Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sex beat vs. sex treaz. din 7 nov 2007 13:25 de DarkAngel
Ti-ai facut niste ancore psihologicice in starile de betie si le-ai si asociat cu sexul care nu prea implica nici un fel de sentimente fata de persoana de langa tine.
Facand o pauza banui ca ai intrerupt brusc activitatea sexuala si bautura la ...
Re: Re: Re: Re: Trecutul nostru. din 7 nov 2007 10:27 de Nekunoskuta
Nu fi rau! Desi ai dreptate :D
Eu nu am avur un subiect propriu ci unul in care eram unul din personajele principale. Sunt doi ani si jumatate de la acel subiect, nu mai sunt demult impreuna cu acel barbat pentru ca am constientizat si eu ce ...
Re: Re: dezvirginare cu degetul din 6 nov 2007 19:23 de Ionel
Depinde cu ce face sexul!:devil:
Re: Re: dezvirginare cu degetul din 6 nov 2007 19:22 de Ionel
Daca himenul se rupe cand bagi degetul, durerea e aceiasi. Dar de multe ori gaura himenului e mare, incat degetul incape fara sa rupa himenul. Si mai e si faza: taiatul cozii dintr-o lovitura produce o singura durere. Cu degetul poate fi ...
Re: sex oral din 6 nov 2007 19:09 de Ionel
el ti-a facut sex oral?
Intai incearca doar sa saruti partile lui intime. Iti garantez ca nu e mai neplacut decat daca-l saruti pe piept sau burta, daca in imaginea mintii ai faptul ca el este la fel de curat si acolo ca la partile care le-ai ...
Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 6 nov 2007 16:59 de angela
Mersi Danny.Chestia e ca in 2 ani de zile nu m-a inselat pentru ca avea un serviciu care ii ocupa mult timp si in timpul liber era numai cu mine.Dar cine stie totul e posibil. Eu cred ca cu tipa asta e de mai multa vreme pentru ca nu imi spunea ...
Re: dezvirginare cu degetul din 6 nov 2007 03:08 de lupulnebun
Daca pui si niste petale de trandafir in jurul patului, niste lumanari frumos mirositoare si muzica de.. dragoste, trebuie sa fie nebunia de pe lume sa dezvirginezi fete cu degetul. :lol:
Din greseala mai inteleg. Dar sa vrei sa faci asta, mi se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Aspecte din 6 nov 2007 01:18 de wave
azi mam intalnit cu el si am acel sent de stanjeneala cand se apropie de mine *opposites do attract each other but cannot stick togheter ...(X)
Re: Re: Re: Sex beat vs. sex treaz. din 5 nov 2007 21:18 de Ionel
Da, s-a intamplat ceva cu cerebelul tau, da nu din cauza lipsei sexului si a masturbarii, ci din cauza bauturii. Cred ca ai ramas dependent de bautura. La asemenea oameni le "mor" lucrurile in mana cand nu au baut.
Dar poate fi si altceva: ai ...
Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa f din 5 nov 2007 21:13 de alexandra
iau acceste pastile d 2 luni la recomandarea dr vreau sa stiu dak pot ramane insarcinata dak nu ma protejez k alte metode vreau un ras aku dak s poate:(
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 5 nov 2007 21:10 de alexandra
Re: SUNT DISTRUSA din 5 nov 2007 20:59 de Ionel
Pai gaina batrana face supa buna, daca are morcov tanar.:devil: Cred ca ea ii face ceea ce tu nu-i faceai, deoarece ea are experienta.:ok: Iar el e un fluturas ce zboara din floare in floare, care cauta doar placeri.;)
S-ar putea sa fi fost tu o ...
Re: Re: Re: Re: Aspecte din 5 nov 2007 20:44 de Ionel
Da, conteaza de cele mai multe ori. Dar trebuie sa ti cont de ce spune filozofia culturii: tu esti frumos nu pentruca esti frumos, ci pentruca imi placi. E adevarat ca sunt si persoane unanim urate, ca si unanim frumoase. Dar am vazut cateva ...
Re: Re: Re: Re: trebuie ca este diametrul. din 5 nov 2007 20:22 de Guest
dom'ne, inteleg, ca daca esti asha deshteapta, trebuia sa te fi afirmat pana acum. din ce-am observat, subiectul este deschis, din ianuarie 2004. deci aveai timp, pana la mine sa-ti expui cunoshtintzele de geometrie in spatziu. doar, ca ashteptzi sa ...
Re: Aspecte din 5 nov 2007 19:52 de Ionel
Sa sti ca numai daca te parlesti prea mult te arzi.:devil: Da, trebuie sa ai grija, ca si insistenta are scop. Poate e un avant golanteresc, ca avant galanteresc nu exista, mai ales ca un om nu insista de atatea ori, e impolitete. Nu conteaza daca ...
Re: Sex beat vs. sex treaz. din 5 nov 2007 18:50 de Nekunoskuta
Am inteles eu ce ai scris tu pe aici si, balanta fiind, am ceva cu cele doua partile ale unei povesti asa ca...uite-ti titlul! :D
Acum, problema da, este de natura psihologica si tine de faptul ca tu stii sa faci sex, implicit sa te exciti doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem de apro din 5 nov 2007 18:44 de Nekunoskuta
Chestia asta poate soca pe cineva mai slab de inger. Poate a suferit o depresie mare la moartea tatalului ei. Nu stiu...nu o inteleg...ce vrea sa faca? Nu s-a sfarsit viata ei, ea trebuie sa mearga mai departe. Nu intelege asta?
Re: Re: SUNT DISTRUSA din 5 nov 2007 11:17 de bob
Buna! nu trebuie sa disperi,nu te merita,iesi la plimbare nu te gandi la el o vreme ,nu-l mai cauta stii ca indiferenta doare,pe scurt LASA-L
NU TE MERITA!!!
NU DISPERA,si eu am patit la fel.
Sotia mea s-a indragostit de un barbat casatorit si ...
Re: Re: Re: trebuie ca este diametrul. din 5 nov 2007 01:08 de ExoticDream
Lasa, n-o mai inmulti. Fantastic, voiam sa-ti laud cunostintele de matematica, dar ai zbarcit-o: s-a inventat cumva notiunea de circumferinta totala?!? Daca inmultim circumferinta aia (2*pi*r) cu lungimea, obtinem suprafata laterala a obiectului ...
Re: Re: trebuie ca este diametrul. din 4 nov 2007 13:21 de Guest
si-atunci, daca 8 este diametru, rezulta ca raza este 4, caz in care circumferintza pe sectiune transversala, s-ar calcula conform formulei 2pir, cu alte cuvinte: 2x3,14x4=25,12. fantastik. poate va aflu, acum, si circumferintza totala, pe cilindru, ...
Pagina 625 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |