Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 30 nov 2007 18:57 de Agony
Nu pentru o fata, ci pentru el sa se schimbe, daca admite ca e enervant inseamna ca nici el nu se suporta.Trebuie s ate placi tu nu altii. Fuck the world, Only God can judge us...
Need girl.....! din 30 nov 2007 18:15 de bogdan91
fratilor(si surioarelor :,) sunt DISPERAT!!nu am pr .. si nici nu am avut..arat cred eu destul de bne ..stiu sa comunic f bne..am simt al umorului..insa vad k lucrurile astea nu sunt aja importante..trebuie sa spun k am fost abordat de nenumarate ...
Re: Re: calitati din 30 nov 2007 16:13 de carrie
Perfect de acord! :ok: Nekunoskuta you rule
:,
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii bun in pat?????? din 30 nov 2007 15:59 de baby
k sa fii buna la pat tre sa stii mate, fizik si chimie....deci nu-s buna:blink:...macar am mainile mici si sunt copilaroasa:lol::lol:asta se pune?:-`O:)
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii bun in pat?????? din 30 nov 2007 01:08 de antrax
sa stii ca si simpla joaca a manilor cu penisul este ceva f placut de catre partenera :P
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii bun in pat?????? din 30 nov 2007 01:05 de ExoticDream
..... ecuatii diferentiale, integrale, un pic de chimie.....
:love::love::love:
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 30 nov 2007 00:46 de nypd
oo, dar ce intrebare.
hai sa fim un minut sinceri. daca esti altfel ca un anumit model ciung dar aprobat de marea masa e f greu...
dak n-o arzi in impresii ca sa zic asa esti dat la o parte etc.
in plus am observat ca majoritatea fetelor isi ...
Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 30 nov 2007 00:29 de nypd
asa e cel mai greu de cucerit o fata:ok:
Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatori din 30 nov 2007 00:24 de ExoticDream
De cand sunteti impreuna? Oricum.... daca pana la anul lucrurile merg bine intre voi, poate nu va mai conta foarte mult faptul ca sunteti cam tineri pentru un pas atat de mare.....! Va doresc.... succes!
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va ajung banii dis din 30 nov 2007 00:20 de ExoticDream
Cele doua afirmatii de mai sus nu se bat un pic cap in cap? Spui ca ai tai iti faceau zile grele, dar nu cred ca te-au dat afara din casa, astfel incat sa ajungi sa furi pentru a subzista. Erau atat de grave neintelegerile pe care le aveati? ...
Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 29 nov 2007 23:05 de oanaaaaa
Mah...sunt fete care fac oral din placere,fete care fac pt placerea lui si fete care nu fac! Eu una,ma simt fff bine cand ii fac oral,numai sa fad cum tresara sub atingerea mea si nu mai pot de fericire,cum mai zicea cineva p aici, ma hranesc cu ...
Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatorie? din 29 nov 2007 23:00 de antrax
eu sunt . am dat de fata care trebuie , ne intzelegem f bine eu am 21 de ani iar ea are 19 si de ce nu? ea lucreaza , eu lucrez , locuim in spania amandoi , este romanca . la anu deja neam gandit sa ne casatorim . lucrurile cum ar fi casa , masina ...
Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 29 nov 2007 22:25 de dan_is
normal ca nu poti obliga pe cineva sa-ti faca sex oral daca nu vrea .e placut si pt ea sa-ti faca..cred , asa cum si mie imi place sa fac .sigur ca inainte de toate trebuie sa discutati
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va ajung banii disponi din 29 nov 2007 21:45 de Danny_DaBoss
In primul rand eram nevoit sa fac. Ceream la ai mei dar imi faceau zile grele pt banii aia. Si la un moment dat m-am saturat. Am vrut sa imi fac banii mei. Sigur mi-a daunat scolii dar nu am avut de ales. Am facut bani din tot ce se putea face la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 29 nov 2007 19:34 de Macarena
Buuulshiiit !
virginitatea nu e demodata, nici sexul nu e demodat , e demodat sa iei singur decizii e "misto" sa iti zica prietenii "fu*e-o ba pa aia ca e buna baaa " si fata fiind "nu fi calugarita de ce nu il lasi sa te fta esti o proasta ...
Re: Re: Ce inseamna sa fii bun in pat?????? din 29 nov 2007 17:07 de Nekunoskuta
O femeie ca sa fie buna in pat trebuie sa stie geometrie, fizica, sa fie copilaroasa si sa aiba mainile mici. :D
De ce? In episodul viitor...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari despre mastu din 29 nov 2007 15:32 de RuRaL
phi mama,dak pe el il ustura,cum naiba sa se dea cu crema acolo,e din cauza varstei, 13-17 ani sunt cei mai grei ani din punct de vedere fizic, pentru baiat mai ales.dak tot sau incentat creme pentru asha ceva,nu cumva sau facut shi creme de ruperea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari despre mastu din 29 nov 2007 15:31 de nu conteaza
Acea infectie..se poate declansa dupa un contact sexual.nu dupa o simpla masturbare, (decalotare) ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema din 29 nov 2007 15:22 de dan_is
numai peste fund :lol::lol::-`
Re: Re: Re: calitati din 29 nov 2007 11:07 de tematoare
Nici eu nu pot sa-i inteleg pe cei care se arunca in asternut dupa o ora-doua petrecute impreuna pentru prima data intr-un bar. Adica, de unde stii ca partenerul cu care te arunci in cearsaf nu e o bruta sau are cu totul alte gusturi in materie ...
Pagina 614 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |