Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Rusinica dl Valentin

din 30 aug 2007 12:14 de Nekunoskuta

Tenace? NU!, Prost, chiar LAS! Un barbat este las daca nu-si exprima sentimentele. Punct! Din nou lasitate. Iti accepti situatia si nu faci nimic pentru a o schimba. O forma de la muri lent si...degeaba. Refugiul tau nu este lumea asta si ...

Re: thanx...

din 29 aug 2007 23:43 de patitul

Sa stii ca ai dreptate si ai inteles bine cu ce "se ocupa" acest forum. De aceea nu mai scriu nici eu de multa vreme. Azi am intrat, deoarece aveam un mesaj de la cineva.

Re: Prietena mea e virgina,n-am experienta cu virg

din 29 aug 2007 22:08 de adriana

buna.dak prietena ta e virgina trebuie sa ai mare grija la prezervativ k se poate rupe si te trezesti peste 9 luni cu un bebe.

Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 29 aug 2007 22:04 de adriana

aditza:de faza cu kntitatea de sange trebuie sa le convingi si pe babe k ele cred k trebuie sa curga doar 3 pikturi de sange.ce vaci

thanx...

din 29 aug 2007 18:08 de jenik84

salutare si thanx pt "raspunsurile" prompte..un simplu "Da! e normal" ar fi fost deajuns, in locul atator legi gravitationale, "experimente" si mistouri..am crezut ca acest forum este unul in care primesti un raspuns din partea unor oameni ce stiu ...

Re: Rusinica dl Valentin

din 29 aug 2007 17:40 de valentine

Mie teama ca nu inteleg ce vrei sa zici...deci acum observi ca sunt o persoana care nu tine cont de moralitati,iar pana acum ai crezut ca sunt o persoana care tot asa,nu tine cont de moralitati...(aici incerc sa traduc textul tau) Plasez ...

Re: Re: Re: Re: Intalnirile in ziua de azi....

din 29 aug 2007 17:30 de valentine

Ai o impresie gresita despre femei...mai exista si cateva femei de calitate carora nu le trebuie iaht,v8,etc. De acord cu tine ca majoritatea de calitate superioara necesita astfel de instrumente,dar se mai gasesc cateva (intradevar in proportie ...

Intarziere menstruatie la virgina

din 29 aug 2007 14:46 de nono

salut pe toata lumea ,sunt ingrijorat,prietenei mele trebuia sa ii vina ciclu la incepu lu august 6-8 parca cu toate astea nu i-a venit inca:( ,trebuie sa spun ca a fost si plecata in vacanta cu ai ei si poate s-a stresat nu stiu,si-a facut griji ...

Re: Re: Ce inseamna asta ?

din 28 aug 2007 20:53 de alin4alin

Are dreptate. S-a inselat doar cand a zis ca e mica de ani din cate vad si nu trebuie sa fie mica ca sa fie o copila adica imatura. Cat despre ce ai zis tu ca nu te bagi daca e luata... sfatul meu: Nu fi prost! Flirteaza cu tine = si-a dat ...

Re: MARIREA PENISULUI

din 28 aug 2007 20:45 de alin4alin

treci peste asta, nu vad cum ar putea fi marit folosind metode artificiale (cu exceptia anumitor operatii probabil) carti, creme, pastile, pompe si tot ce mai e sunt doar metode de a imbogati producatorii pe nedrept si nu trebuie sa le ...

Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 28 aug 2007 20:02 de alin4alin

nu e deloc unic cazul asta caci eu mai banuiesc pe cineva de pe forumul asta... m intreb de ce domnisoara respectiva nu a postat nimic caci de obicei raspundea la toate topicurile PS: imi pare rau sa te descurajez dar daca nu ai avut parte pana ...

Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 28 aug 2007 19:57 de alin4alin

la acelasi lucru ma refeream si eu(epialt maini+picioare=gay)... in alte zone trebuie sa dai parul jos.. Offtopic: Ce am observat este ca pe zi ce trece casele de moda mari incep sa promoveze homosexualitatea... a inceput odata cu fardurile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 29 de a

din 28 aug 2007 18:33 de Radamant_the_Roman

Daca e reala poveste Alizei insemna ca trebuie sa am si mai putine pareri de rau decat am avut. Fizic cred ca stateam foarte bine si intelectual dar nu a fost suficient.Romancele sunt foarte exigente. Inseamna ca pot sa mai rezist inca 7-8 ani pana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 28 aug 2007 17:37 de Stranger_to_love

Nu am avut niciodata.Raspunde pe topicul meu.Lasa-i topicul in pace.

Re: Re: Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 28 aug 2007 17:34 de valentine

Nu trebuie sa te duci la curve...exista alternativa numita prietena...?:mellow:

Re: Acum nu stiu ce sa fac!!!!!

din 28 aug 2007 17:27 de Stranger_to_love

Ai avut vreu prieten pana acum? Esti inca virgina? DAca raspunsul este DA lambele intrebari eu zic sa facem un club al celor virgini si care nu au avut niciodata o relatie. Mai e si Aliza.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2007 17:23 de valentine

Ca fapt divers sa stii ca figura paterna si aceea "porcarie freudiana"(care ca un alt fapt divers ce inseamna?) joaca un rol foarte important in viata unui om. De exemplu,pentru mine femeia ideala trebuie sa fie bruneta, cu parul lung si cu o ...

Acum nu stiu ce sa fac!!!!!

din 28 aug 2007 16:54 de anturika

Stiti deja povestea mea.....ee acum am cunoscut un baiat din bucuresti care ma adora....ma suna non stop a venit de 2 ori dupa mine in Gr.....dar parca nu e ceeace imi trebuie mie acum toti mi se par niste ciudati si parca nu ii pot inghitii...nu ...

Re: Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 28 aug 2007 16:30 de valentine

Poti sa explici ce ai vrut sa zici mai sus,mai in detaliu?

Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 28 aug 2007 16:25 de Aliza

Judecand dupa comentariile barbatilor cand trec pe langa ei pe strada, nu cred ca trebuie sa schimb ceva la infatisarea mea. Doar ca pe mine majoritatea barbatiilor ma sperie si simt ca nu am nimic in comun cu ei. Si asta ma sperie si mai tare. Toate ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 653 din 1098
«   1 ... 650   651   652   653   654   655   656 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare