Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Penis curbat

din 7 sep 2007 22:53 de stefanoski

30 de grade ?? mai sa fie ! cu ce ai masurat gradul de inclinatie ? :unsure:

Re: Katherine este sau nu romanca comuna?

din 7 sep 2007 22:46 de valentine

Nu confunda imaginatia cu fanteziile erotice;) Imbucurator fapt ca esti la curent cu toate vestimentatiile Silvei Saint - fanii stiu ce vor. Si....?:ermm: Iarasi nu inteleg...care-i treaba cu manelele? Dl Radamant, iti sugerez sa scoti ...

Re: Re: Re: Re: am devenit.. retardat :)

din 7 sep 2007 22:31 de stefanoski

De ce te preocupa pe tine ce face ea ? trebuie sa o privesti ca pe o parte din trecut si sa nu te mai intereseze ce face ea. Stiu ca e al naibii de greu, dar mai rau iti faci daca te gandesti : "uite, ea m-a si uitat, a sarit repede in bratele ...

A Freak's Anathomy. Case in point - Ciudatul

din 7 sep 2007 22:21 de katherine

Buzele si oricare alta parte anatomica A VREUNEI FEMEI te dezgusta pentru ca stii ca NU LE VEI GUSTA NICIODATA CAT VEI TRAI, Ciudatule...Dar, eu, fiind generoasa fara sa stiu, iti permit sa te holbezi la buzele mele si pentru asta ar trebui sa ...

O parte anatomica a Katherinei

din 7 sep 2007 19:39 de Radamant_the_Roman

Buzele dnei ca oricare alte parti anatomice apartinand romancelor imi provoaca,sunt nevoit sa reiterez acest cuvant,repulsie,dezgust etc. Romancele in general au o activitate enzimatica foarte diferita comparitiv cu femeile apartinand altor ...

Katherine este sau nu romanca comuna?

din 7 sep 2007 19:14 de Radamant_the_Roman

Dna Katherine a recunoscut in mai multe randuri ca apartine unei clase inferioare de romance.Nu cred ca pt persoane de asemenea factura genialitatea poeziilor ar avea vreo importanta.Asemenea persoane prefera cele 3 categorii care constituie ...

Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 7 sep 2007 19:05 de ECATERINA_24

BAIETICA VAI DE CAPUL PARTENEREI TALE...CAT DESPRE GAYNU E TREABA TA CE FAC EU IN PARTICULAR. Am 24 de ani un partener stabil si eu am venit cu propunerea de a incerca sex anal.A fost incantat de idee si surprins ca o femeie poate spune ce ...

Re: Re: penis

din 7 sep 2007 19:04 de Mikii

Barbate, cred ca nu ai prea multi ani (de barbat, ma refer), deci nici de experienta sexuala. :flowers: Da, cel mai jenant lucru pentru un barbat, mai ales daca e considerat sau se considera cu experienta, este sa ejaculezi foarte repede. :. Frenul ...

Re: La ce varsta e bine sa

din 7 sep 2007 18:55 de valentine

Intrebarea asta cred ca a fost pusa de n ori si de catre fete si de catre baieti. Da un search pe forum si o sa gasesti o gramada de raspunsuri... Ideea este ca nu exista o anumita varsta cand poti sa iti incepi viata sexuala. Unii pot fii ...

Penis nedecalotat

din 7 sep 2007 18:18 de Andrei

am 14 ani si am penisul nedecalotat ! daca m`am exprimat corect ! trebuie sa ma ingrijorez ? in erectie preputul nu se deschide indreajuns ( prea ingust ) ! trebuie sa sustin o interventie chirurgicala ? sau cu timpul totul se v`a clarifica ? va rog ...

La ce varsta e bine sa " o faci " prima oara ?

din 7 sep 2007 18:13 de George

La ce varsta credeti ca e cel mai potrivit sa o faci prima oara ? ce trebuie sa stii in special ?

Re: am devenit.. retardat :)

din 7 sep 2007 18:10 de valentine

E chestia e ca te-ai obisnuit cu tipa de care te-ai despartit...pentru tine, ca sa ti se pare ideala o fata din nou, trebuie sa fie la fel ca fosta si la comportament si la infatisare :) Mai asteapta sa treaca ceva timp, distreaza-te cat poti, ...

Re: Urgent sfaturi pt dureri in timpul actului sex

din 7 sep 2007 13:38 de jiji

buna,vroiam sa iti marturisesc ca si eu trec prin aceeasi criza dar trebuie sa ii spui lui cel mai bine sa schimbati pozitiile sa va mai jucati si altfel pt ca e important.eu mi-am inceput viata sexuala d 3 luni si in prima luna nu i-am spus nik ...

Re: Greata de la sex oral...

din 7 sep 2007 13:28 de jiji

draga "eu"sa sti ca e foarte posibil care prietenei tale sa i sefaca greata in momentu in care u termini pt ca sperma are un ph acid care stimuleaza intr-un mod mai putin placut cavitatea bucala ,iar ea poate sa fie foarte sensibila la aceeasta ...

Re: Re: am devenit.. retardat :)

din 7 sep 2007 13:11 de angela

Trebuie sa lasi sa mai treaca ceva timp, inca nu esti pregatit pentru o noua relatie.Se spune ca timpul poate vindeca ranile din sufletul nostru, deci ai rabdare, nu grabi lucrurile. In felul acesta te ranesti singur si le ranesti si pe fetele cu ...

Re: penis

din 7 sep 2007 10:58 de Nekunoskuta

1. Nu e obligatori sa ti se rupa ata, poate chiar niciodata. 2. Daca nu te deranjeaza nu trebuie sa faci operatie sa scapi de ea. 3. (Aici astept si parerea barbatilor) Din auzite spun ca nu exista legatura intre potenta si ata. Posibil intre ...

Re: Valentine un adevarat Peritus Dicendi

din 6 sep 2007 23:14 de valentine

Asta reprezinta probabil una dintre dorintele tale ascuse referitoare la ceea ce ti-ai dori sa devii, dar din pacate, cu gandirea pe care o posezi, mai mult de un Ciudat nu o sa poti fii niciodata... Mai pe romaneste, in opinia ta, persoanele de ...

Re: Re: Re: postinor 2

din 6 sep 2007 22:39 de valentine

Subscriu:ok: Datele mele erau eronate

Re: Re: Re: postinor 2

din 6 sep 2007 22:33 de Nekunoskuta

Pai si noi ce raspuns sa-ti dam? Nu avem de unde sti daca esti sau nu insarcinata. Se spune ca Postinorul e bun insa chiar aici pe forum am intalnit un caz in care o fata a ramas insarcinata chiar daca a luat corect cele doua pastile. Efectele ...

Re: Concluzii Preliminare I

din 6 sep 2007 21:52 de valentine

Unii mai au si munca...nu ca tine sa stea toata ziua buna ziua pe net. Cat despre Dorin, eu mai degraba as zice ca sa convins de capacitatile tale si nu mai are nevoie de nici o confirmare si a renuntat la a te mai baga in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 649 din 1098
«   1 ... 646   647   648   649   650   651   652 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare