Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: masturbarea

din 5 oct 2007 00:41 de Ionel

Pentruca asa le-a gasit sau asa ii plac.:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 5 oct 2007 00:13 de the_gogu

ba voi chiar nu intelegeti...mai ales LA 14 ANI va faceti griji (nu ca eu as fi mult mai mare decat voi) dar pana la 19-20 de ani creste deci nu trebuie sa iti faci griji in nici un caz la 14 ani chiar si eu ma gandesc cat de mare o sa fie:~*pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubita virgina

din 4 oct 2007 23:40 de the_gogu

incearca in fiecare seara ceva nou, fa ceva care sa o relaxeze incepi sa o saruti, prin mai multe parti ale corpului incearca ceva special sa se simta bine si nu lua in seama ce a zis ionel ca e o aberatie totala, daca ar fi adevarat ce a zis el cum ...

Re: Re: Re: Re: masturbarea

din 4 oct 2007 22:29 de vicy

dar de ce iti trebuie obiecte asa mari..sunt curioasa

Re: Re: Re: Re: Iubita virgina

din 4 oct 2007 19:45 de wanabeee

maverick asculta ce a scris angela in postul ei,este un sfat bun pentru ca cu fetele trebuie sa fi atent tandru nu sa fi neglijent cu ea,acordai atentie iubesteo incontinuare cum ai facut-o pana acuma si ea va veni singura.Va veNi doar cand ea va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 4 oct 2007 17:24 de Anthony_Stradivary

Nu cred ca ar trebui sa-ti pui streangul de gat doar pt ca ti-a trecut termenul de garantie. Cator persoane nu le-a trecut acest termen si nici prin gand nu le trece sa recurga la acest gest final. Un ex elocvent este Katherine care, in ciuda ...

Re: Mi-e dor sa simt...

din 4 oct 2007 01:02 de ExoticDream

Toti simtim nevoia de iubire, fie ca o recunoastem, fie ca nu. Cred ca tu si cei care va plangeti ca nu gasiti iubirea mult visata "pacatuiti" transformand aceasta dorinta intr-o goana nesfarsita dupa relatii, fiecare nereusita retezand cate o ...

Nu pot avea orgasm

din 4 oct 2007 00:23 de elleniaa

buna tuturor!poate cineva ma ajuta cu un sfat.sunt casatorita de pateu ani,imi iubesc sotul darnu pot avea orgasm.nu e primul partener sexual.ce trebuie sa fac pentru a-mi imbunatati viata sexuala?

Re: Re: Re: Re: Re: mi-e dor sa simt

din 3 oct 2007 18:37 de stefanoski

E adevarat tot ce spui tu acolo, si chiar stiu toate astea. Le-am auzit de mii de ori. N-am nevoie de nimic, doar de mine si de Dumnezeu. Nu sunt un complexat, doar ca nu-mi cunosc limitele ;) Oricum multumesc pentru bunavointa :flowers:

Re: Re: Re: Iubita virgina

din 3 oct 2007 17:03 de angela

Ai rabdare cu ea si nu forta lucrurile. PENTRU o fata e foarte important acest lucru, deci nu insista pentru ca va crede ca doar asta iti doresti de la ea.. Arata-i in continuare cat de mult o iubesti, fii alaturi de ea mereu si pasul acesta va ...

Re: Re: Re: Re: mi-e dor sa simt

din 3 oct 2007 16:59 de angela

Daca nu ai gasit dragostea pana acum, nu e timpul pierdut.. Lucrurile frumoase apar cand ne asteptam mai putin. Tot ce trebuie sa faci e sa iti traiesti viata cu bune si cu rele si sa nu mai incerci sa cauti nod in paura pentru toate greselile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

din 3 oct 2007 16:50 de angela

De ce mai stai cu el daca dupa 6 luni de relatie doar te foloseste pentru satisfacerea nevoilor sexuale si nimic mai mult..Faptul ca nu te implica in viata lui, si ca nu stii nimic despre el ar trebui sa iti dea serios de gandit.. Cum poti sa ...

Mi-e dor sa simt...

din 3 oct 2007 00:56 de nypd

ce sa simt? dragoste... dar oare am simtit vreodata? au fost vreo cateva cu care mi-ar fi placut sa incerc macar... dar nici macar atat... o data din cauza ca eram complexat de situatia mea materiala, alteori pt ca ele erau pur si simplu departe de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 3 oct 2007 00:21 de ExoticDream

Oare in iubire sa incapa atata prefacatorie? Sa-l manipulezi pe omul pe care il iubesti? Poate astfel de relatii tin mai mult, poate el este fraier si nu realizeaza ce i se intampla, dar tu cum poti sa te bucuri de iubire daca esti in permanenta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

din 3 oct 2007 00:15 de ExoticDream

La 28 de ani ar trebui sa fie cu capul bine fixat pe umeri. Daca nu te foloseste pe post de jucarie sexuala, nu mi se pare normal sa tina departe de tine informatii atat de firesti cum ar fi cele legate de adresa, familie, prieteni, serviciu.... ...

Re: Anticonceptionale Desorelle

din 2 oct 2007 22:45 de DarkAngel

Daca doctoru ti-a prescris ceva nu te pui sa incerci alt tratament pentru ca nu degeaba ti-a dat tratamentu care ti l-a dat! Daca nu sti cum sa iei medicamentele ar fi indicat sa citesti prospectul pt sigur au... daca trebuie sa le iei altfel decat ...

Re: Re: Iubita virgina

din 2 oct 2007 18:54 de DarkAngel

Fiind virgina nu are cum sa aiba notiunea de a fi satisfacuta de un baiat deci poate chiar nu este pregatita. trebuie sa ai reabdare si sa vorbesti cu ea sa afli de ce ii este frica sau din ce cauza nu este pregatita (dar mai degraba de ce ii este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ... nu stiu cat

din 2 oct 2007 17:16 de Ionel

Se vede ca nu esti femeie. :D O femeie intrebata: cum e mai bine sa fie penisul, luhg sau gros?:( Ea raspund: lung si gros.:devil:

Re: Prima data

din 2 oct 2007 17:02 de Ionel

Sa o pui pe primul plan pe ea, sa nu fii egoist. Sexul se face in doi si pentru placerea ambilor. Femeia are nevoie de preludiu. Tu in cateva secunde esti gata de atac, ei ii trebuie ceva timp: cu cat e mai noua relatia, preludiul e mai lung. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se simt ba

din 2 oct 2007 16:47 de ExoticDream

Da, este lipsit de demnitate si... extrem de dureros mai ales daca realitatea "din teren" iti confirma banuielile, eu nu as suporta sa imi vad partenerul sarutandu-se sau... mai stiu eu ce cu alta, prefer sa ma despart de el fara acea imagine ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 638 din 1098
«   1 ... 635   636   637   638   639   640   641 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare