Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: raspuns din 9 ian 2008 18:34 de JuiceBoy
Hmm inseamna ca si eu sunt jalnic, eu am 20, prietena`mea are 17... si totusi am dezvirginat`o la 16 ani... hmm... eu zic ca e perfect OK, din moment ce aman2 vor lucrul acesta. Nu judeca tu biata fata pentru anturajul ei, nimeni nu trebuie ...
Re: Re: din 9 ian 2008 17:45 de SORIN28
Mesajul este scris aici si nu este trimis pe mess, este trimis aici prin mesageria personala(iar parola de la cont ca sa poti verifica nu ti-o dau)... sa nu-mi spui ca vrei sa-ti dau si numele tutror persoanelor de la mine din lista de ...
Re: din 9 ian 2008 17:24 de Guest
ia sa-mi arati si mie mesajul pe care ti l-a trimis tie pe messenger, domnisoara Alyssa. in fond daca ai o domnisoara Alyssa in lista ta de messenger, si corespondezi cu ea, si-ai redat mesajul aici, trebuie sa-l ai salvat undeva. mesajul.
Re: Cand ea te insala.... din 9 ian 2008 12:15 de dorinda
Daca te inseala tot iti dai seama mai devreme sau mai tarziu.Sa stii ca inselatul ajuta uneori. Iti dai seama ce fel se persoana ai langa tine, inveti sa o pretuiesti sau nu iar uneori vezi cat de mult te iubeste, asta daca te iarta. Daca ...
Re: Cadou de 14 februarie din 9 ian 2008 12:10 de baby
sau poti chiar sa pui o poza pe acea pernutza.....cu voi 2....sau cu tine....
dar...parerea mea...este k ar trebui sa te mai uiti si dupa alte chestii.....trebuie sa mai gasesti si altceva....dak nu faci pernutza aceea
:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 ian 2008 23:46 de ExoticDream
Chiar daca este asa, nu te grabi, ai invatat pe propria piele ce inseamna sa nu-l cunosti suficient pe omul de langa tine, nu stiu ce-i cu graba asta legata de casatorie, au intrat zilele in sac si nu stim noi? Daca ai avea 28-29 de ani, as mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: prima data din 8 ian 2008 21:04 de angela
Da, de ce nu? In orice caz am vrut sa subliniez ca inainte de a face marele pas, e esential sa cunoasca trupul celuilalt, nevoile, punctele sensibile ale partenerului. Nu sunt adepta sexului anal, dar e o experienta..Iar experientele in pat te pot ...
Re: basici mici pe varful penisului din 8 ian 2008 18:02 de stefanoski
Exista mai multe feluri de basici, cauzate de stiu eu ce. Mergi la doctor, el va sti ce tratament trebuie aplicat.
Si chiar nu stiu, sa spuna cine stie, cum ii zice la doctorul unde trebuie sa mergi cand ai astfel de probleme ?? :unsure:
Re: Respiratie urat mirositoare din 8 ian 2008 15:59 de wood
poi doctoru are dreptate.......dupa c iti faci cariai aia nu o sa mai ai probleme cu respiratia......tine minte k buturuga mik rastoarna caru mare:, ......vreau sa spun ca oricat de mik ar fi caria o sa ai resp respingatoare.....cat despre ...
Respiratie urat mirositoare din 8 ian 2008 15:29 de vladin
Buna ziua! Am si eu o respiratie foarte urat mirostioare de vreo 1 an. De fiecare data cand ma duc undeva la un party sau ceva de genu asta imi iau cate o guma dar nu e de ajuns pt ca trebuie sa mai iau sa mai iau si se termine, ma spal in fiecare ...
Re: Re: Eu 22, EL 38 din 8 ian 2008 02:22 de tematoare
Sa revenim la ,,oile noastre''. Fata vrea sa stie ce-si doreste un barbat de 38 de ani. Ea nu ne intreaba daca e bine sau rau sa aiba o relatie cu el. Logic vorbind, la 38 de ani e barbat, nu copil, are capul pe umeri, nu ar trebui sa umble dupa ...
Re: Marire de penis??? din 7 ian 2008 20:55 de ionut
ma frate laso asa cum o ai anvata sa faci treaba buna si nu mai da in colturi...sincer sa fiu penisu meu are aprox 13-14 cm si sint multumit...io ejaculez o data si ea de 5 ori ..faza e sa faci treaba cum trebui atata tot.:D
Re: Re: Re: Re: Re: prima data din 7 ian 2008 20:55 de angela
Daca te-am putut ajuta cu ceva, ma bucur. Dar sa stii ca sa faci sex in cazul unei fete, nu trebuie sa fii pregatita doar fizic, ci si psihic.Nu trebuie sa o faci doar pentru ca toata lumea o face, sau din curiozitate, pentru ca toata viata de ...
Re: Eu 22, EL 38 din 7 ian 2008 11:50 de kitty
eu am vazut cupluri cu diferenta de varsta intre ei foarte mare pana la 15 ani.parerea mea e ca trebuie sa incerci mai ales daca zici ca el arata ca ar vrea ceva serios.un barbat la 38 de ani nu mai e copil poate ca isi cauta adevarata fericire :*
Re: din 7 ian 2008 10:29 de Guest
fantastik. Ia, invata-ma si pe mine invarteala barbatilor pe degete! Zau, asa. Nu de alta, dar sunt femeie si cand spun "nu", este nu. Nu-i da, nici poate, nici sa vedem. Deci, nu este nu. Dupa cum "da" este da. Iar cand de la da, se ajunge la ...
Re: Re: Re: Re: Casnicie fara sex din 7 ian 2008 09:18 de Nekunoskuta
Exista in vorbele tale un "poate". Eu as spune "POATE!". Nu poti face un copil pe principiul ca ii va schimba viata sotului tau si monotonia din casnicie. Un copil se face cand totul merge frumos, nu sa ramai singura in luna a 8a pentru ca el de ...
Re: din 6 ian 2008 19:33 de Guest
asemanatoare semnelor dupa care trebuie sa te uiti cand el te inseala. mai pe romaneste, semnele nu se cauta, pentru ca atunci cand cauti s-ar putea sa te-nsele aparentele, tocmai, pentru ca tu, sau oricine, in momentul in care, incepeti sa cautati ...
Re: Re: Pettingul -bun sau rau? din 6 ian 2008 18:21 de za'one
Right, my dear! Trebuie ca unii percep durerea ca pe o placere. Pettingul este frumos, dar si durerea de ovare si, mai ales, testicule este pe masura, in urma acestui "joc erotic". Thank you but... no, thank you!
Live long and... pain-free! ...
Cand ea te insala.... din 6 ian 2008 18:08 de gog
Cum dscoperi ca ea te insala?Dupa ce semne trebuie sa te uiti?
Re: prima data din 6 ian 2008 09:21 de SORIN28
Adica tu la 17 ani nu vrei sa folosesti un amarat de prezervativ dar vrei sa o indopi pe ea la 15ani cu chimicale?!:blink:
Plus ca intri si la corupere de minori, plus ca ar trebui sa va vedeti de scoala si nu de sex
:ok:
Pagina 601 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |