Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 iul 2008 20:17 de sanu lu' Eva

frate... iti zic eu cum se face, cum intri in discutie, si mai departe vezi ce iese. Le poti intalni nu neaparat pe strada, poate in scara blocului, poate in lift, poate pe tren ori in gara... etc. Fii dragutz cu ea, ii deschizi usa, ii faci loc ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 8 iul 2008 15:12 de baby

Bravo mie.....ca in ultima vreme....ma tin numai de "prostioare" :devil::lol::lol::lol: is mandra de mine ce sa mai.....:` ma laud:lol:.... momentan as dona un litru de sange pt o inghetata da' mi-e lene sa ma duc sa cumpar:ermm: la intrebarea ...

Re: Indragostit de o fata

din 8 iul 2008 15:05 de angela

O mananca??:blink:Unde o mananca?:rolleyes::lol: Daca intr-adevar vrei sa fii cu ea, nu face nici un pas.Ea trebuie sa isi dea seama de ceea ce simte si pentru cine.In cazul tau sentimentele sunt clare, mai trebuie ea sa isi dea seama ce vrea sa ...

Re: am penisu normal???

din 8 iul 2008 08:51 de Hi

Despinde de varsta.

Re: Re: Re: Distrusa

din 8 iul 2008 01:33 de ancuta87

ei da rai mai sunteti fata vo cerut parerea voastra si voi tot o condamnati angyy si eu am patit asa ceva te inteleg...destul de urat din partea lui dk tio fost amic asa ceva nu se face.eh akuma asta e ,ce o fost o fost , trebuie sa treci ...

Re: Re: tanga, apanajul femeilor?

din 7 iul 2008 21:45 de sexos

neplacutu' asta e legat de vreo prejudecata, tzine doar de estetica sau are conotatie sexuala? M-ar interesa sa stiu de ce trebuie sa ma scald in izmene pana la glezne.

am penisu normal???

din 7 iul 2008 04:36 de ADITZA

sall am penisu normal 10cm si in erectie e de 12-13cm e normall??? pls ajutatima

Re: Re: help

din 6 iul 2008 11:46 de cdgm

nu sunt chiar la inceput...problema e ca in orice alta pozitie abia daca il simt...el zice ca a facut tot ce trebuie si ca e problema mea ca nu-mi place nimic insa din cate stiu..sunt perfect normala..si cu capul si anatomic..iar in aceasta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema

din 6 iul 2008 11:14 de =))

s f _ _ _ _ e nu batute

Re: YOU read and learn!

din 6 iul 2008 00:00 de vali

Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul: - Poti vizita magazinul O SINGURA DATA. - Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc ...

Re:

din 5 iul 2008 12:42 de sgc

:huh:

Re: Cum s-o invit din nou in oras ?

din 5 iul 2008 10:23 de GhoTiK

vb un pic cu ea p mess dak nu ati vorbit de mult si dupaia invit-o in oras:love::love::love:

din 5 iul 2008 03:31 de nemesis

Cam asa suna gandurile tipice ale unei persoane confuze in privinta orientarii sexuale. Un tip numit Alfred Kinsey a pus bazele acestui comportament confuz si a incercat sa-l inteleaga. Poti cauta la biblioteca ale sale carti, dar, pe scurt, ceea ...

Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 5 iul 2008 02:09 de DrSexpert

bine si pana la urma urmei de la ce dimensiune in jos ar trebui sa incepem sa ne facem griji? Eu sunt student la psihologie si credeti-ma ca o fata care nu se simte iubita,trebuie....mult si bine pana sa ajunga la orgasm indiferent de cati cm ai ...

Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 5 iul 2008 02:03 de myself

Vezi o fata care gandeste,doar k avea dreptate si tipa de sus k trebuie facut din placere chestia asta. Orice lucru facut cu placere chiar si de cel mai neexperimentat om da roade. Nu pot zice acum ca am experienta acum,k asi glumi,dar ador sa ...

Cum s-o invit din nou in oras ?

din 5 iul 2008 01:49 de Dunno

Salut! Sa va incep mica povestioara...Acum ceva timp vorbeam foarte mult cu o fata careia ii placea de mine ,iar eu mai prost de fel nu i-am raspuns mai deloc la avansuri . Am iesit de vreo 2 ori cu ea in oras ,insa nu s-a intamplat nimic interesant ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 4 iul 2008 19:38 de Rely

Eu am 19 ani si sunt virgina...Ideea e ca tu trebuie sa faci acest pas doar atunci cand te simti tu pregatita, nu cand vrea el. Am fost cam in aceasi situatie ca si tine,dupa o relatie de un an jumate prietenul meu insista sa facem sex...nu am ...

din 4 iul 2008 01:58 de Guest

ba, chiar te astept castrat infect sa-ti imprastii creierii! ca oricum nu intrai tu sau d-astia de-alde tine in meniul meu. Deci, in Mangalia muist raios. da?!?

din 4 iul 2008 01:53 de muieguritei

Nu trebuie sa ma astepti M U I S T O! O sa te trezesti legata de masina si restul ti l am mai spus, balena avortata ce esti si gaura publica ce esti! :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 3 iul 2008 15:27 de Pischot

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 557 din 1098
«   1 ... 554   555   556   557   558   559   560 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele