Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex oral?

din 14 oct 2007 23:10 de alinpoe

Teoria spune in felul urmator asta ca sa lamurim ce si cum ne place si cum se face.Succes! Lectia 1 Te invit să vorbim despre organul sexual masculin şi ceea ce îl înnebuneşte pe el cel mai mult: sexul oral. Este considerat de unii ca fiind ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 14 oct 2007 21:54 de baby

nu prea poti sa exciti o fata doar prin cuvinte....sunt rare cazurile...trebuie atmosfera starea necesara...imaginatie bogata pt ambii....deci e mai greu......poate prin cuvinte si cv fapte ar fi mult mai ok :ok::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 14 oct 2007 19:36 de ExoticDream

[b]Iubirea[/b], ce altceva?!? Oricat de complexa ar fi fiinta umana, sentimentul de iubire "acopera" o mare parte din mintea si sufletul sau (sau... asa mi se pare mie!), inclusiv pe cea a eventualei atractii fata de altii, pur si simplu nu te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete fac

din 14 oct 2007 10:59 de cryssy

nu cred k dak as incerca ceva nu mi-ar face placere,mai ales k fac cu el...dar mi-e frica sa nu gresesc...

Re: Re: Nu mai vreau sa fiu asa geloasa

din 14 oct 2007 10:53 de cryssy

Inseamna ca el te iubeste mult de-ti suporta asemenea capricii. Imi cer scuze ca sunt dur, dar spun adevarul. ms pt sinceritate...nu e vb k sunt atat d stresanta incat sa-l sun permanent si sa-i dau atatea sms-uri incat cei din jurul lui sa vada k ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prieten

din 14 oct 2007 02:45 de Ionel

Da, cand te muti din casa unde ai copilarit, parca pierzi ceva, simti un gol, iti simti copilaria parasita. Dar trebuie sa intelegi ca nimic nu se mai intoarce. Iar dupa ce o sa te obisnuiesti, mai ales daca nu esti singur, o sa mearga treaba. ...

Re: sal

din 14 oct 2007 02:25 de Ionel

Mai baiete, tu vrei sa te dezvirginari sau sa faci sex? Pai sa stii ca unii barbati mor "virgini" din punct de vedere fizic, desi "tepusele" lor in multe gauri intratu-au. Daca vrei sa intrebi la ce varsta e recomandata inceperea vietii sexuale - ...

Re: Solicitam psihiatru!!!

din 14 oct 2007 02:19 de Ionel

Ai dreptate ca se apropie sarbatorile de iarna!:devil:

Re: Nu mai vreau sa fiu asa geloasa

din 14 oct 2007 02:10 de ExoticDream

Stai linistita, toti trecem prin asta... mai ales in prima relatie serioasa. Chiar daca ai maturitatea necesara si stii, in the back of your mind, ca partenerul tau merita incredere, tot tresari si te doare cand apar situatii sa le zicem ciudate, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare...

din 14 oct 2007 02:07 de Ionel

Ai dreptate. Si nici dezvoltarea nu inceteaza. :D:lol: de ce sa nu se frece de pat? :devil: Poate sa o faca, dar sa aiba grija sa nu se irite. Eu am facut-o cu sulul de carton de la hartia igienica si m-am iritat si infectat.:~*:(:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 oct 2007 01:33 de Ionel

Daca e asa cum zici tu, nu va potriviti. El vrea sa aiba numai el dreptate. Dar, bineinteles, trebuie sa nu-l acuzi sau sa-l sufoci cu intrebarile si cu "banuielile". Iar daca sunteti amandoi colerici, nu va puteti intelege. Sunt si barbati care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu

din 14 oct 2007 01:13 de Ionel

Dar de ce sa-i demonstreze? Daca nu are incredere e libera sa-l paraseasca. Si cum sa-i demonstreze, daca ea e aproape ucisa de gelozie? Cred ca nu ai intalnit asemenea persoane care nu poate fi convinsa cu nimic sa-si alunge inchipuirile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete face at

din 14 oct 2007 00:41 de Ionel

domnisoara, in sex trebuie sa se faca ce e placere pentru fiecare, altfel e perversiune. Asta nu inteleg multi parteneri. Dar placere e si cand traiesti din placerea partenerului pentru ce i-ai facut.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare...

din 14 oct 2007 00:31 de Stranger_to_love

1 data pe saptamana nu are nimic oricum daca nu faci un timp mai mare intr-un final o sa ai un vis pt. ca trebuie sa se elibereze cumva sperma produsa in continuu. Impotent iti spun 100% sigur ca nu devii.DAR un mic detaliu sa nu te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2007 22:42 de baby

indiferentza nu e buna decat dak vrei sa te desparti de el! parerea mea este k trebuie sa ii arati k iti pasa de el si de relatie sa iti impui pc de vedere sa ii spui sa nu faca glume proaste si alte vrajeli.....astea nu sunt bune pt o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu mai

din 13 oct 2007 22:13 de baby

hai k acum incep sa inteleg cum e la voi....stie ft bine felul tau de a fi iti stie punctele slabe si de aia face asa.....trebuie sa iti impui pc de vedere...nu trebuie sa crezi vorbe ci fapte...sa nu te intrebe d c nu ai incredere in el ci sa iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu mai vre

din 13 oct 2007 22:09 de cryssy

el stie k sunt geloasa si imi zice unele chestii sau bate apropouri care stie k ma deranjeaza,si ma atac..apoi tot d mine se ia..k d c ma supar fara motiv?:|cum sa-i explic sa inceteze...sa nu mai faca faze din astea k o data o sa ma satur..si o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu mai vreau s

din 13 oct 2007 22:04 de baby

eu una sunt uneori geloasa dar cu toate astea nu arat si nu fac crize.iar despre incredere.....hm c sa zic...o persoana trebuie sa iti castige increderea...poate pana acum nu a reusit sa o convinga sa aiba incredere in el...:-*

Re: Re: Re: cum pot unele fete face atatea

din 13 oct 2007 21:29 de cryssy

cand spuneam k ma blochez deasupra..ma refeream la pozitia cand fata sta deasupra..si spun k nu ma pot misca...deci incep intradevar sa fac ceva..sa ma misc..dar dupa scurt timp simt k stau si atat..k nu mai misc...scuze dak a parut confuz ...

Re: Re: Re: nu mai vreau sa fiu asa geloasa

din 13 oct 2007 20:56 de baby

pai cati ani ai de te comporti asa? d c nu ai incredere in el? faptul k se uita la altele sau k le saluta nu trebuie sa fie motive de crize... gelozia e buna dar nu in exces! incearca sa nu te mai consumi atat d mult....si in plus dak alege sa fie cu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 634 din 1098
«   1 ... 631   632   633   634   635   636   637 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare