Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Atitudine simetrica din 25 mar 2008 21:22 de Luminati
Pustiu' ne mai plictisesti mult ? Nu ai ce face si tot o arzi pe forum cu subiecte idioate, get a life u looser.
Abstinenta din 25 mar 2008 21:13 de miky
am 17 ani:) mi-am inceput viata sexuala la 15 ani:) am pus capat relatiei cu iubitul meu in vara lu 2007:) de atunci nu am mai facut sex:)acum simt nevoia sa o fac cu altcineva dar nimeni nu reuseste sa ma excite asa cum trebuie:) nu pot....si fara ...
Re: Re: Re: logest! din 25 mar 2008 15:26 de craciun simo
si eu am avut contact tot dupa a 6 pastila Sper sa nu am nici o surpriza PT ca sambata le termin si sap viit trebuie sa imi vina ciclul credeti ca as putea ra,
Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte din 25 mar 2008 08:28 de SORIN28
Eu?! :blink: De ce eu?! Doar pentru am fost putin pe afara si am sa plec iar?! Nu stiu dar romancele sunt cele mai frumoase. Daca vezi pe strada o femeie care este imbracata frumos, daca vezi pe strada o femeie care merge "provocator", daca vezi ...
Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte din 25 mar 2008 04:18 de iib
din nou o tema foarte draga mie. de fapt doar jumatate... este evident care :)
din pacate trebuie sa-mi astept randul, respecand dorinta autorului topicului. dar recunosc ca ma intristeaza faptul ca singurul meu partener de dialog da credit ...
Re: Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 24 mar 2008 16:24 de iib
Nu eu am folosit expresia "provinciala". Deci ar trebui sa raspunda cel care a folosit-o. Eu am spus clar ca mi se pare o prostie s-o foloseasca in cazul tau.
Nu este de loc important unde ai crescut, ci ce experiente de viata ai avut. Si, mai ...
Re: Il iubesc, dar ma simt obiect sexual! din 24 mar 2008 13:51 de oanaaaaa
Eu cred ca raspunsul si sfatul ti l-ai dat singura. Tu esti constienta ca situatia asta nu e normala, dar datorita faptului ca a fost primul barbat din viata ta iti este greu sa iei o decizie categorica si care stii si tu ca e cea corecta. La 20 ...
Re: Cura de slabire+exercitii din 24 mar 2008 13:47 de katherine
Aripioare nu am avut in viata mea si nici grasime in exces pe abdomen, dar cu problema cu coapsele stiu cum este. Eu am 1.71 si la varsta de 16 ani aveam 68 de kilograme. Acum am 51-52. Multe dintre sfaturile pe care le-ai primit pana acum sunt ...
Re: Re: Re: Grad de suportabilitate din 24 mar 2008 02:23 de iib
- Multumesc pentru incredere. Cred ca vorbim aceeasi limba, poate dialecte diferite, dar in mare seamana :) Totusi Blue Soul (era sa zic Misty Blue... cui ii place jazz-ul intelege... :) ) trebuie sa aleaga. Daca mai apare pe aici :)
- Am spus ...
Re: Re: Grad de suportabilitate din 24 mar 2008 01:28 de ExoticDream
Eu votez varianta ta! Continua! ;););)
Ce te face sa crezi asta? Te inseli, eu sunt de acord cu multe din opiniile tale, consider ca esti o persoana matura care stie multe lucruri si este dragut din partea ta ca ne impartasesti si noua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o u din 24 mar 2008 01:20 de ExoticDream
Pe mine nu trebuie sa ma convingi, cred la fel ca tine!
O mai iubesti si te mai iubeste si ea, chiar daca nu la fel ca pe vremuri, si eu tot nu inteleg de ce va incapatanati sa lasati asemnea sentimente frumoase sa moara!!! Problemele pe ...
Re: Re: Re: Romance vs restul mapamondului din 24 mar 2008 01:04 de ExoticDream
Este o poveste adevarata, care a constituit subiectul a 3-4 carti pe care femeia le-a scris mai tarziu si al unui film. Pe scurt, lucrurile au stat cam asa: aflata in excursie in Kenya cu iubitul ei, tipei ii pica cu tronc un luptator masai si ...
Re: Grad de suportabilitate din 23 mar 2008 18:02 de iib
mmm... ai vazut, Blue Soul, ca au si sarit oarece baieti sa te salveze cand au vazut ca esti in distress :) acum am concurenta, da e bine pentru client, adica pentru tine :) ai de ales, oferta de salvare e variata.
... ma intreb daca chiar ai ...
Grad de suportabilitate din 23 mar 2008 17:39 de Sebiroth
In primul rand trebuie sa te eliberezi de aceasta mentalitate provinciala.Intr-adevar pt oameni impresionabili este extrem de dificil de realizat.
In al 2-lea rand trebuie sa tii cont ca trecutul este o dimensiune temporala a fiintei umane(Chiar ...
Re: Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 23 mar 2008 17:36 de iib
parca nu e adevarat ce spui... foarte foarte rar oamenii reusesc a se schimbe, asa cum - aparent cel putin - s-a intamplat cu tine.
daca totusi e adevarat, avem multe de discutat. si bineinteles am sa te invat ce sa faci. doar ca trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o uit.. din 23 mar 2008 05:52 de Vladone
Am vorbit cu ea in seara asta...am fost in acelasi club...la mese diferite...innebuneam cand prietenul ei statea cu ea...prietena mea a vazut'o...si nu se mai dezlipea de mine...
Mi'am dat seama ca nu exista nici o solutie care sa ne multumeasca ...
Re: Targul International al Universitatilor 2008 din 23 mar 2008 03:28 de ExoticDream
Daca nu v-a placut varianta universitara si daca sunteti fani USA, aveti ocazia sa gasiti un job de vara in Hawaii, Florida, California, Ocean City bla bla bla, cititi si voi aici:
www.americanexperience.ro
Conditii de inscriere la programul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o uit... din 23 mar 2008 03:08 de ExoticDream
Asa este! In asemenea situatii nu este deloc indicat sa lasati lucrurile incurcate, fiinta umana nu are deocamdata capacitatea de a citi gandurile altora, Vladone, nu ai de unde sa stii ce este in mintea ei si nu are rost sa va imaginati fel de ...
Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 23 mar 2008 02:47 de ExoticDream
Chestia aia cu durerile ingrozitoare este o aberatie, se intampla in procent foarte mic, cel mai adesea la dezvirginare este resimtita o durere de cateva clipe, care in general trece repede, dar pentru asta trebuie ca partenerul sa aiba grija sa ...
Re: Re: Re: Fostul/a fata in fata cu actualul/a. din 22 mar 2008 16:39 de iib
Dupa casatorie nu mai e asa de simplu, dar (din pacate) asta doar pentru oamenii care au o oarecare tinuta morala si eventual spirituala. Dar astia sunt cam 20% din barbati+femei. Restul de 80%... (ne intoarcem mereu la o replica celebra din ...
Pagina 580 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |