Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce ai face in locul meu

din 12 mar 2008 23:23 de solokd

mdea...aici e o problema cam dificila...nimeni nu stie ce-a fost in capul fetei dar ..dupa parerea mea eu zic ca a fost un moment de confuzie slabiciune...totzi stim ca fetele sunt slabe emotzional ....iar un baiat versat ar fi combinatzia ...

Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 14:35 de iib

a, atunci nu stii. clar si categoric. nu stii nimic. dar se invata, ca toti am fost asa. dar nu trebuie sa ai aerele astea de mascul "fara test drive" (de fapt :) ). o atitudine mai umila, de altfel perfect normala si potrivita cu lipsa ta de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 13:51 de iib

pai daca spui asta s-ar putea sa stii cum functioneaza "jocul femeilor" ... e periculos dar frumos si challenging. si rewarding :) dar trebuie sa ne dezvatam de obiceiul masculin inutil de a blama femeile pentru nereusitele noastre. trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 03:12 de iib

ar fi trebuit "sa stii"... dar esti barbat, asa ca nu avem pretentii. nu, vorbesc ca un barbat dezgustat si scarbit de prostia si nesimtirea barbatilor. am mai explicat aici de ce sunt de partea femeilor (care sunt si ele ticaloase de altfel). ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 01:42 de Stranger_to_love

Lol vorbesti ca o feminista inraita,desi culmea,esti barbat. Asa au fost invatate si femeile: barbatul trebuie sa faca totul. Sa sti ca expresia merge si invers:nu exista barbati impotenti,doar femei nepricepute sau urate.

Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 01:11 de iib

ar trebui sa iti dai seama singur care e cauza daca nu e interesata de tine si "nu misca un muschi" :) e penibila in continuare reactia si motivatia masculina, dar previzibila. si cum spuneam in alt topic, nu uita sa mai tragi o bere, o ragaiala ...

Re: Re: Re: Re: orgasm

din 11 mar 2008 22:20 de Stranger_to_love

Sexul,de cand am aflat eu prima data,se face in 2.Asa ca problema trebuie rezolvata de amandoi.degeaba se chinuieste barbatul daca ea sta intinsa si nu misca un muschi sa-si puna sangele in miscare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie

din 11 mar 2008 13:08 de mihaela

................................... multumim pentru gadurile expuse aici

Re: Re: Era virgina?

din 11 mar 2008 03:56 de ana

[sincer eu cred ca da!!!!!!!!!!!!ere virgina :ok:nu este nevoie de urlete si de a sangera pt a fi virgina ci de ce reacti avea ea tu trebuie sa sti mai bine!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie

din 10 mar 2008 21:33 de crisrazvi

Ideea era ca fetele s-au obisnuit sa fie "obiectul dorintei" si din cauza asta e usor sa isi inchipuie ca nu trebuie sa faca eforturi sa fie o persoana mai buna, ca doar sunt super daca sunt asa de dorite, nu? Doar ca sunt dorite de cine nu vor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie

din 10 mar 2008 12:36 de mihaela

.................................... scumpule, chiar a fost perioada super misto cu tipu...si chiar mai tin la el..chiar mi-e tare dor de el... dar amicicizia asta de care spui tu...nu am vrut sa se transforme in obisnuinta...intelegi? la un ...

Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie

din 10 mar 2008 10:29 de crisrazvi

Asta e viata, asa merg treburile. Cred ca aproape toti de aici am avut o experienta nashpa cu tipa sau tipul dupa care au fost innebuniti, sentiment intens si dureros, telenovela cu multe lacrimi. De fapt se intampla asta pentru ca nu suntem in ...

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

din 10 mar 2008 01:03 de Vlad

Un raspuns total eronat, dupa parerea mea. Nu trebuie sa te simti fortata sa faci asta.. daca vrei e ok, daca nu.. sper ca el sa te inteleaga. Discutati intai. Nu esti prima si nici ultima care face asa ceva.. nu e altceva decat placere. :) ...

Re: E primul, dar nu sunt virgina

din 9 mar 2008 19:44 de DarkAngel

Pai nu este nici o problema trebuie sa ii spui si lui povestea ta ca sa nu cumva sa aiba anumite dubii in privinta cu validitatea celor relatate pana acuma de tine. NU ar trebui sa aiba nici o problema cu asta pentru ca nu ai facut nimic neinregula ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nebunie

din 9 mar 2008 16:41 de Koralia

Cam nashpa, stiu. Trec prin aceeasi chestie...eu mai trebuie si sa-l vad zilnic, lucram impreuna..avem birourile la vreo 2 metri unul de celalalt.Mai nou se si afiseaza cu "cealalta", fara nici un pic de consideratie raportat la cum ma face sa ma ...

Re: Re: primul prieten pentru fata ta

din 9 mar 2008 16:00 de crisexpert

Daca ai avea un tata ca asta de aici http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=20&mid=77384 ai fi virgina si cand o sa ai copi :lol:

Re: Re: Rasplata pentru cadouri

din 9 mar 2008 15:56 de crisexpert

Da. Pai daca o fata/femeie ar face sex de fiecare data cand ar primi cadouri nu ar fi considerata (!) ?

Re: primul prieten pentru fata ta

din 9 mar 2008 15:24 de baby

de primul prieten nu a stiut prea multe...stia doar k ma voi intalni cu un baiat si oricum relatia sa terminat ft repede. in schimb cu actualul stie ca e ceva serios....si ca pun suflet cu adevarat.....si isi face griji ca orice ...

Re: Rasplata pentru cadouri

din 9 mar 2008 15:15 de baby

eu nu astept neaparat cadouri....nu zic k daca primesc nu ma bucura...dar daca e un cadou simbolic sau se intampla sa nu fie[bine pana acum nu a fost cazul]...nu incep sa fac crize sau sa nu ii mai ofer iubitului ce ii ofeream pana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 mar 2008 09:23 de angela

Cateva sfaturi..Nu fii dur CU EA, vorbeste calm, nu-i arata ca tii la ea prea mult.Pentru ca fata poate vrea sa nu mai fie cu tine..si atunci o sa te umilesti degeaba, aratandu-i ca tii la ea..Intreab-o ce are de gand sa faca, daca mai vrea sa ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 584 din 1098
«   1 ... 581   582   583   584   585   586   587 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare