Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v-ati din 9 nov 2007 12:48 de Pasaroi_Cuminte
Daca zici asa :D
O.. flori vai ms ms. Sunt trandafiri rosii ( cu spini) astfel incat atunci cand ii strangi sa te intepe ? :p
Pai tu mi-ai dat flori trebuie sa-ti dau si eu flori :
:flowers::flowers::flowers: (coada calului si coada ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 9 nov 2007 12:24 de Pasaroi_Cuminte
Eu am inteles ca o femeie inteligenta poate sa schimbe macazul fara shine :D
Iar uneori puterea consta in a vedea unde a gresit si nu dorinta de "razbunare"
Pai atunci cand era cu el tot ea era ,acum cand el numai este tot ea este (a se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 9 nov 2007 12:04 de katherine
Cu atitudinea pe care tu ai inteles ca as fi sugerat-o angelei nu prea se ajunge departe, ce-i drept...dar ai inteles gresit ,,mandria". Tocmai de pisma si ranchiuna trebuie sa se elibereze (asta daca le-a simtit vreodata si mai mult ca sigur ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 9 nov 2007 11:41 de Pasaroi_Cuminte
Dar ei nu s-au luat din mandrie ,
asa ce sa fie ceva ce nu exista ? (logic nu ? :cat )
Poate pe tip nici nu-l intereseaza faza de genul asta :lol:
In fond sunt 2 oameni care sunt diferiti ( prin conditia lor de existenta) .Nu tot ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 9 nov 2007 10:16 de Pasaroi_Cuminte
Chestiile astea se intampla tot timpul.
Deci ciuciu dialog , in astia doi ani. Btw femeile ( care isi cunosc barbatii , aici intrand si existanta dialogului , comunicarii in cuplu ) isi dau IMEDIAT seama daca ceva se intampla =>Intuitia ...
Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 9 nov 2007 09:28 de verdiuc
Nu sunt eu de acord uneori cu infatuarea ta,nemesis,dar unde ai dreptate,ai dreptate.Multumesc mult!
:~*:~*:~*
Re: Carti,carti pentru popor. din 9 nov 2007 03:34 de nemesis
Dostoievski:
Crima si pedeapsa
Fratii Karamazov
Idiotul
Demonii
Nopti Albe
...si cam atat de asta, ca restul au sub 300 p.
Tolstoi:
Ana Karenina (ca tot o omorai tu, in moduri dubioase, acum cateva luni)
Razboi si ...
Re: Re: Ultima fraza este corecta din 8 nov 2007 20:37 de Ionel
Trebuie sa explic ceva din ce am spus: nu am cerut sa isi "desarte" situatia familiei pe net. Dar Ceva trebuia sa ne spuna, deoarece si eu pot sa spun ca a mea casnicie nu mai poate fi ce a fost in sensul ca vreau sa stiu ce ar trebui sa fac, la ...
Re: ce l-ash mai fi luat, eu la-ntrebari pe Shefu' din 8 nov 2007 19:45 de Guest
in anumite momente din viatza mea de pana acum, cu datul dupa merite! ai cuvantul meu. cert este ca daca dupa ce i-a spus c-o iubeste si s-au despartit, el a plecat imediat cu alta, inseamna, ca relatia cealalta a tipului, nu a inceput in ziua ...
SUNT MAI BINE, MULTUMESC din 8 nov 2007 19:38 de angela
Asta a fost cea mai mare greseala a mea, mi-am pus speranta intr-un barbat care nu merita, pentru ca atunci cand iubesti tinzi sa mai fii si orb uneori, insa sunt sigura ca acolo undeva trebuie sa fie si barbatul care ma asteapta pe mine. Si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 8 nov 2007 19:02 de Ionel
Hmmm, pai vezi asta inseamna om pervers. Din pacate sunt tot mai multi. E foarte dureros sa observi ca o persoana pe care ai respectat-o, la care ai tinut, careia i-ai acordat toata prietenia, nemaipunand cazuri ca al tau, cand ii acorzi iubirea, ...
Re: Re: Re: Re: Re: O doresc enorm din 8 nov 2007 14:49 de baby
eu stiu mai multa teorie decat practica dar asta e.....totul se invata....:-`:-*:-*
Re: Re: Re: Re: O doresc enorm din 8 nov 2007 14:46 de Ionel
Glumeam! Apoi trebuie sa faci sex si la 14 ani ca sa vezi cand e mai bun:)) Nu pare de necrezut. Si eu, la 17-18 ani stiam multe, desi atunci nu aveam prea multe surse de invatare.
Re: Pastile pt prelungirea actului sexual din 8 nov 2007 14:38 de Ionel
Eu nu am incercat niciodata asemenea pastile. Tine minte: natura a dat ceva si daca umbli la ele vei avea rezultate bune doar pe scurta durata. Si ejacularea se poate "educa". O sa ajungi dupa 1-2 ani de sex (se poate si dupa 3-6 luni, daca il ...
Re: Cum sa scap mai repede de menstruatie? din 8 nov 2007 14:33 de Ionel
Ce sa faci? Schimbare de sex!:devil:
Re: barbati insurati cauta amante din 8 nov 2007 14:18 de Ionel
In primul rand o casnicie nu poate fi la 40 de ani ce a fost la 25 de ani. Apoi - am dedus doar - daca ai probleme trebuie rezolvate. Cel mai bine e daca sunt rezolvate in mod "pasnic". Solutiile sunt mai multe, in functie de situatia in care se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: geniala/cte din 8 nov 2007 12:33 de Guest
desigur my way is my way si nu-i emisiune de divertisment pe kiss fm intre orele 16,00 si 19,00 si nici intre alte ore pe postul radio respectiv, sau oriunde-n fm si mass media, in general. n-am chef sa inteleg tot ceea ce-i de neinteles. si nici ...
Re: Re: salut din 7 nov 2007 19:09 de Ionel
Exact! Ia sa cititi in biblie ce trebuie sa pateasca cei ce pacatuiesc: sa fie omorati. Si atunci pe cine sa ascult?
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 7 nov 2007 16:43 de angela
Multumesc Exotic Dream pentru ce mi-ai spus.Sincer vorbind acum sunt mult mai bine, si chiar nu stiu de unde am atat forta sa merg mai departe. Mi-am dat seama ca in acesti 2 ani am trait pentru el, pentru relatia noastra iar acum imi dau seama ca am ...
Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 7 nov 2007 16:17 de bob
Chiar nu merita sa suferi ptr.el,stiu ce spun pe mine m-a inselat sotia mea timp de 7 ani,si acum nu mai simt nimic fata de ea!!!
Nu trebuie sa te mai gandesti la el...nu mai privi peste umar!!!
Pagina 624 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |