Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena

din 21 mai 2008 16:13 de pisi

:ok:cautati pe alt cineva sau vorbeste serios cu el:(;)

Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena

din 21 mai 2008 15:18 de Mihaelascumpik

Trebuie sa`l lasi in pace !! asta cred eu.. daca e cu fata aia de catziva ani a clar ca o iubeste si de la tn vrea o aventura(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni...

din 21 mai 2008 13:58 de valentine

Aici este vorba de un subiect destul de sensibil, care a mai fost adus in discutie pe aici (vezi subiectul "Relatie sau razboi?" din nu stiu ce sectiune), dar am avut surpriza sa gasesc putine persoane care sunt de acord cu mine: e vorba de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mai 2008 13:01 de SORIN28

Informatie: Steaua a fost echipa M.A.N. Dinamo a fost echipa M.I. (aia preferata de Ceausescu, preferata pentru ca Militia si Securitatea il aparau) :ok: Spune-mi macar o alta echipa care a facut ce a facut Steaua. Cate echipe din tara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mai 2008 12:59 de nypd

atata rautate am vazut din partea stelistilor fata de cfr: ca sunt straini ca sunt grasi ca sunt carlani cum ar zice jiji, ca-s unguri ca .... de parca ei ar fi fost niste mari campioni... trebuie sa revina cu picioarele pe pamant prea sunt ei ...

Re: Re: Pentru cei buni...

din 20 mai 2008 19:17 de baby

cine se aseamana se aduna:` daca ea asa a ales.....treaba ei....nu poti sa stii ce ii ofera acel baiat pt ca nu esti tu cu el daca e chiar asa cum ai zis ....asta e...o sa vada mai tarziu ce a ales:lol: oricum exista si femei proaste...la fel cum ...

Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mare?

din 20 mai 2008 17:02 de lex

Cum sa o intreb daca are prieten?

din 20 mai 2008 14:57 de dudu

salutare! am o intrebare cam stupida, dar nu am ce face, trebuie sa va intreb. cum as putea sa intreb o fata daca e singura sau nu ? (in afara de deja fumatul "singurica-singurica")

Re: Re: Re: Zodiile

din 20 mai 2008 12:01 de aliona

O:)da zodiile sunt f importante trebuie sa tii cont de ele atunci cand vrei sa incepi o relatie :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa te saru

din 20 mai 2008 10:27 de pysycutzu

]Am vazut pana acum ce este sarutul si care este momentul in care trebuie sa saruti. A venit momentul sa aflam si cum se saruta. In povestea noastra, am ramas in momentul in care ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa te saruti

din 20 mai 2008 10:25 de Pisikutzu

Am vazut pana acum ce este sarutul si care este momentul in care trebuie sa saruti. A venit momentul sa aflam si cum se saruta. In povestea noastra, am ramas in momentul in care ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ...

Re: Re: Ce vor parintii de la copii ?

din 19 mai 2008 14:02 de angela

Eu sunt de acord cu ce scrie in articol, ca parintii intotdeauna ne vor binele.Orice parinte vrea tot ce e mai bun pentru copilul sau, sa fie fericit si implinit in viata. Poate mai sunt si exceptii, nu am intalnit inca asemenea cazuri.Conflictele ...

Re: Re: Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie

din 18 mai 2008 23:54 de imperfection

astia cu dependenta de sex:) eu imi vad prietenul o data la 2 3 saptamani si se intampla sa ne vedem cand am menstruatie ce ar trebui sa fac? aa si inca ceva consultati un medic si veti realiza ca o data inceputa viata sexuala trebuie sa fie activa ...

Ce vor parintii de la copii ?

din 17 mai 2008 23:50 de Dunno

Am gasit urmatorul articol care mi s-a parut destul de interesant . Aduce spre a fi mai mult un blog dar totusi mie mi-a placut "Indiferent că îi înţelegi sau nu, îţi vor binele. Nu oricine poate fi părinte, dacă ne gândim la orfani ...

Re: O intrebare...

din 17 mai 2008 16:51 de stefanoski

NU !! Sunteti neexperimentati si riscul sa ramana insarcinata este foarte mare. Undeva pe la 99% :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de

din 17 mai 2008 11:14 de crisexpert

E cool sa fi emo.Asta e la moda acum.Lor le place ideea de a vorbi deschis despre moarte si chestii de genul asta, dar incetul cu incetul, cei mai slabi, tind sa creada ca moartea e singura solutie... si o folosesc, din pacate...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12

din 17 mai 2008 10:55 de angela

Nu stiu daca ai citit ce am gasit pe net, dar un emo kids din punct de vedere psihologic este un copil sensibil,care a suferit o trauma peste care nu a putut trece, si care in final alege sinuciderea ca ultima scapare. Emo nu se refera doar la ...

Re: Re:

din 16 mai 2008 22:17 de danylo

pey am 18 ani , am incercat prin antrenament ... dar degeaba , faza e ca dupa ce ejaculez ... e tot tzeapan .... ca sa zic asa :| ... de tinut tine giga , dar ejaculez f des :(

Re:

din 16 mai 2008 20:38 de angela

Cati ani ai??Chestia asta se rezolva prin exercitiu mental, dar si practic.De fiecare data cand faci sex, trebuie sa iti propui sa ejaculezi cat mai tarziu, si sa ajungi sa te stapanesti fizic..E o chestie psihologica, si se rezolva prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: In legatura cu himenu'..

din 16 mai 2008 01:48 de himen

Avantajul ca te inveti si treci si la prieteni,asa ai mereu cur la dispozitie chiar daca mai trebuie sa il pui si tu la galantar.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 566 din 1098
«   1 ... 563   564   565   566   567   568   569 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare