Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Carti de suflet din 15 iul 2008 02:24 de Stranger_to_love
Mda,inteleg ce zici.Pe mine nu ma deconecteaza atat de mult o carte.
Pai nu crezi ca am incercat? Am zis din experienta ca nu am rabdare sa citesc,sa fac din asta o acitvitate zilnica.
Re: Re: Re: Re: Carti de suflet din 15 iul 2008 01:00 de ExoticDream
Nu pentru "fete", ci pentru tine ai putea sa mai faci cate ceva.... Si eu am intrerupt chestia cu cititul un an-doi, din cauza unor suparari, nu conteaza, dar apoi am reluat-o; nu ai idee cat de mult bine face o carte bine aleasa..... Este ca si ...
Re: Re: Re: Fimoza - un impediment in viata sexual din 15 iul 2008 00:25 de gabi
astept raspunsuri :| (?):([/si eu am fimoza si nu nu se vede capul deloc.dar am o viata sexuala normala.trebuie umezit vaginul inainte si nu mai ai nici o problema,oricum trebuie sa mergem sa ne operam
Re: Urechea excita? din 14 iul 2008 20:51 de baby
pe mine poti sa ma gadili cu o pana pe ureche
sau cu limba sau cu buzele.....:`
pur si simplu ma dispera:blink:
pe unii ii excita:love:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 20:49 de SORIN28
Calculeaza 50€ si spune-mi de ce l-am primit in coroane...cred ca pe ziua de azi ti-am acordat destul timp, chiar prea mult:flowers:
Re: din 14 iul 2008 20:47 de sgc
am vazut si eu chestia asta intr-un film, dar la mine nu functioneaza. mai degraba am frisoane daca mi se plimba ceva pe gat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 14 iul 2008 20:35 de sgc
calugareste-te! daca restul pe care trebuie sa-l primesti este mai mare de 5 Euro(cea mai mica bancnota in euro) primesti rest in euro tot ce-ti poate fi dat ca bancnota. tot ce este sub o bancnota, adica fise, nu le primesti in euro, le primesti ...
Re: Re: sperma inghitita din 14 iul 2008 19:08 de ayan
Re: Urechea excita? din 14 iul 2008 14:36 de Incepator
Probabil vi se pare o prostie, dar mie cand m-a prins odata una de ureche cu buzele, a inceput ,,domnu" sa se scoale ( foarte rapid ) .
Re: Urechea excita? din 14 iul 2008 14:25 de Doc
Lobul urechii are un simt destul de bun pentru atingeri si mangaieri.
Urechea excita? din 14 iul 2008 14:06 de Strict
Mi'a zis un prieten ca el knd o mangaie pe prietena sa la ureche aceasta sare pe el.......shi mai multzi sustzin asta.......e adevarat shi cum trebuie shi unde sa fie acea magaiere?:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ? din 14 iul 2008 08:47 de carrie
Prin primele afirmatii imi dai oarecum dreptate, vorbind despre dreptul barbatului la infidelitate care exista din cele mai vechi timpuri. Asa ca nu cred ca sensul cuvantului "dragoste" era mai profund in vremurile apuse. E drept ca un invatat (nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am fantezii cu un alt baia din 14 iul 2008 03:56 de simona
nu te poti astepta k iubirea pt cineva sa fie singurul lucru pe care il simti...pt k e imposibil..oamenii au sute de trairi afective si pe cele mai multe nu le inteleg sau nici nu constientizeaza motivul, nevoia, lipsa kre a determinat sentimentul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre pos din 14 iul 2008 01:57 de Doc
În primele 72 de ore (3 zile) dupa contactul sexual neprotejat se ia 1 pastila, iar dupa 12 ore de la 1 pastila/doza se mai ia înca una. Dupa prima pastila, poti sa calculezi cînd trebuie sa iei cea de-a doua doza. În total trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma din 14 iul 2008 01:15 de Doc
Durere oricum o sa simti. Asta este. Nu trebuie sa te sperii, toti am trecut/vom trece prin asta la un moment dat.
Re: INTR-O IPOSTAZA BUNA! din 13 iul 2008 21:43 de mada_86
Atunci cand simti ca trebuie s-o faci nu neaparat intr-un moment
Re: TREBUIE SA STII CE SA VB CU EA CA ALTFEL.... din 13 iul 2008 21:41 de mada_86
Poate nu ai mai avut experienta cu fetele,dar trebuie sa pari mai curajos ,mai barbat,ca daca nu vb cu ea zice ca esti pusti.Vb si u cu ea tot ce vrei u sa-i spui,si daca te place ramane cu tine :mai cere sfat si de la baieti ca ei au experienta mai ...
Re: din 13 iul 2008 21:37 de sgc
:huh: deci, dvs. trebuie sa stati in pozitia misionarului. persoana pe care intentionati s-o deflorati, daca sta, sta pe spate.
Re: Re: Re: Re: Re: din 13 iul 2008 21:22 de sgc
:D e o curatenie pe strada in irlanda, cum nu-i niciunde. inca n-a depasit nimeni romania la betive cazute pe strada si-n forum. mi-a placut dublinul tocmai pentru acest motiv. cand vei ajunge sa-l vazi, da-ti cu parerea Bantea.
Re: Re: Re: Re: din 13 iul 2008 20:43 de Doc
In opinia ta, numai french-kiss-ul poate provoca starea de excitatie?:blink:
Pagina 553 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |