Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Credinta Episcopului: Partea I

din 6 sep 2007 21:42 de valentine

Daca a afla ca katherine te considera un "ciudat" si un "bolnav", necesita tehnici specifice spionajului...inseamna ca esti mai slab decat credeam :D Tehnica in domeniu?:lol::lol: Ce tehnica? Tehnica in auto-satisfacere in timp ce o privesti pe ...

Re: Credinta Episcopului

din 6 sep 2007 21:35 de valentine

Si inca cum...daca stau bine si ma gandesc cred ca incepe sa-mi fie frica sa nu aflii unde stau si sa vii cu tancul peste mine:(( Nu toti suferim de cultura...si unii dintre noi chiar ne dam seama cand are rost sa ne etalam cunostiintele ...

Un pachet de muschi

din 6 sep 2007 20:56 de Radamant_the_Roman

Dl Vin Diesel nu va puteti stapani in a nu reactiona,cu binecunoscutul dvs vocabular redus la cuvintele de origine dacica si cateva slave. Am mai spus de argumentul batei,dar la acela trebuie recurs doar ca ultima metoda. PS: Se pare ca nici ...

Re: Concluzii Preliminare I

din 6 sep 2007 20:41 de Sephiyroth

2000 de vizualizari si 300 de raspunsuri din care vreo 50 sunt ale mele , nu cred ca e ceva iesit din comun ! si am inca o nelamurire : de ce trebuie sa folosesti neaparat alias-uri ? cred ca aceste alias-uri nu pastreaza cadenta ...

Credinta Episcopului: Partea I

din 6 sep 2007 18:25 de Radamant_the_Roman

Deci stiti ca informatoarea mea este dna Katherine,desi uneori recunosc ca trebuie sa apelez la tehnicile specifice spionajului pt a culege informatiile pe care din varii motive nu vrea sa mi le ofera de buna voie. Dl Valentine nu mai ...

Credinta Episcopului

din 6 sep 2007 18:18 de Radamant_the_Roman

Cum se face ca am numai informatoare negroide,tocmai eu care am fost clasificat drept un rasist fervent. Iarasi,in mod involuntar recunoasteti ca sunt o autoritate in materie de spionaj. PS: As dori(dna Katherine nu e sinonim cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 6 sep 2007 18:13 de stefanoski

Incearca sa-ti imaginezi asa ceva :lol:

Re: Re: postinor 2

din 6 sep 2007 16:59 de l0st_soul

Prima pastila se poate lua in max 72 de ore de la contactul sexual neprotejat, iar a doua pastila trebuie luata la 12 ore fata de prima.

Re: Re: Penis curbat

din 6 sep 2007 15:55 de RohaN

Am si eu o problema asemanatoare. Am 17 ani iar penisul meu este curbat spre stanga. (30 grade spre stanga) si nu stiu ce sa fac...inca nu mi-am inceput viata sexuala din acest motiv. Isi va reveni? Sau trebuie sa fac operatie ceva?:((

Re: postinor 2

din 6 sep 2007 15:50 de valentine

Daca nu ma inseala memoria...daca ai luat prima pastila la maxim 12 ore dupa contact sexual si a doua la 24 de ore dupa ce ai luat-o pe prima...nu prea are ce sa tii se intample. Efectele secundare nu trebuie sa apara neaparat, tocmai de aceea se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 6 sep 2007 15:31 de valentine

Nu, nu e normal :mellow: Din ce stiu eu...lungimea trebuie sa fie intotdeauna mai mare decat grosimea...:huh:

Buna din nou, Ciudatule!

din 6 sep 2007 15:07 de katherine

Iata din nou atitudinea ta demna de o camasa de forta in actune: ne ordoni sa ne spunem parerea despre tine ca si personaj principal in comedia tragica(foarte asemanatoare cu viata tareala, sunt sigura) ce se deruleaza in acest subiect. O ...

Re: Re: Re: Sex la 17 ani - prea devreme?

din 6 sep 2007 14:20 de angela

Chestia cu copilul cand se intampla in 1900 toamna?:wacko: Totusi suntem in 2007 s-au inventat prezervativele,anticonceptionalele nu gata te casatoresti si hopa copilul.. In legatura cu subiectul postat, d-soara aceasta trebuie sa aiba grija ...

Re: Re: Sex la 17 ani - prea devreme?

din 6 sep 2007 13:21 de frumusika

nu-i devreme de loc sa iti incdepi viata sexuala la 17 ani maicamea a inceput-o la 17 ani si a facut si un copil deci nu e problema

Re: Radamat Romanul impotriva lumii intregi

din 6 sep 2007 00:43 de valentine

Ma nene, dar toti care au o opinie in contradictoriu cu tine, implicit adereaza la nu stiu ce alianta?:huh: Nu e chestia de cedat...e chestia de inteles. Inteleg, sa fim 2 prosti aici care se inseala si zic ca tu nu ai dreptate, dar deja cand ...

Radamat Romanul impotriva lumii intregi

din 6 sep 2007 00:38 de Radamant_the_Roman

Se pare ca si Matusalem Aka Sephiyroth a aderat la Tripla Alianta. V-am spus puteti fi si 10 si 12 si 100,un roman adevarat ca mine nu va ceda in fata voastra. PS:Va rog sa dati lovituri canalizate in anumite directii pt ca altfel nu aveti ...

Personalul principal al Subiectului Mioritic

din 5 sep 2007 23:30 de Radamant_the_Roman

Subsemnatul este personajul principal al acestui thread.Poate ca sunt doar un personaj stereotip, insipid pe alocuri,insa pt aceste realizari pozitive trebuie sa fiu recunoscator,si voi ramane vesnic indatoritor romancelor mioritice care au avut o ...

Re: Solicitare adresata Episcopului Manualului

din 5 sep 2007 17:40 de valentine

Persoana la care ma gandeam am denumit-o asa pentru ca alta denumire nu imi venea in gand si de ce sa nu recunosc...am invatat niste chestii da la persoana aceea.Mie fata de tine, nu imi e rusine sa invat de la altii cand este cazul si daca se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 5 sep 2007 17:29 de Nekunoskuta

Depinde cum se uita. Daca se uita pe furis (sau incearca sa para asa) nu e de bine. Daca va uitati imreuna si comentati parca e mai bine.

Re: CM

din 5 sep 2007 17:28 de Nekunoskuta

Noi nu va putem ajuta decat cu sfaturi. Primul si cel mai important este sa va calmati. Trebuie apoi sa caute un medic care ii va face analize sa fie sigur ca este insarcinata, e posibil ca testul sa fi fost gresit. Daca este insarcinata si doreste o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 650 din 1098
«   1 ... 647   648   649   650   651   652   653 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare