Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Topic de ajutor pentru seductie din 16 iul 2008 17:02 de Listener
M-am gandit sa facem un loc unde sa punem cat mai multe,situatii de intalniri.Ideea este sa scrie-ti vorbe care au reusit sa cuceresca atat o fata cat si un baiat.
Situatii,cum ii dedicati dragostea,ce a-ti facut la intalnire,cum a-ti planificat,si ...
Re: Imi place o fata, dar n-am curaj sa-i spun! din 16 iul 2008 16:33 de Listener
Nu este deloc greu sa faci daca incepi de la varsta de 14 ani sa cuceresti o sa ma multumesti mai tarziu ca ti-am zis astea si ca te motiveaza...odata ca nu ai ce pierde,apoi trebuie sa citesti putin paragrafele seductie intocmite pe acest site..alta ...
Re: Re: Re: Re: o fost sau nu o fost virgina? din 16 iul 2008 14:47 de dyanaaa
sunt de acord cu rania.niki mie nu mi-a curs sange nikiodata,ma durut foarte tare si ink tot ma doare:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 16 iul 2008 10:03 de baby
Danny trebuie sa ne intalnim:lol::lol:
ne potriviiiiiim:lol:
poate suntem suflete pereche:lol:
am inteles de ce se leaga de tine da' cu mine ce ai domnisoara??????
si ce te face sa crezi ca ma potrivesc cu el? nici macar nu ma stii si vb ...
Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta din 15 iul 2008 21:44 de Useritza
relax ....
daca ai sa te gindesti la diferenta de virssta atunci nu mai iese nimic la voi......
se spune ca diferenta dintre parteneri trebuie sa fie de max 5 ani,asa k nu ai de ce sa iti faci probleme,principalul e sa invatati sa va intelegeti si ...
Re: Re: Re: Trebuie sa ne stim corpurile unul altu din 15 iul 2008 21:40 de Doc
Nu cred ca ii este rusine sa zica, fi sigur ca va zice daca o va deranja.
Re: Re: Distrusa din 15 iul 2008 21:36 de Useritza
of of of...lasa/l tu in voia soartei,este un nemernic ca sa folosit de tine,gasind in bratele tale doar oa linar de moment,a vrut sa se distreze si a stiut k vei fi la picioarele lui...baiatul nu trebuie sa stie k esti indsragostita de el....astfel ...
Re: Re: Trebuie sa ne stim corpurile unul altuia d din 15 iul 2008 21:22 de Strict
dar dak ii e rushine sa comenteze faptul k io ii bag mana pan zonele mai intime:-?? adik mi'atzi putea zice unde sa pun mana asha mai finutz k la mintea mea...........:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimi din 15 iul 2008 19:28 de alex23
Cand am fost pe la ei era dezordine in bucatarie dar mama ei e o femeie harnica, adica lucreaza foarte mult si nu sta de loc, avea acasa un atelier si lucreaza de dimieata pana seara (asta ar scuza oarecum ca peste zi era dezordine)
La sotia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in din 15 iul 2008 19:18 de baby
sincera sa fiu...eu asa i-as face numai unui barbat de care vreau sa scap....sau pe care nu il mai iubesc....[bine mai simplu ar fi sa scap de el divortand]
nu stiu ce fel e ea......probabil face ce a vazut la mama ei:`
incearca sa vorbesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in cas din 15 iul 2008 19:15 de alex23
Ce zice ea?
Un exemplu...
Ii spun ca sunt vase in chiuveta de mai de multa vreme,
Ea imi spune sa nu ii mai spun ca face ea. OK. plec si revin peste mai mult timp si nimic.... (intre timp sta la TV)
Ii reamintesc si se enerveaza si nu ...
Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa din 15 iul 2008 19:01 de baby
da sotia cam ce zice?
bine in afara de faptul ca se supara:`
nu cred ca e bine sa amesteci soacra:huh:
vezi tu.....tine de felul in care comunicati....adik deloc:`
eu as zice sa vorbesti ft serios cu ea......asta daca tine cont de ce vrei ...
Re: Trebuie sa ne stim corpurile unul altuia dinai din 15 iul 2008 17:48 de baby
eu zic ca e bine sa incercati sa va cunoasteti corpurile de inainte
multi recomanda pettingul pt inceput....
e misto...asa vezi c ii place si ce nu ii place partenerului....
decat sa te vezi in fata faptului si sa nu stii cu ce sa ...
Re: sotia mea nu face nimic in casa din 15 iul 2008 17:38 de SORIN28
Tu nu stiai ca sotia se "educa"...cum ai crescut-o, asa o ai. Daca ai invatat-o sa faci tu toate iar ea sa se uite...asa va face in continuare. Daca mamicuta ei nu a invatat-o cum e cu treburile casnice...greu sa o schimbi(dar probabil nici ...
Re: Re: Re: Re: Fimoza - un impediment in viata se din 15 iul 2008 16:37 de olin
eu nu ma operez.... ever
Re: buna din 15 iul 2008 12:55 de katherine
Nu trebuie sa iti fie rusine ca vrei sa iti incepi viata sexuala. Din contra, esti printre putinele care se hotarasc sa faca acest pas la varsta dee 19 ani, avand in vedere ca alte fete si-o incep la varste mult mai fragede. Daca tu si ...
Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa din 15 iul 2008 12:24 de stefanoski
Prietene, ai 23 de ani, eu am doar 19 asa ca nu-mi permit sa te judec. Iti spun doar care este parerea mea. In primul rand sotia ta este o femeie puturoasa si cam nesimtita ( sper sa nu te superi, dar asta e adevarul ).
Tin sa precizez ca ma asemna ...
Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa din 15 iul 2008 11:42 de alex23
De aranjat se aranjeaza.
Inainte sa ne casatorim am observat ca era cam dezordine pe la casa ei, dar am trecut peste asta gandintu-ma ca in casa noastra nu va fi la fel.
De fiecare data cand ii spun sa faca ceva imi spune ca e prea obosita de ...
Re: Re: Re: din 15 iul 2008 10:12 de baby
ce se mai baga unii in seama
:`
v-am zis ...pt unii de pe forum nu trebuie sa exist....pt ca nici voi nu existati pt mn:huh:
cat sa mai repet?
:,:-*
Re din 15 iul 2008 03:29 de N-am Nume
Depinde de la fata la fata.Nu trebuie sal mangaii neaparat,poti sa il masezi si cu limba :devil: .
Pagina 552 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |