Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: ajutor?... din 12 nov 2007 16:50 de Ionel
Nu am inteles daca totusi, in primele 2 zile ati facut sex. Daca nu, cred ca ti-e frica, pentruca e virgina. Daca ati facut, inseamna ca s-a intamplat ceva, care psihic te inhiba. Degeaba ceaiuri si nu stiu ce alifii, medicamente, leacuri... ...
Re: Marilena Barna, am retinut oferta! din 12 nov 2007 12:12 de Guest
daca am nevoie, de tip din Iasi, nu voi ezita sa te contactez in Resita. daca vreau din alta localitate, se poate?!?
Re: ok. cum mi-am udat cizmele din 12 nov 2007 12:06 de Guest
la cursul HUET, si i-am tras instructorului, la iesirea din simulator, un picior in freza, pe sub apa. nu-i prea veche. din iunie a.c. eram in simulator, la a VI-a proba: simulator rasturnat in bazinul cu apa(asa-numita capsize). cu centura de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot d din 12 nov 2007 11:10 de Bozgoru
mah eu stiu ca cei care se ataca acuma sunt cei care au suferit .. in sensul ca a venit altu si v-a luat gajica sau gajicu.. si daia va cacati pe voi acuma.. si mie mi-a plekat prietena la altu.. asta a fost sa fie si gata.. trebuie sa existe si ...
Re: Re: chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 02:06 de radu
ea sustine tare chestia asta..si k ar putea sa imi jure si in biserica..
Re: chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 02:03 de anonima
parerea mea..........nu mai e virgina demult
de obicei la inceput intra destul de greu,baiatul trebuie sa mai lucreze:(:(
Re: Re: am dedus cu ajutorul tau din 12 nov 2007 00:44 de dorinda
Auzi, draguta, daca tu esti in ltp, treaba ta. Nu trebuie sa fii invidioasa. Vrei sa-ti trimit eu un tip de la Iasi? Cu cea mai mare placere o fac.
Re: De ce? din 11 nov 2007 22:17 de Ionel
Daca atunci ti-a curs sanga - in clasa a 4-a -, inseamna ca ti s-a rupt himenul, dintr-un motiv oarecare. Trebuie sa se inteleaga de fete, dar mai ale de acei baieti care cred ca doar o fata virgina e pentru ei, ca himenul se poate rupe la ...
Pentru Pasaroi Cuminte din 11 nov 2007 21:27 de Ionel
Nu am mai citat aberatiile tale, Pasaroi Cuminte.
Domnule, hai ca ai luat-o pe aratura. Sa-mi fie scuzata expresia, in contextul care discutam, dar ce are sula cu prefectura. Tu ai sustinut - intr-o postare anterioara - ca Vechiul Testament iese din ...
Re: Sunt mai bine, multumesc din 11 nov 2007 20:36 de Ionel
Angela, draga, nu poti sa spui ca s-a despartit in mod urat (nici frumos tare nu e). Dar intr-un cuplu problemele trebuie sa fie bidirectionale: dragostea sa vina din ambele parti. Da, tu i-ai oferit iubirea toata, dar el te iubea? nu cred. Ai fost ...
Cum pot desparti doua persoane care se iubesc din 11 nov 2007 20:17 de Ionel
Eu nu numai ca sunt de acord cu parerea ta, dar o aprob in totalitate. Dar aici sunt doua categorii: oameni care "sparg" totul din prostie, cu subcategoriile celor care nu-si dau seama ce fac si a doua cu cei care cred ca ceea ce fac ei e bine; a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: perfectiunea umana din 11 nov 2007 15:26 de Guest
nu-l contrazic pe D-zeu, caci, n-am pe cine. se pare ca n-ai retinut, contest, chiar, existenta lui. a lui D-zeu. doctore, filosofia este stiinta care studiaza legile CELE MAI GENERALE(am subliniat, cele mai generale) ale dezvoltarii naturii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 11 nov 2007 11:48 de baby
Angela nu te mai chinui sa ii explici astfel de lucruri. sunt oameni care pur si simplu se gandesc numai la binele lor........fara sa ii intereseze dak ranesc sau distrug ...
Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic din 11 nov 2007 05:08 de Ionel
Nu, draga Exotic, nu rastalmacesc, spun adevarul din propie experienta (si am ceva). E sufocant sa te sune cineva, chiar iubita, de cateva ori pe zi. Iubirea nu are limite, dar ea nu trebuie exprimata intruna prin vorbe. Ea trebuie demonstrata, in ...
Re: Re: Re: Re: Re: perfectiunea umana din 11 nov 2007 03:59 de Ionel
Am sa comentez, spre lamurire, doar cateva aspecte, deoarece asa nu o mai scoatem la capat niciodata. Ca mai am cu tine o experienta: nu accepti ca si altii pot avea pareri si pana nu ramane postarea ta - ca adevar absolut - nu te lasi. Sta in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua din 11 nov 2007 02:16 de Ionel
Domnul meu, eu consider un asemenea fapt mult mai josnic decat daca ii iei iubita pe fatza. Un om care face asemenea lucruri, indiferent in ce domeniu, e o nulitate. Numai sufletele mici, mizere, pline de rautate, pot face asa ceva.
Si inca ceva: ...
Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 11 nov 2007 01:02 de jerry
Se pare ca dureaza 2 ani maxim, dupa care trebuie inlocuita cu alte lucruri.
Si eu sunt in aceeasi situatie cu danmihai, doar ca eu sunt cel patit, in plus am aflat ca ea m-a inselat, si nu o data, in cateva reprize foarte scurte in ultimul ...
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 10 nov 2007 22:27 de dfhgfjgfkjgh
intreab-o de ce coreleaza necazul din familie cu relatia voastra...poate este religioasa si tine doliu 1an...sau..nu stiu ce sa zic..daca totusi sunteti impreuna si dupa cum zici, tineti unul la celalt..vb cu ea..daca te intrerupe...ia-o de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O doresc enorm din 10 nov 2007 22:23 de jghkgkhg
bai nesimtitule.tu ai 15 ani..esti in transformare..incepi sa simti ce ai in pantaloni...nici tu nu stii prea bine iar didn toata chestia asta...mai tarziu prietena ta probabil o sa-si dea palme.la 14 ani trebuie sa ai alte preocupari.n-o sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti din 10 nov 2007 21:08 de Stranger_to_love
Cine a zis sa minta????? Eu am zis sa-i urmareasca si sa gaseasca o greselile pe care le fac.Sa vada daca se intalneste cu colegul/colega chestii din astea.Pt. ca la o adica sa se poata verifica spusele lui "bozgoru".
Mie nu mi s-aun ...
Pagina 622 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |