Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: masturbare pe strada din 28 feb 2008 16:44 de baby
cum sa fie? wow! am fugit de mi-au ajuns ovarele in gat de frica...de cate ori imi amintesc rad:lol:
majoritatea obsedatilor de genu asta stau pe langa licee, scoli sau parcuri....:ermm:
da...trebuie impuscati
:,:-*
Re: Re: masturbare pe strada din 28 feb 2008 16:41 de crisexpert
:lol: Cam cum era cand fugea ala dupa tine cu mana pe p(!) :lol: ?Te-a nimerit si pe tine, cea care nu se masturbeaza.
Revenind, trebuie sa fi nesimtit, prost, cretin, nebun, nerusinat, obsedat, pervers si tampit sa faci asa ceva!Astia trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea in exces dauneaza? din 28 feb 2008 16:38 de crisexpert
Aia nu stiu cum sa o faca :D.Daca nu sti sa faci ceva nu fa!
Trebuie sa fi tampit sa te masturbezi pana te ranesti!Aia sunt obsedati, prosti si tampiti!
Re: Re: Durata erectiei penisului din 27 feb 2008 18:56 de Danny_DaBoss
cica "poate dura si o ora" .. de parca ar fi ceva iesit din comun sau nemaivazut..:rolleyes:
Re: Trecutul ei... din 26 feb 2008 22:19 de bestiutza69
Fetei ii place sexul! Asta e clar.
Dar ce e rau in asta? Sexul e misto si face bine!
Ca a vrut sa vada cum e inseamna ca nu se multumeste cu putin, vrea mai mult si mai bine. Iar avand in vedere faptul ca femeile sunt mai greu de satisfacut pe ...
Re: Re: Ce este dragostea? din 25 feb 2008 19:11 de Nekunoskuta
Ce spui tu este...stupid. Eu ca persoana fara prejudecati in pat NORMAL ca nu voi cunoaste dragostea/sexul cu prejudecati la fel cum o persoana cu prejudecati nu le va cumoaste pe cele fara. Cum as putea face diferenta? :blink:
Ca sa compari doua ...
Re: Re: Re: Orice sarbatoare de dragoste este un din 25 feb 2008 19:00 de Nekunoskuta
Exotic...de ce sa nu se face tot ce ai povestit acolo in fiecare zi? De ce maine nu ii iei un cadou iubitului? De ce nu te-ai dus azi cu un trandafir la scoala/munca sa-ti iei iubita ? "Te iubesc" se poate spune oricand. Il sun acum si ii spun ca-l ...
Re: Ajutor!!!!!!!!!!!! din 25 feb 2008 16:03 de crisexpert
Pai eu stiu...
Si am o rugaminte, [b]NU MAI PUNETI POZE PE IMAGE SHACK CA ADORM PANA SE INCARCA ALA!!!!![/b] , puteti folosi http://www.tinypic.com/ care e mult mai rapid.
Penisul nu se decaloteaza la erectie! din 25 feb 2008 14:08 de wiczur
sal...am 14 ani shi mi se pare ceva anormal la penisul meu...adik nu se decaloteaza knd mi se scoala...arata asha [URL=http://img150.imageshack.us/my.php?image=impotov0.jpg][IMG]
imi puteti spune c ash putea sa fac k sa se decaloteze...trebuie sa ...
Re: Re: Orice sarbatoare de dragoste este un din 25 feb 2008 02:41 de ExoticDream
Nu trebuie sa fii neaparat idiot sau dobitoc, lenes, fricos sau rusinos, pentru a marca intr-un fel special zilele deosebite din calendar. Poate ca aceste sarbatori mai mult sau mai putini mioritice din februarie-martie pot fi trecute cu vederea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 feb 2008 21:07 de Vladone
Ok...vad ca trebuie sa mai dau niste detalii :,
Nu am de gand sa ma implic prea tare in aceasta relatie....si nu...lumea nu o stie ca pe o *****
In afara de fazele cu cei 2 fosti nu am auzit nimic...si nimeni nu mi'a zis nimic...si aici ma refer la ...
Probleme cand cuplul locuieste la parinti din 24 feb 2008 11:11 de mysterious_g
Sunt casatorita de 9 luni. Amandoi am spus ca e mai bine sa stam cu parintii mei o perioada ca sa strangem niste bani. Acum sunt din ce in ce mai multe discutii intre mine si parintii mei si cam toate au acelasi subiect: banii.Ii deranjeaza ca ei ...
Re: Re: Dragobetele, sarbatoare a iubirii la roman din 24 feb 2008 09:56 de Danny_DaBoss
si pt comert. februarie este o perioada f slaba pt comert si trebuie sa scoata bazdacuri de ziua indragostitilor si dragobete ca sa nu iasa luna februarie in paguba
Re: Dragobetele, sarbatoare a iubirii la romani din 23 feb 2008 21:56 de nypd
un fas de sarbatoare scos la interval odata cu nebunia valentine's day.
cel mult un obicei pt mici comunitati, nici pe departe o traditie nationala.
dar cum unii trebuie sa faca din orice... chiar daca ies mai putin decat de valentine's ...
Orice sarbatoare de dragoste este un "armistitiu" din 23 feb 2008 19:03 de ExoticDream
Va citez un articol din "Gandul" legat de nevoia de retraire a momentelor magice, de a ne aminti ca viata inseamna iubire.... in aceste zile de Valentine's , Dragobete, 1, 8 Martie...
"Trebuie inventată o zi în care dragostea pentru persoana ...
Re: Re: Cura de slabire+exercitii din 23 feb 2008 13:14 de oanaaaaa
imi cer scuze dar nu am inteles nimic, incearca sa scrii mai clar si sa folosesti cuvinte de legatura si semne de punctuatie!O:)
Re: Re: Amic indragostit de profa de mate...pls ne din 23 feb 2008 13:11 de angela
Prietenul tau spera la o iubire imposibila, asa ca ajuta-l sa scape de aceasta obsesie.Trebuie sa se orienteze catre fete de varsta lui..:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat ? din 23 feb 2008 11:51 de baby
stiu ft bine ce imi face placere...:~*
stai linistit k stiu bine ce am pe acolo jos....doar k nu imi place sa fac asta....
nu stiu dar cu un "strain"( dupa cu ai zis )adik cu iubitul pot face unele chestii dar de una ...
Re: Re: Re: CE VREA ??? din 23 feb 2008 02:12 de ExoticDream
Cam devreme pentru "te iubesc" si planurile de mers la mare, cam devreme sa renunti la o prietenie pentru o relatie potentiala, cam devreme sa te convingi daca prietena nu este doar invidioasa pentru ca el te place. De ce te grabesti? Da-ti timp ...
Re: 20 de calitati ale unei persoane educate din 22 feb 2008 22:51 de Stranger_to_love
1. minte bogata in cunostinte-am,dar nu in domeniile la care imi trebuie
2. incredere in sine-mda ce atata incredere in sine
3. un scop in viata-viata si asa nu are rost
4. stil - al meu,personal
5. bune aptitudini de lider - mic ...
Pagina 588 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |