Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. anticoncep

din 30 iul 2008 23:09 de Doc

Si, ma rog, ce are daca anticonceptionalele le recomanda medicul ginecolog ... ?

Re: Penis nedecalotat

din 30 iul 2008 23:02 de Doc

Poti sa iti faci o operatie de circumcizie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ata se rupe la primul

din 30 iul 2008 22:46 de Doc

Eu zic sa te pui sa iti faci temele de vacanta. Apropo, vezi ca acele cuvinte nu exista in limba romana.

Re: Re: Re: Menstruatie cu sange inchis la culoare

din 30 iul 2008 22:43 de Incepator

Si te superi cand it izic parintii ia ceva pe tine nu umbla cu buricu' gol, sau cand mergi la piscina te arunci dintr-o data..crede-ma ca am patit-o eu la pisina apa rece....am racit jos ..nu-mi mai trebuie cate zile am...

Re: Re: Re: S-au dus ,s-au dus.....

din 30 iul 2008 20:15 de Incepator

Locuinta, loc de munca, care bineinteles trebuie sa fie banos,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexuale pr

din 30 iul 2008 15:52 de tudores

Cred ca este vorba de a introduce cilindru (regulat sau neregulat) pe gaura cu deschidere mai mare sau mai mica(adancime +/-) si de forta de frecare pe/in aceasta gaura, pana cand se incalzeste:lol::lol: Fara sa ating pe vreo gagicuta de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ata se rupe la primul cont

din 30 iul 2008 13:31 de tudores

Nu contest, mai gresheshte omu' din viteza cate o litera la tastare, dar ala cu care dialoghez nu e om si nu recunoashte ca a greshit!! :lol::lol::lol: Eu inchid aceasta discutzie cu Doc, rugandu-l mult sa nu se mai masturbeze. Spun treaba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine este

din 30 iul 2008 13:14 de katherine

Imi pare rau, eu intr-o relatie sunt sincera pana la capat, nu i-as putea ascunde asa ceva iubitului meu...sorry - pofta-n cui!:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine este cea

din 30 iul 2008 13:10 de deeadeea21

ce..? trebuie sa stie?.. va fi micul nostru secret :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2008 13:01 de ZigZag

Bah Tarzane .. acu ce ai ? revinotzi , datzi 2 palme si trezeshte`te .. daca nu itzi dau yo 2 palme , sa ai cu ce sa ma aplauzi ! 1. Yo n`am zis ca e romantism si mai stiu yo ce .. ce m`ai enervat ! ):( Tu ala bun .. dar nu`i nimic ca n`am ...

Re: Re: Tigari

din 30 iul 2008 12:51 de Guest

Poate nu vrea sa se ascunda de ceilaltzi si poate nu`i pasa de ce cred ceilaltzi despre el ca fumeaza , poate nu vrea sa afle parintzi sau unu din parintzi ! Yo fumez , maicamea stie , tatamiu nu trebe :) .. dar deshi nu stie nu`mi fac prbl ce sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2008 07:47 de Blitzkrieg

Bravo ! Uite ce treaba mare ai facut. Mai asta, mai zugzeg crezi ca daca insiri cateva cuvinte care rimeaza intre ele se cheama "romantism " ? Unde mai pui faptul ca actiunea din poveste e din clasa a 4-a aka "versuri pentru profa de geografie ...

Re: Re: Caderea parului... solutii

din 29 iul 2008 18:11 de baby

am folosit garnier:` a mers..un timp.... o sa incerc sa am grija la alimentatie.....trebuie sa isi revina nu ma vopsesc ca daca ma vopseam cred ca....era naspa rau:lol: :,:-*

Re: Re: Prima data cand ma indragostesc:|

din 29 iul 2008 17:24 de georgica

Am facut rost de nr ei de tel ;) Dar am aflat ca a plecat in tabara pentru o saptamana :ermm: Voi ce ma sfatuiti sa ii trimis sms sau sa vb cu ea la tel... Sau sa o las sa se intoarca din tabara?

Re: Re: Re: Re: Picatura placerii => sarcina?

din 29 iul 2008 11:56 de deeadeea21

cred ca acelasi lucru l-am zis si eu, dar mai pe scurt. faceam referire la postul lui valentin care spunea ca nu e insarcinata... adica nu poti sa afirmi tu, din afara daca e sau nu. nu poate nici tipa respectiva inca.

Re: Re: Re: Picatura placerii => sarcina?

din 29 iul 2008 11:49 de katherine

Dar de ce nu poti tu sa crezi ca aici oamenii isi dau cu parereare feritor la o eventuala sarcina datorata picaturii placerii, draga deea? Nu suntem medici niciunul sau din cate stiu eu cam asta ar fi situatia...cu toate acestea sutem in stare ...

Re: Re: Re: Picatura placerii => sarcina?

din 29 iul 2008 11:37 de katherine

Dar de ce nu poti tu sa crezi ca aici oamenii isi dau cu parereareferitor la o eventuala sarcina datorata picaturii placerii, draga deea? Nu suntem medici niciunul sau din cate stiu eu cam asta ar fi situatia...cu toate acestea sutem in stare ...

Re: Imi este greu... ne certam..... ne impacam....

din 29 iul 2008 01:46 de ExoticDream

Daca datele din profil sunt reale, ar trebui sa existe un dram de maturitate in relatia voastra, ce joc de-a soarecele si pisica este acela in care va certati tot timpul si numai tu esti cel care repara oalele sparte? Ar fi cazul sa-ti pui ...

Re: Cum sa ma dizvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 29 iul 2008 00:52 de expertul

cum se dezvirgineaza un baiat singur...se ia o gagica buna, se pune in fata lui dezbracata si el trebuie sa o refuze...apoi se produce "rupturaaa" :lol:

Re: Imi este greu... ne certam..... ne impacam....

din 28 iul 2008 23:33 de mada_86

Pai daca ea spune ca vrea sa va despartiti ceva nu ii convine la tine.Cred ca te tine de plictiseala normal amandoi trebuie sa trageti nu numai u

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 545 din 1098
«   1 ... 542   543   544   545   546   547   548 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare