Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Atentionare! din 9 iun 2008 01:29 de ExoticDream
Asa cum ti-am promis, acum ca Bookfestul s-a terminat, am pus in practica matura si farasul pentru a restabili decenta si bunul simt in aceste lacasuri, asta insemnand in traducere ca [b]de acum incolo iti voi sterge toate aberatiile de pe toate ...
Re: Re: sperma inghitita din 9 iun 2008 00:38 de nicole
deci trebuie sa inghint sperma pt ca este buna pt ten
Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 8 iun 2008 23:23 de crisrazvi
Sunt dragute sms-urile astea :)
Cred totusi ca nu trebuie abuzat de ele. Daca creezi o obisnuinta din a trimite sms-uri, o data pe zi la ora fixa, sau in fiecare seara inainte de culcare de exemplu, dupa un timp nu mai e la fel de placut, placerea ...
Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 8 iun 2008 22:43 de crisrazvi
"neatza creatza, esti busty? Ah, "busy" ....ce pacat, tocmai facusem o regula de scos la un suc si sarutat de la prima intalnire busty-urile de pe mess-ul meu, dar daca zici ca nu esti...aaahh, ai si tu ceva acolo? cati centimetri? numai atat? esti ...
Re: Re: Re: Re: prezervative SICO din 8 iun 2008 22:02 de crisrazvi
Loveplus e mai "moale" si se simte mai bine. Durex e mai "tare" si se simte mai putin prin el, dar este mult mai sigur. Pana acum mi s-au rupt cateva Loveplus dar un Durex niciodata. Mai am si un LifeStyles de mai de mult dar nu am incercat ...
Re: Buna! din 8 iun 2008 18:20 de asd
Profenid si Metronidazol nu sunt antibiotice :blink::blink::blink:
concluzia din 8 iun 2008 16:24 de vydy
Ei bine, spre surprinderea voastră ... m-am gandit sa "nu dau nici un semn de viata" catre respectiva .
Incerc sa gasesc o scuza buna, dar sunt sigur ca nu voi gasi. (alta decat aceea ca acuma nu am timp, ca trebuie sa invat pentru examene, etc). ...
Anticonceptionale-duomox, metronizadol si profenid din 8 iun 2008 14:02 de necunoscut
Am si eu o intrebare? Am luat pana vineri duomox, profenid si metronizadol si vreau sa stiu dak trebuie sa ma protejez 7 zile dupa ce am terminat sa le iau. Eu iau marvelon 28 de aproape 1 luna si vreau sa stiu daca aceste antibiotice au diminuat ...
Re: Re: Re: Lentile de contact! din 7 iun 2008 14:30 de baby
eu as vrea....lentile de contact negre....is chiar mijto ochii negri:love:
nici eu nu cred ca as suporta chestiile alea in ochi....
numai cand ma gandesc park mi se umfla ochii......dar trebuie sa mai faci si sacrificii
:,:-*
Re: Re: Lentile de contact! din 7 iun 2008 14:23 de juanitos
da vrau sa fiu si "gigea" dar numai ca de curand am descoperit ca am probleme cu ochii si trebuie sa port ochelari!!! si m-am gandit sa-mi pun lentile.........si daca tot imi pun vreau sa fie si colorate( eu am ochii caprui)!!! numai ca eu nu suport ...
Re: Lentile de contact! din 7 iun 2008 01:38 de ExoticDream
Ma batea gandul la un moment dat.... m-am interesat la cineva care foloseste si mi s-a povestit ca nu le poti purta decat maximum 8 ore/zi, iar conditiile de igiena sunt drastice si.... destul de scumpe (depozitarea lentilelor se face intr-un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele din 6 iun 2008 15:24 de solokd
mai poetic ...hmmmmm ...Romeo....Casanova....Don Juan...:lol:
Re: Re: Re: Cel mai pervers gand din 6 iun 2008 03:17 de sway
nici nu trebuie sa se vada, ideea e sa ii vezi tu pe ei, sa stii ca exista riscul, sa zambesti gandindu-te ca oamenii aia isi vad linistiti de vietile lor fara sa aiba habar de ce se intampla in viata ta, sub nasurile lor ;)
Atentionare din 6 iun 2008 03:05 de ExoticDream
Maine dupa ce ma intorc de la Bookfest voi pune in practica matura si farasul pentru a restabili decenta si bunul simt in aceste lacasuri, asta insemnand in traducere ca [b][i]iti voi sterge toate aberatiile de pe toate topicurile[/i][/b], ca tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi din 5 iun 2008 02:22 de ExoticDream
Extrem de rar se intampla in lumea asta ca doua fiinte sa comunice si altfel decat prin cuvinte, gesturi, priviri... in general, oamenii se grabesc.... chiar si cand iubesc.... Faptul ca tu, desi o iubeai, ai pastrat un timp o anumita distanta a ...
Re: Re: Naspa! din 5 iun 2008 01:19 de ExoticDream
Imi pare rau si mie de bunica ta... abia acum am citit mesajul tau... Imi este groaza de astfel de momente, refuz sa ma gandesc la ele, desi stiu bine ca vor veni.... Am fost acum doua saptamani la Urgenta cu bunica mea si am avut un deja-vu al ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele din 5 iun 2008 00:54 de ExoticDream
Prea tehnic.... Trebuie ceva mai poetic....! :~*:D:lol:
Re: Naspa! din 5 iun 2008 00:27 de tematoare
Multumesc frumos pentru cuvintele pe care le-ai scris. Intr-o oarecare masura precis ma vor ajuta. Imi cer scuze ca abia acum ti-am citit mesajul. Numai bine iti doresc!
Re: Re: Help plz!!!!! din 3 iun 2008 17:51 de SuKara
Nu pot!!!!
eu pe el il vreau):(:(:(:(:(:(:(:(:(
Re: Help plz!!!!! din 3 iun 2008 15:29 de oanaaaaa
Cred ca nu ai nici 14 ani impliniti si ca el are 21 din cate spui tu si ca are dreptate, e prea mare pt tine, daseste-ti si tu unu de seama ta ca mai ai nitel de copilarit, nu-ti trebuie relatii de genul celei cu tipul mai mare :ok:
Pagina 563 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |