Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

din 20 iul 2008 01:47 de Hi

Cu placere...si tine-ne la curent cu ce se mai intampla... si noi trebuie sa invatam din experienta pe care tu o capeti in momentul acesta. Mult succes.

Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 20 iul 2008 01:21 de ExoticDream

Daca tot nu ne suparam.... permite-mi sa remarc faptul ca folosirea gresita a cratimei ("a-ti planificat", "scrie-ti", "ia-ti dedicat") nu are legatura cu messengerul, acolo lumea o ignora total (se vorbeste prescurtat), asa ca..... nu-i bai daca ...

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 20 iul 2008 01:14 de Incepator

Oare tie nu ti se pare logic ? Prima data o luati usor, lasati voi viteza ca doar nu e sport pentru olimpiada . Vrei sa ajunge la ce ? Best time, Best lap, Best speed ? Uof.....incetu' cu incetu' invatam tot alfabetul .

Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 20 iul 2008 00:59 de raul

dar prima data cind io introduci trebuie sa io introduci incet shi dupa aceea cresti viteza?

Re: Re: Re:

din 19 iul 2008 23:34 de ExoticDream

Trebuie sa recunosc ca l-ai ajutat... ENORM! :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

din 19 iul 2008 23:29 de ExoticDream

Iti tinem pumnii! Poate reusesti s-o dai pe brazda, poate a inteles si ea ca trebuie sa isi schimbe atitudinea, it's now or never! Done! :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 19 iul 2008 20:58 de Listener

1.Nu ne suparam,greselile...multumesc de avertisment,dar nu sunt forumist de elita si uneori am obisnuinta sa tastez ca pe messenger (in klingoniana). 2.Ca moderator al unui site trebuie sa stii tot ce se mananca...despre subiectul care a creat ...

Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 19 iul 2008 20:53 de Listener

Re: Trebuie sa ne stim corpurile unul altuia dinai

din 19 iul 2008 16:11 de mada_86

Trebuie sa comunicati mai mult ca sa ajungeti sa va cunoasteti si corpurile.INCEARCA!

Re: Ejaculez si primul si al 2 nr. dupa cateva sec

din 19 iul 2008 12:24 de stefanoski

Trebuie sa-ti gasesti o fata care sa te inteleaga si sa aiba rabdare cu tine. Incet incet, trebuie sa se simta un progres...

din 19 iul 2008 01:58 de ExoticDream

Pai hai sa vedem... In primul enunt erau cam 6 greseli de ortografie (nu le punem pe cele de punctuatie), in cel de mai sus... 7! Daca tu zici ca l-ai revizuit..... Nu, nu cred ca sunt maestra in domeniu (functia de moderator nu presupune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seducti

din 18 iul 2008 21:42 de Listener

Pai am scris foarte clar "Nu trebuie sa copiati aceste idei"ci sa luati un exemplu,ca sa puteti sa creati o idee pentru voi,logic facand la o intalnire ceva "original",dar sa stiti ca multi ajung sa caute in cap ce ar mai trebui sa faca si aici sunt ...

Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 18 iul 2008 17:23 de baby

Stefanoski eu sunt perfecta:love: prostii...glumesc fiecare atunci cand e indragostit isi vede partenerul perfect si pt fiecare dintre noi perfectiunea inseamna altceva si acum ...oricat ne-am chinui noi sa il/o "vrajim" e in zadar....daca ...

Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 18 iul 2008 16:37 de stefanoski

Iar trebuie sa va amintesc ca nu exista perfectiune ? :unsure: On topic : eu sunt de parere ca fiecare ar trebui sa incerce sa cucereasca o fata prin metode proprii, prin originalitate, naturalete si simplitate. Sigur, treaba nu va merge ca pe ...

Re: Re: Re: Dereglare postinor?

din 18 iul 2008 15:15 de baby

la mine a venit apoi cam la 31 de zile... nu cred ca trebuie sa isi faca griji daca a luat pastilele corect si sa nu mai stea stresata ca nu ii vine:lol:asa am patit si eu daca nu...mergeti la medic :ermm:

din 18 iul 2008 13:51 de Listener

poti sa scrii totul...de la orice informatie oricine de aici poate invata ceva bravo...:D

Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 18 iul 2008 13:48 de Incepator

Spune-i asta, tot te chinui cum sa il faci, ete nah...fa-te atragatoare pentru el . Cat despre make love cu el nustiu, am impresia ca a facut ce a facut cu tine si tu te temi sa nu te paraseasca si sa iti dai seama ca scopul sau era sa faca ce ...

din 18 iul 2008 13:38 de Listener

Exotic Dream daca te crezi asa maestru/maestra in domeniu...de ce nu ne explici si noua o intalnire perfecta,doar esti moderator pe situ asta ...trebuie sa ai practic mare experienta in orice domeniu de genu :P

Re: Topic de ajutor pentru seductie

din 18 iul 2008 13:30 de Listener

M-am gandit sa facem un loc unde sa punem cat mai multe,situatii de intalniri.Ideea este sa scrie-ti vorbe,care au reusit sa cuceresca atat o fata cat si un baiat. Situatii,cum ia-ti dedicat dragostea,ce a-ti facut la intalnire,cum a-ti planificat-o ...

Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 18 iul 2008 13:00 de claudia

iubesk un baiat de 4 luni am fakut dragoste dar nush sigur dak el ma iubeste kum trebuie sa fak sa ma iubeaska kum il iubesk si eu makar sa stiu k ma iubeste

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 550 din 1098
«   1 ... 547   548   549   550   551   552   553 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare