Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamn

din 22 sep 2007 20:23 de angela

De unde stiu psihologie.. Lucrez de la 18 ani intr-un domeniu in care interactionezi cu copii, dar si cu adultii.Daca mai punem si 4 ani de practica pedagogica si psihologie a copilului si nu numai, si inca 2 ani la facultate de profil eu zic ca ...

Re: Re: Re: Re: de la cati ani....

din 22 sep 2007 20:20 de vali2jan

Angela te contrazic: se poate. Ce, aratatorul meu nu e mai mare decat puta unui baiat de 9 ani si nu ma impiedica sa-l bag in vagin.:devil: Dar ce face un baiat de 9 ani nu e sex. E doar o joaca:ok:. La 10 ani m-a chemat si pe mine o femeie sa-mi ...

Re: Dragoste vs sex

din 22 sep 2007 19:56 de vali2jan

Tocmai aici e o discutie intreaga. In prezent iubirea a pierdut teren in favoarea sexului. E adevarat, sexul influenteaza foarte mult o relatie in bine, dar... asta numai daca e iubire. Daca nu e, poate, pe o perioada mica, sa-l tina pe baiat ...

Re: Noapte alba in Bucuresti pe 22 septembrie!!!

din 22 sep 2007 17:50 de katherine

Anul acesta trebuie sa veniti la Sibiu...mai aveti trei luni...asa ca ,,ne vedem aici"?! ;);)

Re: Fug...

din 22 sep 2007 17:40 de vali2jan

Nu o fac pentru ca sa-si demonstreze cat de virili sunt (poate complementar e si asta), ci pentruca in randul tineretului masculin, astazi (dar nici trecutul nu era scutit) e o rusine sa spui ca esti virgin dupa ce treci de 17-18 ani. Asta face ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna, d

din 22 sep 2007 17:21 de siana

cum ziceam FRUSTRATA, succes iti doresc ai mare nevoie P.S Chiar daca am experienta imi place oricand sa aflu pareri, niciodata nu sunt suficiente, "veterano" :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna, dragi

din 22 sep 2007 17:12 de angela

Nu stiu care dintre noi doua e mai frustrata avand in vedere ca la experienta pe care o etalezi(experienta si cu barbati si cu femei)iti pui intrebari de genul ce inseamna o femeie buna la pat? In locul tau nici nu as mai pune asemenea intrebari, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 22 sep 2007 15:47 de vali2jan

Da, e foarte rau sa fii gelos. Gelozia duce de multe ori la un deznodamant nedorit intr-o relatie. Am cunoscut o familie, in care barbatului i se faceau scene chiar si in cazul cand se uita spre o femeie fara tel. Si a trebuit sa divorteze. ...

Re: Re: Fug...

din 22 sep 2007 12:36 de OltCip

:ok: nimik mai corect.... Apropo....e cumva ciung??? :lol::lol::lol: Nu te mai gandi la el... si parerea mea e ca nu ar trebuii sa te gandesti la o relatie serioasa si de lunga durata la inceput....am cunoscut multe fete care chiar daca acum le ...

Punct. Si de la capat.

din 22 sep 2007 01:46 de ExoticDream

Ok, impachetam 1, 2, 3,... n cutiute cu vise frumos colorate, fara a uita sa adaugam bombonelele aferente, punem fundite CDurilor cu poze din lumi de poveste, incuiem speranta pentru alte cateva eternitati, dam rewind si..... surasul cedeaza locul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 sep 2007 23:55 de ExoticDream

Stim.... Aproape toti cei de aici am trecut prin asta.... si, dupa cum observi, toti suntem inca in viata, chiar capabili sa zambim, sa iubim din nou.... chiar daca a fost cumplit de greu sa stingem focuri vechi.... Sunt experiente mai mult sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Andra Vornicu-Inge

din 21 sep 2007 23:04 de Radamant_the_Roman

Dna Carrie eu niciodata nu dau vina pe altii pt esecurile mele.Tocmai din cauza asta am renuntat la romance.Chiar trebuie sa tot reiterez faptul ca indiferent de cat de mult voi progresa fizic,material,spiritual nu cred ca ma voi ridica la ...

Re: Sex oral neprotejat

din 21 sep 2007 19:40 de valijan

Intr-un institut de cercetare (nu spun unde, e secret profesional:lol:) s-a facut o experienta in acest sens. Doua gemene au primit zilnic in gura sperma de la cate un barbat. Una de la cate un barbat ce avea un repaus dupa ejacularea anterioara de ...

Re: Cum sa fac sex pentru prima oara

din 21 sep 2007 19:10 de valijan

Pozitia cea mai buna pentru prima data e cea a misionarului, adica tu deasupra, cu bazinul intre picioarele ei. Cum sa-i spui? E foarte greu sa ti se dea sfaturi: fiecare caz e unic. De regula se "spune" cu graiul trupului. De regula in timpul ...

din 21 sep 2007 15:32 de OltCip

nu ma surprinde....intocmai pt ca stiu ce trebuie sa fac.....treaba e ca inca nu pot sa o uit...sa uit ce simt pentru ea..... asta e partea cea mai grea

din 21 sep 2007 14:36 de ExoticDream

Te surprinde ca noi nu te-am sprijinit in ideea ta de a accepta sa reiei relatia cu fata care te-a inselat in mod repetat? Ciudat.... credeam ca tu insuti simti ce trebuie sa faci.... Nu, nu esti singurul care mai crede in puritatea iubirii, ...

Re: Sex oral neprotejat

din 21 sep 2007 14:28 de ExoticDream

Sperma normala are un pH alcalin (pH = 7,6 - 8), in timp ce sucul gastric este puternic acid (pH = 1 - 1,5). Doar in cazul in care spermatozoizii sunt ca si morti (prezenti, dar imobili), pH-ul spermei poate vira spre aciditate, dar nici atunci ...

Re: Re: Re: Re: doctorii de specialitate baieti, t

din 21 sep 2007 13:31 de ExoticDream

Stiam eu ca parerea unui (viitor) doctor este cea avizata! P.S. Nu-mi dau seama daca eu am uitat sa pun ghilimele mai sus sau tu si mai sus?!? :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Sex oral neprotejat

din 20 sep 2007 22:53 de carrie

Iar raspunzi in 2 peri... pe deasupra raspunsul tau se vrea jignitor (si reuseste)... dar de altfel de ce ma mir, ca nu e nici pe departe prima data cand jignesti pe cineva de pe acest site... PS:Cand esti inteligent, se cam observa... Nu ...

Re: Re: Re: Succesul unei casatorii

din 20 sep 2007 22:08 de carrie

Eu pana acum nu stiam "zicerea" asta decat pana la virgula... in orice caz... ma intreb, de ce e mereu femeia cea care e datoare sa refuze?:` Adica mai bine zis, de ce trebuie neaparat sa refuze (a nu se intelege nicidecum ca ar trebui sa accepte ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 643 din 1098
«   1 ... 640   641   642   643   644   645   646 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare