Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Banneru De Sus din 26 sep 2007 02:50 de ExoticDream
Alunele alea merg foarte bine pe barca, chiar daca nu ai carnet de marinar si voiajezi ca turist, nu chelner. Spre deosebire de altii, nu am obiceiul sa fur din locurile pe unde ma duc, alunele cu pricina se prepara si se cumpara cu 25 de coroane ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei casa din 26 sep 2007 01:54 de ExoticDream
Constientizez deja faptul ca lumea asta nu-i perfecta, insa nu vreau sa ma adaptez ei, nu as fi eu insami daca m-as comporta astfel incat sa imi fie bine raportandu-ma la acel sistem de referinta "modern".... Unul din motivele pentru care lumea a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 00:53 de siana
Draga Gothica lucrurile din punctul meu de vedere sunt f simplu: nu exista "ar trebui, nu se cade, nu se face" intr-o relatie sau o potentiala relatie, nu exista reguli intre doi oameni, cand totul este discutat si convenit tacit sau verbal de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2007 00:51 de Danny_DaBoss
bine acuma deci ala este tot farmecul intro relatie : sa experimentezi. trebuie sa va explorati corpurile si simturile sa faceti in asa fel sa va simtiti bine. asa daca faci acelasi lucru la nesfarsit devine plictisitor. trebuie sa experimentati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 26 sep 2007 00:22 de Gothica
Am o nelmurire si as dori sa cer un sfat. Nu sunt sexperta, sunt novice, am eu ceva experienta intr-ale sexului, dar fff putina. Ce vreau sa intreb: cand faci dragoste prima data cu prietenul tau,(vorbesc de o relatie ce e pe punctul de a incepe , nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 25 sep 2007 23:14 de Ionel
Trebuie sa stii ca baietii (si nu numai) au perioade de varsta diferite de trecere de la copil la adult. Pana la 17-18 ani baietii, deci si organele lor sexuale se dezvolta diferit, de la individ la individ. Asa ca nu pot sa ma exprim daca e ...
oare e destul? din 25 sep 2007 23:05 de Ionel
totul e relativ. Daca o sa compari diferite penisuri o sa vezi ca sunt penisuri scurte si groase, lungi si subtiri etc.
O virgina intreaba o femeie cu experienta: Cum e mai bine sa fie penisul : lung sau gros? Femeia cu experienta raspunde (din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de ma din 25 sep 2007 23:03 de Agony
Daca esti o fitoasa normal, invata sa traiesti doar cu...iubirea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatori din 25 sep 2007 22:55 de carrie
Nu e tocmai oribila... insa e departe de o lume ideala! Daca tu continui sa te lupti cu morile de vant... nu te opreste nimeni. Nu e prima data cand imi manifest admiratia fata de tine pe acest site... Te respect pentru ceea ce esti... insa de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materi din 25 sep 2007 22:35 de carrie
Mi se pare normal ca daca imi permit niste lucruri (fara exagerari, nu imi permit atatea si nici sa arunc banii pe fereastra, dar eu zic ca o iesire la un restaurant din cand in cand sau cate o iesire de weekend la 100-200 km cateodata nu e deloc ...
Re: Re: Re: Re: #Banneru De Sus din 25 sep 2007 18:58 de Guest
Ne, ne, neeeeeeeee! S-o crezi tu! Nu-mi place cald, zaharul, vezi ca sunt alune Felix, in caramel - rece vreau sa spun, imi plac mai mult, si te rog sa fie fara grasime, alunele, adica prajite, dar no fat, sunt foarte atenta la aspectul acesta, cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialis din 25 sep 2007 17:00 de Agony
E problema ta daca vrei sa traiesti "the high life" cum zic eu, adica restaurante, cluburi, molozuri. va plimbati prin parc si gata, nu e destul de romantica caesti cu persoana iubita ? Trebuie sa fii in puf ?Eu ma distrez in aer liber cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialis din 25 sep 2007 16:11 de carrie
Nu neaparat. Unele sunt chiar foarte inteligente... cat priveste caile cinstite... nu ma fa sa rad... nu muncind cinstit se fac banii adevarati. Muncind poti castiga prost sau bine, chiar foarte bine, insa nu ajungi sa iti permiti nopti de mii de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fug... din 25 sep 2007 14:09 de ExoticDream
Corect, este posibil sa nu gasesti, dar in locul tau as proceda asa:
1. As inceta goana asta paranoica dupa sexul opus in sensul ca mi-as vedea de treburi (chestii utile: scoala, pasiuni etc.) si as lasa destinul sa lucreze pentru mine in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fug... din 25 sep 2007 09:17 de verdiuc
O sa gasesti un tip asa cum trebuie.Mda,si sper sa reusesti asta pana la 22 de ani.Mie asa imi zice lumea mereu: o sa gasesti tu.Aiurea...nu e neaparat adevarat.E posibil sa nu gasesti pe nimeni.
:((:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pentru o pust din 25 sep 2007 02:19 de ExoticDream
Este enorma nu in valoare absoluta, ci avand in vedere faptul ca ea este inca un copil, indiferent cat de "matura" ar da impresia ca este. Fiindca tot esti obsedat sa ai o relatie [i]no matter what[/i] si nu neparat pentru ca s-a intamplat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seri din 24 sep 2007 21:02 de Radamant_the_Roman
Se pare ca avem si noi in sfarsit parte de o parere pertinenta a dnei Carrie.Se pare ca am subestimat-o intr-o oarecare masura.
Eu cred ca nu le putem critica pe romance pt ca sunt materialiste.Dp meu dv aceasta ofuscare ar trebui sa aibe la ...
Re: Re: Re: Abstinenta e cumva de criticat? din 24 sep 2007 20:49 de Ionel
Fiecare suferim de cate ceva. Toti avem pasarele la cap, unii mai multe, altii mai putine. (Fetele au cu cate o pasarica mai mult decat baietii, bineinteles daca nu e vultur:devil:.) Nu trebuie sa ne criticam. De aceea am si spus ca nu te combat. ...
Re: sex rar...probleme? din 24 sep 2007 18:30 de Ionel
Nu, nu poate avea probleme. Corpul omenesc se autoregleaza. Surplusul de sperma o sa-l elimini prin polutii (ejaculari spontane), in special pe timpul noptii. Dar... este totusi o urmare: ai dorinta mereu - daca o ai, ca nu ne-ai spus - ceea ce te ...
Re: Sunt pudic! din 24 sep 2007 18:16 de Ionel
Nu as putea sa-ti dau un sfat ci numai sa-ti sugerez cate ceva. Si eu, chiar cand eram copil, mi-era rusine sa ma urinez de fata cu altul. dar pe urma, incet, incet, de la o face in cabine bine inchise, pana la pisuar si apoi la stinsul focului cu ...
Pagina 641 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |