Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diviziune instrume

din 28 sep 2007 23:26 de Printu'[

Arcasule nu asa se vorbeste despre Siddharta Gautama.Stiu ca esti maniheist dar si celelalte religii trebuie respectate. Poate intr-o zi te voi recomanda pe postul de calfa la un prieten de-al meu yogin.

Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastra

din 28 sep 2007 23:21 de angela

Eu cred ca familia si partenerul de viata trebuie sa ocupe acelasi loc asa cum a spus-o si Exotica.. Traiesti alaturi de familie pana la o anumita varsta dar dupa aceea vine un timp cand te detasezi de familie si incepi o viata noua cu cel pe care ...

Re: Diviziune instrumentala

din 28 sep 2007 21:08 de bambucha

Bai Quasimodo, revino-ti ca o sa ajungi sa-ti pupi picioarele de la cocoasa:D

Re: Re: Materialismul

din 28 sep 2007 20:48 de Agony

Nici nu ma asteptam sa ma intelegi saus a ma aprobi ca esti plina de arfe ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Landmark-uri cont

din 28 sep 2007 20:41 de katherine

Uite cum sta treaba Ciudatica, draga...pentru mine si alte persoane care ,,isi permit" sa te contreze este o deosebita placere sa te provocam si sa iti raspundem la aberatiile pe care ti le fata mintea aia dezaxata, pentru ca mai rar iti aduce ...

Re: Diviziune instrumentala

din 28 sep 2007 20:18 de katherine

M-am razgandit - chiar ESTI redus mintal...

Diviziune instrumentala

din 28 sep 2007 19:08 de Radamant_the_Roman

Foarte simplu: pt ca exista diviziune sociala a muncii.Nu toate fetele pot canta la pian asa ca unele trebuie sa se reprofileze pe instrumente de suflat. PS: Asta nu inseamna ca pianistele nu canta si ele,din placere, la astfel de ...

Re: Materialismul

din 28 sep 2007 16:00 de carrie

Agony mama... mai vorbim peste cativa ani... cand te vei maturiza, cand va trebui sa fii pe picioarele tale. Din profil vad ca ai 19 ani. Daca e intr-adevar asa... nu e de mirare ca gandesti astfel. Una e cand esti inca la scoala, alta cand ...

Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 28 sep 2007 15:23 de angela

Dar ea cat si ce mai vrea sa astepte? Invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie.. Poate prietena ta vrea sa fie virgina in noaptea nuntii, (care de fapt va fi dimineata)..desi ma indoiesc.Nu pot intelege fetele de genul prietenei tale.. ...

Re: Re: Re: Sex oral...

din 28 sep 2007 10:25 de Ionel

Pai de ce n-ai spus de la inceput ca e vorba de conceptia religioasa si retinerea din acest motiv. Fata darga, sa stii ca tot ceea ce facem noi azi se facea si in antichitate si mai apoi, dar nu se discuta despre asa ceva. Sa stii ca religia ...

Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex oral?

din 27 sep 2007 22:25 de ExoticDream

E opinia ta si o respect, desi.... mi se pare un pic exagerata. Daca iti iubesti prietena, nu trebuie sa "o pui" sa-ti faca sex oral, astfel de lucruri apartin arsenalului unei vieti sexuale normale de cuplu. Daca te iubeste, va dori sa-ti faca ...

Re: Re: Sunt pudic!

din 27 sep 2007 21:40 de ExoticDream

Bine ca nu se intampla invers! Daca ai sti cati sufera de problema asta (inversa)..... :((:D:lol:

Re: the string:))

din 27 sep 2007 21:29 de Andrei004

Problema la mine e ca nu pot sa o decalotez complet ... de pe " cap " ... si vreau sa stiu daca imi trebuie operatie ? poate ne ajuta cineva ;)daca vreau sa fac asta ... ma doare rau de tot

Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

din 27 sep 2007 17:57 de rural

shi e grava chestia asta???

Re: Re: Re: Mai are rost inca o incercare?

din 27 sep 2007 13:13 de Agony

1.Ramai cu prietenele tale daca te intelegi bine cu ele, si il uiti. 2.Te impaci cu el realizand ca ai un anturaj prost si are dreptate.Te poiti schimba, poti alege un anturaj mai adecvat, si daca te desparti cu el peste 1 an, macar ai ramas cu ceav ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2007 09:00 de siana

nici nu am afirmat sa-i spui partenerului din prima ce vrei, se subintelegea ca acest lucru avea loc la un mom dat cand era timpul potrivit dupa o cunoastere mai buna a celuilalt. ;)

Re: Re: Re: Re: ..ata...

din 27 sep 2007 00:21 de Ionel

Cred ca la tine e inca problema cu decalotarea. Uite cum sta treaba: daca tragi de preput (piele) spre baza penisului, acesta ar trebui sa mearga usor si sa dezgoleasca capul. In acest caz nu ar trebui sa te usture capul la atingere. Sunt cazuri ...

Re: CONTRACEPTIA DE URGENTA !!

din 26 sep 2007 20:50 de angela

In cazul Postinorului trebuie sa iei prima pastila in maxim 72 de ore de la contact.Urmatoarea o iei la 12 ore dupa prima.. Cu cat o iei mai repede cu atat e mai bine..Si este eficienta oricand, cu aceasta conditie: sa iei prima pastila cat mai ...

Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17!

din 26 sep 2007 18:14 de Ionel

Si eu sunt de acord cu tine. Trebuie sa-si puna inca de la inceputuri care va fi viitorul relatiei. Dar mai pun o intrebare: daca si ea vrea doar o escapada? Ca doar tu ai zis ca fetele se maturizeaza mai repede!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2007 15:55 de Gothica

mersi mult pt raspuns. Ai dreptate, dar totusi, la inceputul unei relatii, partenerii nu spu chiar tot ca sa nu faca o impresie gresita. De exemplu, ii spui partenerei/partenerului ce-ti palce fara probleme, dar nu chiar de la inceput, nu? ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 640 din 1098
«   1 ... 637   638   639   640   641   642   643 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare