Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate,

din 30 apr 2008 00:11 de ExoticDream

Urmareste-ma, corecteaza-ma daca este cazul, nu ma supar cand critica este constructiva, dar te avertizez ca sunt un pic maniaca in privinta gramaticii, am obiceiul (bun, zic eu) de a reciti cel putin o data ceea ce scriu, indiferent unde ...

Re: penis curbat in jos

din 29 apr 2008 18:07 de latitant

eu am 25 de ani si penisu este curbat in jos(robinet frate)de m ori fetele chiar se ia de mine..domne,o ai mare si stramba:`ce sa fac..cer prin lege si dreptate. Nu ma deranjeaza cu nimic...bye all [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 apr 2008 10:48 de baby

raluca eu ti-am zis si in mesaje daca ai luat corect patilele nu ramai insarcinata! nu e neaparat! asa e indicat sa iti vina dar poate sa iti vina dupa mai mult de o saptamana! nu mai sta cu gandul la asta! uite citeste aici cu atentie Care ...

din 29 apr 2008 09:58 de raluca_19

mai am o singura intrebare.am luat medicamentul deja de o saptamana si ink nu mia venit ciclul.de ce?trebuie neaparat sami vina dupa ce am luat medikmentul?

Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne tra

din 28 apr 2008 23:36 de solokd

nu toata lomea se gandea cum te gandeai tu;)....aveam alte preocupari la varsta aceea de ex scoala, sportul dar cand ai lipsa de ocupatzie apelezi si la extremitatzi

Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim v

din 28 apr 2008 23:25 de raluca_19

nu trebuie sa judecati copilul pt ca sti bine ca asa gandeati si voi la 12 ani.acuma ca au trecut ani ati uitat.mai bine dati niste sfaturi.):():(

Re: Re: Cura de slabit

din 28 apr 2008 22:50 de Mihaelascumpik

poi am fost si la sala.. cateva luni dar acum fac mai mult sport si deja incep sa slabesc:heart::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 28 apr 2008 17:07 de andreea

Re: Re: Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 28 apr 2008 12:35 de andrusck

:` pur si simplu imi dau seama:-`

Re: Re: Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie

din 28 apr 2008 00:27 de andreea

eu zic sa vb cu ea...sa o faci sa se simta special pt ca e speciala pt ca e prietena ta pe care o iubesti si mai ales nu fi badaran ca si fraza de mai sus (iti amorteste mana sau ceva de genu) daca ea e asa accepto poate ea e prea pudica ...

Re: Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 27 apr 2008 23:28 de solokd

stau si ma gandesc acum....ca sa ajungi la oral,trebuie sa acceptzi sa faci sex cu baiatul respectiv....si acum vine intrebarea mea...cum itzi dai seama daca merita sau nu....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 27 apr 2008 21:29 de ExoticDream

La un moment dat am fost tentata sa apreciez maturitatea in gandire la cei 15 ani ai tai (este adevarat ca pe-aici vin multi pusti care vor sa faca sex ca sa se afle in treaba, mai precis din spirit de turma si total iresponsabil), dar faptul ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal ce simt??

din 27 apr 2008 18:28 de Luminati

Asa simt si eu...timpul trece si cu ocazia sarbatorilor ne amintim de persoanele iubite din acea perioada, si chiar daca ne-a ranit noi suntem buni si iertatori si tot ii iubim cu trecerea anilor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii iertam pe ...

Re: Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie sa

din 26 apr 2008 18:43 de DarkAngel

Nu neaparat prin masturbare... nici nu trebuie sa o atingi in zona genitala pentru a ajunge la orgasm.... trebuie sa descoperi tu ce si cum merge pentru ca nu exista o formula generala care sa dea rezultate.... exploreaza... incet finut si cu ...

Re: Re: Re: meniu de Paste

din 26 apr 2008 17:55 de Guest

salata de ton, rulada din piept de pui, muschi file loin(umplut) la cuptor, drob din organe de pui cu ciuperci, peste, supa-crema de ciuperci cu crutoane, crema de zahar ars, etc.

Re: Re: Re: Re: mda

din 26 apr 2008 11:11 de deuzza666

da..am avut cativa prieteni daca ii pot numi asa .. sau daca ceea ce aveam cu ei se numea o relatie,acestea durau foarte putin,deoarece nu cred ca am iubit vreunu` din ei.si mi se intampla de data asta ca tipu asta sa fie ceva total diferit,sa ...

Re: Re: Re: mda

din 26 apr 2008 01:45 de ExoticDream

Nu trebuie neaparat sa-ti propui o anumita limita de varsta dincolo de care "sa iti dai voie" sa-ti pierzi virginitatea, asta se intampla cand te simti gata sa faci pasul. Din cate observ, ai deja o experienta destul de bogata in privinta ...

Re: Re: Fimoza!

din 25 apr 2008 21:27 de cristian18

am inteles .. dar eu am asta de cand eram mic aproape (acuma am aproape 18 ani) .. Ce sfaturi imi datz :( ? e vreo problema .. ??

din 25 apr 2008 20:17 de mysterious_g

Nu toti strainii sunt asa. Eu sunt casatorita cu un strain asa ca pot sa psun din proprie experienta. Nu pot sa critic pentru ca nu am fost in situatia asta si sper sa nu fiu niciodata. Este usor sa spunem paraseste-l, lasa-l, nu merita, cum poti sa ...

Re: Frica de dezvirginare

din 25 apr 2008 17:42 de deuzza666

daca e genu de fata teribilista sau pretentioasa,ma gandesc ca ar fi greu sa o aduci pe calea ce o vrei. nu`i pomeni de durere..asteapta doar momentul potrivit.totul o sa vina prin surprindere :~* (clar,trebuie sa ai un prezervativ la tine) nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 571 din 1098
«   1 ... 568   569   570   571   572   573   574 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare