)deci de obicei ma dor sanii...dar ...
Re: VA ROG....HEEEEEEEEEELP din 9 aug 2007 22:47 de angela
Ce intrebare mai e si asta?:wacko:Da,se poate sa-ti vina atata timp cat nu esti insarcinata...Pai draguto, depinde de organismul fiecarei femei,... Unele au dureri inainte sa le vina menstruatia, altele nu.. De obicei inainte de data la care trebuie ...
Re: Ce se intampla? din 9 aug 2007 17:09 de angela
Nu inteleg de ce iti faci probleme.. U vrei sa fie ca atunci cand nu erati castoriti.. Ei bine... nu se mai poate..:rolleyes:Lucrurile se schimba cand te castoresti ai alte obligatii, alte responsabilitati. Knd erati prieteni era mai tandru, mai ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 8 aug 2007 19:47 de andreea
deci sincer..akm nu cred ca mai conteaza durerea ...important e sa iesi tu bine intr-un final...numai sa nu te tzina prea mult la doctor...ca sa nu se prinda parintii tai de ,,bucuria,,ce le-o faci...:(:((ca-i de rau atuncea...ii bine sa il ai pe ...
Re: Orgasm clitoridian da, vaginal nu prea! din 8 aug 2007 14:51 de Nekunoskuta
Orgasmul clitoridian este cel mai des obtinut de femei pentru e mai usor de stimulat clitorisul, fiind "la exterior". "In interior" insa lucrurile stau altfel si trebuie sa afli tu unde iti sunt centri de excitatie in vagin pentru a-i "exploata". ...
Re: Oare sunt nimfo sau ce naiba am patit? din 8 aug 2007 13:07 de angela
Eu cred k esti doar curioasa sa incerci lucruri si senzatii noi, iar acest lucru nu se face decat prin a schimba cat mai multi parteneri. Mie mi se pare ok atata timp cat u te simti in regula.. dar din cate vad acest lucru te demoralizeaza. Eu zic ...
Re: Re: Cum pot seduce un politist (din nou)? din 7 aug 2007 16:48 de angela
Si prietenul meu e politist:flowers:Si e o persoana inteligenta si deosebita. Recunosc ca se spune despre politisti ca sunt prosti, sau despre blonde ca sunt si mai proaste. Dar in orice domeniu ai lucra: educatie, comert, politie vei gasi si oameni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 22:50 de Stranger_to_love
Ok am inteles.Deci o sa ma duc sa vorbesc cu toate fetele care imi plac si sunt singure in parc.De fapt ele au venit in parc sa se relaxeze sa citeasca o carte si apr eu sa le deranjez.Nu pot sa ma duc asa la orice fata care o vad ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 22:30 de dorinda
Of! Zau, imi vine sa te dau la polizor! O intrebi si tu ce face, o intrebi de tot ce vrei tu...de ce o fata asa draguta ca ea este singura...si mai vezi tu...nu trebuie sa stai stana de piatra sau sa te strofoci ce s-o intrebi. In ceea ce ...
Re: Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 22:23 de dorinda
Ce esti asa gagautza? Ziceam ca pana si un pusti de 15 ani are mai mult tupeu ca tine. Cu frica n-o sa-ti gasesti prietena in vecii vecilor!
Re: Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 22:17 de dorinda
Oricat ti-ai stoarce tu creierii, nimeni n-o sa-ti dea o reteta cum sa-i gatesti. Ce-i atat de greu sa agati o fata? Am agatat si eu un tip si n-a fost chiar atat de greu...problema a fost ca m-a plictisit repede de el:~*
Re: Re: Nu am din 6 aug 2007 22:13 de Stranger_to_love
Cum ziceammmmmmm.Pai ma duc la o fata in desert si CE II SPUN??????
Da sa nu fie refuzat de prea multe ori.
Si ce legatura are un pusti de 15 ani cu mine??????
As vrea sa vada si fetele ce greu e pt. un baiat sa agate o fata cand ele ...
Re: Despartire dupa 4 ani ! din 6 aug 2007 02:12 de ExoticDream
Dupa parerea mea, la 16 ani este inca mult prea devreme pentru a avea o relatie care sa tina toata viata, esti in plina formare, nu stii cine esti si ce vrei, pana la 20 de ani poti ajunge sa-ti modifici multe idei, dorinte.... Asta nu inseamna ...
Re: Prea mic. Help ! din 5 aug 2007 14:07 de vandu
Pai...tinand cont ca o femeie are punctul de excitatie la 4 cm in interiorul vaginului,problema ta nu e chiar grava!
Si daca te gandesti la marire,fa-o oricum numa prin operatie nu!!!in primul rand ca nu poti fi sigur de rezultatele operatiei...si ...
Pagina 657 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
112 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |