Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta din 26 ian 2008 00:04 de Sephiyroth
macar se vede ca esti sincera...! :) nasol moment... sa nu stii exact cum sa te comporti..!de ex..eu sunt de parere ca trebuie sa fii cat mai natural/a..! :D:D:D:D
Re: Re: Ce sa fac? din 25 ian 2008 21:55 de Alexandrub
Eu cred ca parinti ei sau ai mei il vor creste ...plus de asta nu prea as vrea sa pateasca nimic pentru ca o iubesc foarte mult. ..si daca sa`r intampla ceva cu ea mas omora!!
Re: Ce sa fac? din 25 ian 2008 21:45 de Stranger_to_love
La orice interventie sunt anumite riscuri mai mici sau mai mari.Pana si la o extractie de dinte sunt riscuri,dar daca totul se face cum trebuie complicatiile nu vor exista sau vor fi minime.
Ea are mai multa minte ca tine.
Chiar vrei sa ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 17:12 de sics3th
am vb cu ea in legatura cu sexul oral, ai a zis ca ma iubeshte din tot sufletul dar asha ceva nu ar putea sa faca....o inteleg si ii respect decizia! mc tuturor :X:X :*:*:* m-ati scos dintr-o mare dilema! sper sa mai tinem legatura:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 17:10 de sics3th
mc mult de tot :* si ai dreptate,...mi-am luat acum 4 seturi de prezervative:)) sper sa le folosesc pe toate in noaptea asta:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 16:11 de hlln
Deci degeaba o compatimesti ca ii e rusine si e timida, se pare ca domnisoara are ceva in cap de "nu-i place cu prezervativ". Astea sunt fite si tu la varsta ta ar trebui sa stii ca prezervativul e cel mai indicat si sa incerci sa o convingi ca e mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 15:07 de Nekunoskuta
In primul rand trebuie sa recurgeti la o metoda de protectie. Voi mergeti la risc si nu cred ca e bine. De fapt NU e bine DELOC. Daca ati fi avut 25 de ani, cu planuri de viitor (casatorie) si situatie buna va credeam dar la 15 ani sa nu fii de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 12:21 de Nekunoskuta
Deci degeaba o compatimesti ca ii e rusine si e timida, se pare ca domnisoara are ceva in cap de "nu-i place cu prezervativ". Astea sunt fite si tu la varsta ta ar trebui sa stii ca prezervativul e cel mai indicat si sa incerci sa o convingi ca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj din 25 ian 2008 12:21 de sics3th
Totushi, e surprinzator de stramta, nu cred ca are cum sa fie virgina dar totushi cum ash putea sa verific daca himenul este intact? ca pana acum nu am stat sa ma holbez in vaginul ei :wacko::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj din 25 ian 2008 12:13 de sics3th
Nu este virgina omule, ca am facut sex cu ea...dar din cauza la stres oboseala si alte mici complicatii nu am reushit sa terminam! Asta ashteptam...Nu ii place sa o facem cu prezervativul (care este foarte bine lubrifiat) o sa o intreb in seara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoo din 25 ian 2008 10:40 de Nekunoskuta
Pai normal ca o doare daca nu e bine lubrifiata si tu fortezi.
Inca ceva...sigur nu e virgina sau ti-a zis asa doar ca sa "creasca" in ochii tai? Mai sunt si cazuri de-astea, sa stii! Mai e posibilitatea ca primul sa nu o fi dezvirginat. Ce a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 19:53 de sics3th
imi cer scuze pentru limbaj...imi este totushi destul de greu sa vb despre asa ceva chiar si fiind anonim...Nu este virgina :) cred ca ai dreptate in legatura cu intratu parintilor in casa...dar le zic in seara asta ca maine seara sunt ocupat si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 19:45 de Nekunoskuta
Offfffffffffff...te exprimi asa de ciudat si de limitat incat abia la ultimul tau post am reusit sa dau de capat problemei. E foarte simplu: e virgina! Asta actioneaza asupra psihicului tau atunci cand vrei sa o dezvirginezi. Asta pentru ca intr-un ...
Re: Re: Re: Ce este un act sexual? din 24 ian 2008 18:59 de nypd
daca asa faci tu nu inseamna si altii fac la fel, eugene. trebuie sa intelegi asta
Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 16:12 de sics3th
Mc pt sfatul cu vinul, banii pentru mine nu sunt o problema! Daca zici ca lacrima lui ovdidiu e foarte buna atunci lacrima lu ovidiu o sa fie dar sa imi zici de cati ani! :)) inca ceva sunt total de acord cu ce zici tu dar ideea e ca ea are 15 ...
Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 16:03 de hlln
RASPUNS: REZOLVAREA SE AFLA TOT LA VOI.POATE EL VREA SA TE SATISFACA DAR IN MOMENTUL X, SUBCONSTIENTUL LUI DA SEMNE DE OBOSEALA-ADICA: ORI E PREA EXCITAT, TU IL INTIMIDEZI SAU IL ATRAGI PREA MULT, ESTI PREA VULGAR(A) SAU PREA FINUT(A), SI LUI(EI) ...
Re: Hm...oare ii bine??? din 24 ian 2008 13:57 de iib
da... pana acum reactii previzibile ale "inteligentilor". sa nu uitati sa ragaiti, sa scuipati pe jos si sa va scarpinati pe burta dupa ce declarati ce proaste sunt femeile... ca sa subliniati ideea geniala.
acum iti dau si o alta versiune. tu ...
Re: Re: Re: Re: Am devenit prieteni insa a aparut din 24 ian 2008 12:43 de Danny_DaBoss
Cu ce i-ai gresit ?
cu asta. ai zis ca rupeti tot si tot mai vorbiti si mai il bagi in seama. daca tot va tachinati asa in final primesti ceea ce meriti. trebuie sa te gandesti : cu el sau fara el. una din doua. nu amandoua. odata ce ai ...
Re: Hm...oare ii bine??? din 24 ian 2008 11:06 de baby
pt k sunt inconstiente, pt ca nu analizeaza bine situatie, pt ca nu se gandesc la consecinte......sau pt ca sunt proaste:-`
:-*
Re: Hm...oare ii bine??? din 24 ian 2008 01:00 de ExoticDream
Din aceleasi motive pentru care cei mai multi baieti renunta la fete inteligente pentru unele 90-60-90, nu sunt in stare sa fie constanti in sentimente, sinceri, nu se pot abtine sa nu minta, insele, ascunda..... Exista fete complet sincere si cu ...
Pagina 596 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |