Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Dezvirginare, unde e

din 7 oct 2007 17:15 de stefanoski

Nu esti prea inteligent pentru 22 de ani :wacko:

Re: Dezvirginare, unde e

din 7 oct 2007 17:12 de Stranger_to_love

Asta cu sangerarea mi se pare cam legenda.Daca faci preludiu cum trebuie mi se pare normal sa nu sangereze. Sangerau virginele in evul mediu cand le luau aia beti si pe ne pregatite.

Re: Re: Re: Pasiune sau iubire?

din 7 oct 2007 09:02 de verdiuc

Sa fac unele precizari, 1.Subiectul deschis de mine este ceva pe caz general,nu trebuie sa individualizam,eu intreb daca intr-o saptamana,la mare sau oriunde altundeva,daca se poate sa fie iubire,sau e doar pasiune brusca. 2. Nu m-am culcat cu ...

Re: Re: Pasiune sau iubire?

din 7 oct 2007 01:51 de ExoticDream

Hm.... unire-n cuget si simtiri in cateva zile la mare nu cred sa fi fost, trebuie precizat ca persoanele in discutie sunt o ("foarte") minora si-un... [i]majur[/i]! :((:((:((

Re: Pierderea erectiei...

din 7 oct 2007 01:46 de ExoticDream

[b][i]Maine iti voi muta subiectul la sectiunea "Viata sexuala"! [/i][/b] (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre iarba in scoli si l

din 6 oct 2007 21:25 de Ionel

Domnul meu, asculta un barbat care a fumat si s-a lasat. E destul de greu sa te lasi dupa ce sangele se "imbiba" cu nicotina. Eu am inceput sa fumez la 17 ani. La inceput 3 tigari pe zi - un an de zile. Apoi dupa 5 ani fumam cate 2 pachete, iar la ...

Re: Oare sunt prea pretentioasa?!..

din 6 oct 2007 19:56 de Ionel

Da, ceri mult si prost. Degeaba fizic frumos si gol. Dar e posibil sa gasesti si fizic urat si gol. Totul e sa stii sa alegi. Niciodata sa nu cauti ceea ce iti imaginezi ca ai vrea, ca nu gasesti. Iar intr-o relatie trebuie cedare din ambele parti: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastr

din 6 oct 2007 13:04 de angela

Cred ca dupa casatorie e normal ca viata ta sa se schimbe. Incepi sa iti faci o noua viata, o noua familie cu sotul tau. Incepi sa te detasezi de parintii tai pentru ca deja acum ai alte responsabilitati. Esti un adult care a pus bazele unei familii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregula

din 6 oct 2007 12:57 de angela

.Ai auzit de lichidul preseminal sau de picaturile de sperma care se elimina in timpul actului sexual si care contin aceeasi cantitate de spermatozoizi ca si atunci cand ejaculezi???:blink:Chiar daca nu ejaculezi in vaginul ei trebuie neaparat sa ...

Re: help

din 6 oct 2007 11:33 de the_gogu

da...si eu am avut de cateva ori aceeasi problema...uite cum cred eu ca ar trebui: intai trebuie sa o "uzi" f bine, dar nu iti pui prezervativul cu mult inainte sa incepi...adica cand observi ca ea e uda si tu o ai tare imediat pui prezervativul ...

Pierderea erectiei...

din 6 oct 2007 08:05 de valicux

am incercat sa fac dragoste cu prietena mea care este virgina...dar cand am vrut sa o penetrez,penisul meu nu a mai stat in erectie...am incercat de mai multe ori,dar aceiasi problema, mi se "moleseste" atunci cand trebuie sa o penetrez...ce trebuie ...

Re: Good teachers are worth eveything!

din 6 oct 2007 04:02 de the_gogu

nu ma laud...profesor bun am avut si se stie cine:rolleyes:, si ultima faza e cam grea pt mine, asta intreba doar daca o are prea mica si i-am zis ca ii mai creste pana la 19 ani...mai trebuia sa zic ceva?:unsure: nu ma laud ca am ...

Good teachers are worth eveything!

din 6 oct 2007 01:19 de ExoticDream

Acum cateva luni te plangeai ca nu ai prietena si acum.... te lauzi ca ai dezvirginat una mai mare decat tine! Bun profesor trebuie sa fi avut, eu zic sa-i faci un cadou mare-mare si sa ne povestesti si noua cum s-au desfasurat "ostilitatile" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 oct 2007 21:31 de ExoticDream

Mesajele tale nu erau jignitoare, au fost sterse pentru ca apartineau unui grup off-topic, cu conotatii mult prea rupte de realitate pentru a fiinta pe acest forum. Ti-am mai explicat ca afirmatiile facute de userul [i]guest[/i] sunt la fel de ...

din 5 oct 2007 19:35 de Anthony_Stradivary

Se pare ca nici unui anumit moderator de pe acest forum nu i-au placut 2 mesaje de ale mele . Nu stiu cat de ofensatoare erau ele pt moderatorul respectiv pt ca Simona a fost principala vizata de mesajele respective. Sper sa constati si ...

Alex & Connect R - Daca dragostea dispare

din 5 oct 2007 17:34 de stefanoski

Refren (Alex) Daca dragostea dispare, Viata mea n-are culoare, Si doare tot mai tare, Ploua incet… Apare o intrebare Se gandeste la mine oare?! Unde sunt zilele cu soare? Unde esti tu? Strofa 1 (Connect R) Incepe o moda noua Si ...

Re: Att: Moderator Sorin, 28 ani!

din 5 oct 2007 14:51 de Guest

Eu, cei ce dau cu bata-n balta, ar trebui, totusi, sa si-l puna, pe el, shtreangul. De gat. De ce anume, sufera, Katherine?!? Hai, las-o! Esti tu absolvent de Psihologie, nepot de preot(ma rog, n-ai preluat, tu, biserica din Bucuresti, de langa ...

din 5 oct 2007 10:23 de Guest

[i][Cenzurat de ExoticDream][/i] Da-te la o parte, dai papucii, bla-bla-bla, fa-i bagajul, la-la-la, desparte-te de el...vrabia malai viseaza...(X)

Re: Durata erectiei penisului

din 5 oct 2007 02:08 de Ionel

Durata erectiei penisului depinde de mai multi factori, dar in special de varsta. In adolescenta si la tineri poate dura si o ora. Dar nu trebuie sa-ti faci probleme, ca asa cum spune valentine, e destul ca sa faci un act sexual. Limita intre ...

Re: Re: Re: Penis curbat

din 5 oct 2007 01:06 de Ionel

Da, foarte multi barbati il au stramb, deoarece era moda acu cativa ani de a purta pantaloni stransi pe corp. Acu se mai poarta slip. N-ar trebui sa deranjeze pe timpul sexului, dar cand curbura e mare poate duce la iritarea vaginului si chiar a ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 637 din 1098
«   1 ... 634   635   636   637   638   639   640 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare