Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama

din 11 feb 2008 01:04 de tematoare

1. Probleme au mai fost intre ai mei si inainte de a hotari mama sa divorteze, dar cand a constatat ca pentru tatal meu, parintii lui sunt mai importanti decat mine si mama mea, totul a luat sfarsit. 2.Tatal s-a intors in orasul unde locuiau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa ma desp

din 10 feb 2008 02:48 de ExoticDream

Eu am inteles ca trebuie sa-l citim (nu doar citam) pe Freud inainte de a fi convinsi ca pricepem ce a vrut sa spuna. :`:`:`

Re: sexu oral

din 9 feb 2008 22:45 de varain0009

nu neaparat .. sunt multe variante dar trebuie gandite toate bine

Re: Re: se poate numi dragoste?

din 9 feb 2008 22:43 de gabriela_23

mi-esti draga pt ceea c ai scris:) uite:el e bogat (prin urmare si rasfatat) si poate avea orice fata-si doreste.el e obisnuit cu fete care-l "roaga in genunghi".eu tin l el si atat.nu sunt genul asta ...care se injoseste.sper s intelegi und ...

Re: se poate numi dragoste?

din 9 feb 2008 22:11 de baby

face asta pt k vrea sa ii arati mai mult ce simti pt k stie k de fapt ai sentimente si k nu esti de gheatza...dar tu vrei sa pari altfel:, nu inseamna k nu are intentii serioase cu tine trebuie sa ii zici k te deranjeaza knd iti spune k nu esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa ma despart de e

din 9 feb 2008 17:44 de ZigZag

Baaah fratzie ce de citate celebre pe aici .. sa ma bata Dumnezeu cu sacu de lovele :lol: ( preferabil € si £ :D ) .. hai sa va zic si yo unu : " Nu va temetzi de perfectziune , ca nu o vetzi atinge niciodata! " .. nu m`am referit la nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa ma despart de el pt ca

din 9 feb 2008 14:48 de baby

foarte bine...ma bucur "Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina, uneori trebuie s-o rupem." (Achille Chavee):heart: :,:-*:-*

Re: Re: Re: Maine e ziua mea.

din 9 feb 2008 00:38 de verdiuc

Va multumesc mult pentru urari si trebuie sa recunosc ca ele vin tocmai de la persoanele de la care mi-as fi dorit ca ele sa vina. Va urez si voua sanatate ca sa va pot ura,la randu-mi,diverse alea alea. :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: sa ma despart de el pt ca e g

din 8 feb 2008 23:08 de angela

In primul rand ai 16 ani, nu te gandi ca relatia ta va dura pentru totdeauna, si ca el e prince charming, adica Fat frumos din poveste.Asteapta sa vezi cum decurge relatia, de ce te agiti aiurea pentru niste chestii care nu s-au intamplat inca.Daca o ...

Re: sexu oral

din 8 feb 2008 20:39 de crisexpert

Majoritatea femeilor nu vor sa aiba contact cu sperma (decat acolo in vagin) pentru ca aceasta "imparte" aceasi ruta ca si urina.Dar trebuie stiut ca sperma nu prezinta microbi, germeni sau bacterii (in afara de cai transmisibili pe cala sexuala ...

Re: Re: avort

din 8 feb 2008 19:34 de carrie

Depinde de la persoana la persoana. Eu cunosc femei care au trecut prin aceasta experienta. Intr-adevar e o experienta dificila. Dar ganduri de sinucidere sau depresii puternice nu am intalnit la niciuna. Normal ca nimeni nu isi doreste asa ceva. ...

Re: Re: Re: Re: sa ma despart de el pt ca e golan

din 8 feb 2008 18:53 de gabriela_23

ok...multumesc pt opinie:*

Re: Re: Re: sa ma despart de el pt ca e golan?

din 8 feb 2008 18:45 de Danny_DaBoss

asta nu stiu, daca intr-adevar ii place de tine poate poate te si asteapta. mie daca imi place de cineva si inca nu am facut nimic astept pana acea persoana este pregatita, nu ma duc la alta. asta trebuie sa discutati intre voi

Re: Re: hellp me

din 8 feb 2008 12:45 de crisexpert

Sar putea sa fie niste ameninari dar la cum mi se par parintii ei din ce a spus ea... Daca vor sa te duca spunele ca iti e rusine si nu vrei.Ca doar trebuie sa te dezbrace ca sa vada daca esti virgina sau nu iar tu spui ca iti e rusine sa te vada ...

Re: Atentie la sistemele de operare :D

din 7 feb 2008 20:38 de crisexpert

REZOLVAREA: Se recomanda instalarea si rularea aplicatiei Divort 3.5, dar verificati inainte daca Sotie 1.0 dispune de Avocat 5.0.Daca da recomandam instalarea aplicatiei Avocat 6.0.Din pacate Avocat 6.0 consuma foarte mult paralizand ...

Re: vechea problema cu parintii..

din 7 feb 2008 14:05 de chic_garcon

NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU!NU! Sa nu faci asta... Parintii ei ...

Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 7 feb 2008 12:15 de paciucea

Re: vechea problema cu parintii..

din 7 feb 2008 11:50 de crisexpert

Caz tipic de "fata lu' mama"!Cand vad atata prostie la parinti inebunesc!Imi vine sa ii impusc!Fata are 18 ani!Ei ce vor?Sa nu faca sex pana in noaptea nuntii?Treziti-va!Suntem in anul 2008! In mod normal ar trebui sa le spuna ca si-a inceput ...

Vechea problema cu parintii...

din 7 feb 2008 09:13 de somebody

Buna! Problema mare..pe scurt ca trebuie sa plec.. Eu 21 ea 18. Parinti batuti in cap! suntem de aproape 2 ani. Parintii ei o freaca de la inceput cu tot soiu de griji parintesti. Are mereu ora de venit seara acasa (ora 10). Daca intarzie ii fac ...

Re: Re: Re: Re: par pe sani

din 6 feb 2008 18:02 de crisexpert

:lol: :lol: :lol: Ce perversiune!Sa te sarute in c(!) ?!? O fi ceva normal sa ai par pe sani dar nu e estetic.Trebuie epilata.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 592 din 1098
«   1 ... 589   590   591   592   593   594   595 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare