Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 apr 2008 20:21 de crisexpert

Alinuta observa la strand diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si-o intreaba: - Mami mami... De ce nu am si eu asa ceva intre picioare? - Rabdare, copila mea, rabdare... ------------- Vine Alinuta acasa de la ...

Re: Adio, draga masturbare....

din 18 apr 2008 05:16 de cocoshel

Interesant mesajul tau, se simte ca in interiorul tau mai e putina constiinta. Chestia asta cu masturbarea e o problema generala la toata lumea. Avem prea multa energie si nu stim ce sa facem cu ea. Am luptat foarte mult sa scap de acest viciu, am ...

Re: Re: Ispita relaţiei cu „fosta“

din 18 apr 2008 04:22 de ExoticDream

Ce te faci daca el nu ar accepta sa renunte la legatura cu "fosta", daca va considera ca ii marginesti libertatea? Te-ai simti linistita cand ai sti (daca ai sti!) ca se intalneste din cand in cand cu ea, ca vorbesc des la telefon, ca isi fac ...

Re: Re: Re: Re: Re: Exista barbat fidel unei singu

din 18 apr 2008 04:12 de solokd

este valabila pt ambele partzi :p

Re: Re: Re: Re: Exista barbat fidel unei singure f

din 18 apr 2008 04:10 de ExoticDream

Si asta este valabil doar pentru barbati, asa-i? Femeile sunt mai fraiere si se multumesc cu un singur fel de mancare.... In cazul asta, infidelitatea masculina este aproape un dat pe care femeia trebuie sa-l accepte fara comentarii, nu? Wow..... ...

Re: Re: Exista barbat fidel unei singure femei?

din 18 apr 2008 04:03 de ExoticDream

1,5 ani ti se pare o eternitate? In primele 6 luni abia reusesti sa cunosti cat de cat persoana, in urmatoarele 12 flacara este vie, totul este inca relativ nou...., abia incepi sa construiesti viata in doi.... si este deja prea mult? Eu am ...

Re: help...plz

din 18 apr 2008 01:03 de DarkAngel

Deci nu stiu sa iti zic exact ce ai dar poate fi foarte probabil sa ai o infectie in zona aia si cel mai bun sfat pe care ti-l poate cineva este sa consulti un doctor cat mai repede pana nu patesti ceva si mai nasol care poate lasa urmari pe termen ...

Re: Imi pierd erectia in momentul penetrarii :(

din 18 apr 2008 00:47 de angela

PROBLEMA ta nu se rezolva la un medic dupa parerea mea..Multi barbati patesc asta, cand sunt foarte emotionati..Ce trebuie sa faci e sa dai emotiile la o parte, sa nu te mai gandesti la asta..Discuta cu partenera sa te ajute si ea si sa te ...

Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep via

din 18 apr 2008 00:37 de angela

Oare esti printre primele de la coada..scutiti-ma nu scutitima,vezi pronumele personal, forma neaccentuata..IS se foloseste pe la ''tzeara'',este o forma populara..:rolleyes: In legatura cu subiectul tau, e prea devreme, mai asteapta.Ca sa iti ...

Posesivitatea part

din 17 apr 2008 20:50 de tinalazar

Uitati o intrebare, sa vedem ce raspunde fiecare: Se organizeaza X iesire pe undeva prin oras cu niste prieteni (insist, totul in parametrii legali). Tu vrei sa mergi. El/ Ea nu poate (din X motive) si este o persoana posesiva => nu i-ar conveni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 apr 2008 19:48 de crisexpert

:lol: Hai ca ai inceput sa imi placi dupa ce ai scris mai sus :lol: :lol: Daca nu ai vrut sa pricepi ca e normal ce face iubitul tau... Imi place sa rad, atata tot. Sper ca ai priceput ca nu trebuie sa mai fi nervoasa pe ...

Pata galbuie pe penis, usturimi, scurgeri

din 17 apr 2008 19:31 de storm

bun...pt inceput trebuie sa recunosc k ma masturbez...si in ultima vreme am cam exagerat...iar pe penis mi'a aparut o pata galbuie...ustura...si mai am si scurgeri galben-verzui..ma puteti ajuta cu vreo informatie..? plz? mentionez k sunt virgin..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5

din 17 apr 2008 14:39 de baby

asta inseamna k nu esti fidel dak iti cauti prospaturi.... infidel= porc:love: si ce ?? putem sarbatori impreuna:-`:~* Doamne dar dak petreceti doar nu beti banii mei...:lol::lol:asa k spor la ridicat pahare:, dar totusi nu va luati ...

Re: Prietenul meu are niste excrescente pe penis

din 17 apr 2008 14:31 de mimi

.................................... mai bine aprinde lumina sa vezi mai bine ce are el pe penis! mai trebuie controlat din cand in cand...sa nu bagi orice in guritza! :)) ok..! si un gust mai specific nu ai sesizat? poate ar trebui sa ...

Re: Ziua barbatului 5 mai

din 17 apr 2008 14:26 de Hitch

Mai oameni buni, de ce ne trebuie noua o zi a barbatului?!? Toata ideea asta e oricum o campanie publicitara pt o marca de bere(*nu dau nume ca sa nu fac reclama la o bere proasta), care se pare a prins la multzi... Nu inteleg de ce ne trebuie o zi ...

Re: Re: Re: sexul oral

din 17 apr 2008 14:05 de bogdhy

sa raspunda aici barbati dc insala de foarte multe ori femeile findca unele sunt incuiate rau frate ori cum....trebuie sa belesti ochi cand iti ei nevasta.....in mama masi de treaba daia am cerut revolutie la viata deschisa la sex inainte de nunta ...

Ispita relaţiei cu „fosta“

din 17 apr 2008 04:16 de ExoticDream

Inca un articol pe care am putea sa-l dezbatem.... chiar daca nu ar fi prima data.... "[b]Păstrarea legăturii strânse a soţului tău cu fosta iubită ar trebui să fie un semnal de alarmă.[/b] Dintre bărbaţi, 90% şi-ar înşela soţia ...

Se poate transforma dragostea in prietenie?

din 17 apr 2008 04:12 de ExoticDream

Un articol interesant din "Evenimentul zilei".... "I s-a întâmplat cuiva să rămână în relaţii sincere de amiciţie cu „fostul“ sau cu „fosta“? [b]A doua şansă[/b] Căsătoria este forma prin care doi oameni aduc la un loc ...

Matrimoniale pe net !

din 17 apr 2008 03:57 de Gimi25

sa stii virginia ca eu chiar am fost in chisinau dupa o fata pe care am cunoscut-o pe net! am 28 de ani si sunt din pitesti. adevarat este ca si eu sun timid si nu caut decat sinceritate...; ar fi putut sa iasa ceva frumos intre mine si fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 mai

din 17 apr 2008 03:09 de Luminati

EU nu vreau sa beau, vreau o zi in care sa mi se daruiasca toate fetele :devil:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 575 din 1098
«   1 ... 572   573   574   575   576   577   578 ... 1098   »

loading...