Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex. din 28 iul 2008 22:26 de deeadeea21
eu zic sa nu cedezi.. baietii sunt f*taciosi de fel.. noi fetele suntem mai sensibile, cautam dragoste si respect. nu are rost sa cedezi, pt ca apoi sa regreti... ,,prima data,, e ceva ce trebuie sa se intample atunci cand esti absolut convinsa ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2008 22:19 de baby
trebuie sa devin cea mai nesuferita de pe forum:lol::lol::lol:
eeee...pai ce e asta?!:blink::`:huh:
:,:-*
Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. anticonception din 28 iul 2008 13:48 de deeadeea21
deci oameni buni.. anticonceptionalele trebuie luate strict la sfatul medicului de planning familial si nu al ginecologului. buuun.. in primele 3 luni pot aparea diverse efecte alea lor, asta pana organismul se obisnuieste cu ele. printre ...
Re: Au trecut 6 sapt dupa avort si nu am menstruat din 28 iul 2008 13:43 de deeadeea21
dupa un avort e normal sa apara unele dereglari.. in mod normal trebuie sa te prezinti unui medic neaparat pt a te indruma ce trebuie sa faci in continuare sau pt a vedea daca nu au aparut complicatii.
adelin_aladin_tzatzoiu@yahoo.com excitare... din 28 iul 2008 05:26 de tzatzoiu
poti s-o exciti prin cateva cuvinte.,trebuie doar sa stii (cum cand unde)sa le rostesti.;),.,.mai degraba cum!!!;)
Re: Re: Re: Re: Re: orgasm din 28 iul 2008 02:01 de ExoticDream
Nu trebuie sa fii viitor/actual/fost profesor de limba romana ca sa ai cunostintele elementare predate in clasele I-VIII, stiu ca nu mai este modern, mai ales ca pe mIRC si mess se vorbeste intr-un dialect SF, dar.... macar limba materna sa o ...
Re: Prima data cand ma indragostesc:| din 27 iul 2008 22:42 de omu_negru
Incepatorul le zice bine. daca ai facut rost de id-ul ei este un prim pas. al doilea pas consta in discutia cu ea, ii afli numarul de telefon (pentru a mai vorbi si in momentele cand nu sunteti la calc) si apoi o scoti in oras (pentru inceput un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interes din 27 iul 2008 22:07 de Listener
Cam asta e ideea in mare,discutia trebuie sa fie fata-n fata..desigur am analizat la majoritatea niste aspecte mai intai incercati in autobuz pe strada oriunde sa mergeti drepti cu pieptu=l in fata(vb ca sunt multi care merg stramb,in general sa ...
Re: Prima data cand ma indragostesc:| din 27 iul 2008 21:52 de Incepator
Tipic pentru cei ce stau in fata pc-ului, macar pe messenger mai folosesti iconite si nu este afce to face ca sa vezi reactia , dar in realitate ce ai face ?
Scuze ca am fost dur, asa trebuie sa inveti . Punctu si de la capat .
Vorbeste pe mess ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lauda de sine a ba din 27 iul 2008 20:26 de Bozgoru
sa fim seriosi exotico.. baietii care ajung la 22-23 de ani.. si sunt virgini.. au o problema grava... ori sunt urati cu spume.. ori sunt cum sa spun eu.. pampalai? nu ca.. din greseala nu si-au gasit jumatatea si persoana potrivita.. nu exista asa ...
Re: Re: Re: Re: din 27 iul 2008 19:56 de mara
trebuie sa faci cumva sa ti-l decalotezi,e spre binele tau.
Re: Re: Faza ciudata in cafenea din 27 iul 2008 19:45 de kensvegeta
LOL...esti bun :ok: ar trebui sa scrii o carte sau cva s mai invatzam si noi...
Re:De asta si va certati! din 27 iul 2008 19:03 de mada
Ca nu faceti sex e motivul pt care voi mai mereu va certati.Banuesc ca el este mai mare un pic,dar daca totusi crezi ca il iubesti destul de ce nu accepti.De ce iti este frica mai mult,doar te protejezi,daca vei accepta ai sa vezi ca se vor schimba ...
Re: Ce vor fetele de la un baiat la 16-17 ani? din 27 iul 2008 10:38 de kensvegeta
Aja e omule...are dreptate nypd ...mi
se pare ca tre s jtii sa vb :ok: dfapt mi se pare ca e singuru lucru... ptca daca jtii sa vorbesti nui neaparat nevoie s arati bn...cel mai vulnerabila mi se pare o fata cand e suparata( daca e suparata vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interes din 27 iul 2008 09:33 de van_basten
ms de informatii.
@valentine: tine-o tot asa :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta din 27 iul 2008 04:16 de DarkAngel
FI atent aici o treaba simpla iti zic.
Niciodata nu folosi replicile altora sau metodele lor de a "agata".
Pentru ca daca le folosesti si sa zicem ca prin absurd au succes cand ajungi sa intri in detalii vor fi in discordanta cu felul tau de a fi ...
Re: din 26 iul 2008 21:54 de sgc
salut. parerea mea este ca daca ceea ce te opreste de fiecare data cand vrei sa incerci ceva, sunt subiectele de pe forum, commenturile de-aici, anumite bloguri si mesaje televizate si dedicatii, poate ar trebui sa-ti iei inima-n dinti si sa faci ...
Penis nedecalotat din 26 iul 2008 21:16 de Alin14
Am si eu o problema..am 14 ani si am penisul nedecalotat...pot sa ma masturbez si sa ejaculez fara probleme , iar nu am deloc usturimi cand urinez.Este o problema ce necesita interventie chirurgicala ? Sau trebuie sa imi iau inima in dinti si sa ...
Re: Re: Masturbare masturbare si iar masturbare din 26 iul 2008 09:25 de stefanoski
S-o luam pe rand. Masturbarea nu dauneaza organismului, dar am fi bine s-o faci mai rar. De 2-3 ori pe saptamana e ok. Si atunci cand o faci, incearca sa nu te grabesti, nu uita ca nu esti precum "actorii" pe care ii vezi in filmele alea.
Prima ...
Re: Masturbare masturbare si iar masturbare din 26 iul 2008 01:28 de Incepator
Gata ma, esti mare treci si tu la fete, iti cumpar eu prezervativ, ITI FAC AVANSURI ? Sari man pe ele , fa u ndesmat total, si asa sunteti virgini toti, pff imi inchipui ce iese si cu putina imaginatie .
Hai pe bune lasa laba si treci la fapte ...
Pagina 546 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
104 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |