Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 13 nov 2007 12:46 de Pasaroi_Cuminte
Pai sta cam asa : cultura are nevoie de bani
si acum ziua are 24 de ore numai ca timpul este privit altfel decat era privit acum cateva zecole.
Secolele trecute poate , acum altfel
Societate de atunci era structurata altfel . E de ajuns ...
Re: Re: Re: Re: ajutor?... din 13 nov 2007 03:17 de ALEX
[b]PROBLEMA TA POATE SA FIE PSIHIC DAR SI FIZIC DACA FUMEZI CONSUMI ALCOOL FRECVENT SAU CONSUMI DROGURI.LA TINE NU CRED SA FIE VB DE ASTA.PROBLEMELE ASTEA SUNT IN MARE PARTE 75% DIN CAUZA MASTURBARII LA VARSTE FRAGEDE DIN DORINTA DE A SE TERMINA ...
Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 13 nov 2007 02:24 de ExoticDream
Nu inteleg ce legatura au vremurile mercantile cu nevoia de cultura! Ziua are tot 24 de ore ca acum cateva secole, omul avea o ocupatie cu ajutorul careia isi castiga existenta si atunci, aceasta ocupandu-i o fractiune din cele 24 de ore, de ...
Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zil din 13 nov 2007 02:04 de ExoticDream
Asta-i a doua obsesie a voastra, a barbatilor (dupa aia cu nevoia necontrolabila de a avea mai multe partenere), [b]fapte, nu vorbe[/b]! Voi chiar nu intelegeti ca, [i]pe langa fapte[/i], femeia, suflet delicat si romantic ce este, simte nevoia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc din 13 nov 2007 01:59 de Pasaroi_Cuminte
Adica noi trebuie sa stam si voi se ne dresati ( da in bine pt voi )
:devil:
Oh yes a man can change but only if he has the right woman :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2007 00:46 de Stranger_to_love
Stai linisitit nici tu nu existi.Mai da eroare situl.Incearca de mai multe dati sa dai pe profilul meu sa vezi ca exist.
Re: Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaza in genera din 13 nov 2007 00:39 de ExoticDream
Mai...., tu ai vazut documentarul ala, "The secret"! Acolo se facea vorbire in nestire pe tema asta: gandeste pozitiv si vei atrage numai chestii pozitive, aceasta este reteta fericirii!
Aha..... de acord, numai spune-mi si mie, tu de unde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2007 00:33 de Ionel
Pai cum sa-ti dai cu parerea, cand la profil nici nu existi?:lol:;)
Ca sa-ti dai cu parerea trebuie sa sti. Ca sa sti trebuie sa inveti. Iar in sex, invatatul se bazeaza in cvasitotalitate pe experienta. Ca teoria, ca teoria, dar "praftica" ne ...
Re: Re: Re: Re: chestia cu virginitatea din 13 nov 2007 00:28 de Ionel
Eu am inteles, dar trebuie sa intelegi si tu ce am spus eu: unele adevaruri - mai ales atat de intime - nu se spun, dar mai ales nu se cer spuse. Eu zic sa o lasi asa cum e, ca mai tarziu o sa radeti de aceasta problema. Daca inca de la inceput va ...
Re: Re: Penis din 12 nov 2007 23:46 de Ionel
Fi linistit ca nu cade cerul pe tine. Simti doar un mic disconfort, ca atunci cand te-ai zgaria putin, dar efectul placerii il va anula complet pe cel al durerii. Si apoi daca e bine lubrifiat vaginul - si natural, printr-o excitare maxima, din ...
Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc din 12 nov 2007 23:35 de Ionel
Angela, sper sa ma ierti ca o sa insist putin pe niste lucruri, dar am putina experienta mai multa decat tine. Cred ca ai dreptate ca nu a fost destul de matur, dar doar din punctul a ceea ce vroiai tu: o relatie de lunga durat, cred ca si ...
Re: ajutor?... din 12 nov 2007 23:14 de dorinda
:lol:
Scuze, dar nu ma pot abtine...Asta nu-i problema de doctor, ci tine de psihic. Fostul meu prieten era de groaza...nu puteam sa pun mana pe el ca...gata! Nu mai spun ca daca mai faceam si altele...nu se mai putea abtine.
Nu te speria, ...
Re: Re: Re: Re: Intamplari... penibile... amuzante din 12 nov 2007 23:04 de baby
multumesc! dar la cei 18 ani ai mei se putea si mai multa minte...:unsure: oricum astept momentul in care lumea va invata ce e respectul...dar crek am sa il astept mult si bine...app eu chiar ...
Re: Re: Re: Intamplari... penibile... amuzante leg din 12 nov 2007 22:58 de dorinda
Stiu draga, dar cand pe unii ii manaca in c** trebuie sa se scarpine..si nu conteaza cu ce. Iar pe copiii aia de bani gata...nu dau nicio para chioara.
Cu tine n-am nimic. Ai mai multa minte decat mine. Si te felicit pentru asta.
Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaza in general din 12 nov 2007 22:53 de Ionel
Trebuie sa gandim pozitiv. Apoi sa nu vrem sa le facem pe toate deodata si nici chiar pe rand, ca nu putem. Sufletul si trupul trebuiesc odihnite: cu un trup si o minte odihnite faci mai mult intr-o ora decat faci cu ele obosite in trei. O actiune ...
Re: Haina il face pe om??? din 12 nov 2007 22:30 de Ionel
In anumite cazuri da, dar cu o conditie: sa para mereu elegant in raport cu mediul in care se duce, dar niciodata ostentativ. Iar daca gesturile si ceea ce face nu sunt pe masura, geaba haine elegante. Si mai e un lucru de care trebuie tinut seama: ...
Re: Investie profitabila din 12 nov 2007 22:19 de Ionel
Eu daca as avea banii mi-as deschide o firma de mestesugari: zidar, tamplar, zugrav, faiantar etc. si as lucra doar la intretinere. La noi trebuie sa dai cu tunu' pana gasesti pe cineva sa-ti repare ceva.
Re: Armata la putere. din 12 nov 2007 21:51 de Ionel
Nu vreau sa raspund direct la intrebare ci printr-o statistica in alta zona: In timpul lui Sadam au fost omorati 3000-5000 de oameni in cateva zeci de ani. De cand conduc americanii, mor saptamanal cateva sute, numarul total depasind de cateva ori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot d din 12 nov 2007 21:47 de angela
Chiar daca esti dezamagit in dragoste nu trebuie sa strici fericirea celorlalti. Se poate ca la un moment dat ca cei 2 sa se desparta sau din contra sa fie fericiti pana la adanci batraneti. Daca cineva acolo sus vrea ca ei sa fie fericiti impreuna ...
Re: chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 17:14 de Ionel
Tinere, am mai scris si in alta parte despre himen, de m-am saturat. Himenul se poate rupe si fara sa bagi ceva in vagin: la sport, saritura peste obstacole, peste santuri, caderi din alunecare cu un picior inainte etc. Asta referitor la himen. ...
Pagina 621 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |