Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help ..

din 2 iun 2008 15:54 de Alllin

Da intradevar nu trebuie sa cedeze din cauza asta....dar ceea ce am zis ca risca mai mult sa il piarda daca nu o face e adevarat..acu mai depinde si de baiat.. Mie mi se pare ca tot timpul se pune problema din punctul de vedere al fetei in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am

din 2 iun 2008 04:58 de nico

ma cautat din nou...bineinteles aceleasi vrajeli...yo ma intreb ce are in cap?ce vrea iar?...dak si-a atins scopul ce mai vrea?...faza ii ca oricum trebuie sa ma intalnesc cu el fata in fata pt ca am niste lucruri ramase la el care trebuie sa mi le ...

Re: Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help ..

din 2 iun 2008 01:48 de ExoticDream

Inainte de a da un "verdict" trebuie sa luam in calcul si varstele celor doi. Poate ca daca ar avea 28-30 de ani si ar fi de 3 luni impreuna, sexul ar putea interveni fara probleme, gandeste-te insa ca ea are doar 16 ani si este virgina si nici ...

Re: Re: Sa o fac sau nu ?? help ..

din 1 iun 2008 22:30 de Alllin

Nu trebuie sa faci sex cu el pentru el trebuie sa o faci pentru tine. Nu cred ca daca o faci cu el inseamna ca nu o sa ai o relatie serioasa mi se pare o tampenie ,un baiat care sta cu tine pentru sex nu sta 3 luni... Poate are si baiatul ala nevoi ...

Re: Re: despartire la distanta... voi ce c

din 1 iun 2008 22:13 de Guest

ce nebunia dracului cu iubirea asta: el o iubeste, pa una, nu conteaza, ea, nu se stie, daca-l mai iubeste pe el dupa ce, ma rog, dar tu si el va iubiti mai mult ca orice pe lume, d-aia a alergat el 1 an in 2000, dupa tine, care-aveai inima franta, ...

Re: despartire la distanta... voi ce c

din 1 iun 2008 20:39 de sunt.trista

dc trebuie sa fie asa greu cand cei 2 se iubesc?vad k tu o iubesti pe ea...ea cine stie dak te mai iubeste dupa ce i`ai facut..dar noi doi ne iubim mai mult decat orice pe lume..dak ea nu te iarta pt ce i`ai facut..sa stii k eu in locul ei cum ...

Re: Traiesc din nou !

din 1 iun 2008 19:49 de mira_printesa18

citindu-ti povestea parca am revazuto pe a mea..am trecut prin ceva asemanator..sfatul meu..lasal..si dute cu cel pe care lai intalnit!!mult succes.

Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi ce c

din 1 iun 2008 14:11 de cineva...

Va multumesc celor care ati raspuns la postul meu original.... am reluat iarasi legatura cu ea... dar prin email si ma doare inima cand scriu si primesc emailuri asa neutrale, prietenesti, persoanei care eu o iubesc cu tot sufletul.... vreau sa fiu ...

Re: Re: Re: despartire la distanta... voi ce crede

din 1 iun 2008 11:16 de sunt.trista

ms pt raspuns...in ce priveste varsta...eu fac 23 peste o saptamana..el 26..si nu e vorba de mutat in orasul celuilalt..e vb k el este in alta tara..si nu am putut fi impreuna mereu pt k am avut sesiuni..dar anul asta termin...stiu k mai e ...

Re: Bube pe pielea care acopera capul penisului

din 31 mai 2008 18:30 de adam

am cîteva bubite roz spre rosu pe pielea ce acopera penisul ce trebuie sa fac dati raspuns pe curtis_geacsan@yahoo.com astept raspunsul vostru

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 29 mai 2008 23:54 de valentine

Eu personal consider ca nu este prea indicat sa incerci sa te cuplezi cu o tipa care tocmai s-a despartit de partenerul ei. Cel mai bine este sa ii oferi suport moral, sa o ajuti sa se gandeasca la altceva si nu la ce a fost cu fostul, sa fi ...

Re: Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 29 mai 2008 19:05 de cristina

e foarte simplu:lol:sa saruti...ce vi se pare voua mare filozofie???:wacko: e super tare senzatia...credeti ma:D trebuie sa incercati.....:ok::,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 29 mai 2008 09:27 de El

Eu zic ca acum e momoentu...are nevoie de un umar pe care sa planga :rolleyes::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 28 mai 2008 22:23 de dudu

am aflat azi ca tocmai s-a despartit de prietenul ei, are o stare si sa vedeti ce muzica asculta acum, de zici ca e emo. dar ma rog, voi ce ziceti...mai trebuie sa ma mai bag pe fir cu ea in aceasta situatie?

Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumferin

din 28 mai 2008 00:30 de ExoticDream

Trebuie numarati si cei care au trecut prin cada, pe masa din bucatarie, pe covor.... :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele

din 27 mai 2008 23:23 de solokd

m-a dus gandul la chestia ca e facut din fibra musculara fara nici pic de masa osoasa sau alte chesti de esentze tari ;)...materialul ala e numit duraluminiu ;)

Re: Re: Re: Re: Re: numele

din 27 mai 2008 22:05 de sway

o fi subiectul aiurit, dar ala micu' TREBUIE sa fie tare; care e treaba cu Fibrolete? vorbesti d mineralul ala compus din aluminiu, fier si mai stiu eu ce?... hmmmm, laudarosule :p

Re: Re: daca nu

din 27 mai 2008 20:54 de sway

Ei, ce era sa spui si tu acum, ca nu?... Solidaritate masculina :p Glumesc. Oricum voi stiti mai bine :D

Re: Dupa nastere nu mai simt nimic

din 27 mai 2008 17:04 de oanaaaaa

Mi se pare destul de ciudat, de multe ori am auzit ca o femeie se simte mult mai bine in pat dupa ce are si un copil, unele au chiar primul orgasm abea dupa ce fac un copil.... Dar cred ca un doctor te poate ajuta mult mai mult.....poate e si de ...

Dupa nastere nu mai simt nimic

din 27 mai 2008 16:49 de Rolanda

Buna, sunt noua pe forum si am o problema ...poate ma ajutati voi. Am nascut acum 11 luni un baietel superb pe cale naturala. Nu a fost foarte mare(3350g) fara probleme etc. Problema este ca eu de atunci de cate ori fac dragoste cu sotul meu nu simt ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 564 din 1098
«   1 ... 561   562   563   564   565   566   567 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare