Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Nelamuriri: sex, sangerari. anticoncep din 30 iul 2008 23:09 de Doc
Si, ma rog, ce are daca anticonceptionalele le recomanda medicul ginecolog ... ?
Re: Penis nedecalotat din 30 iul 2008 23:02 de Doc
Poti sa iti faci o operatie de circumcizie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ata se rupe la primul din 30 iul 2008 22:46 de Doc
Eu zic sa te pui sa iti faci temele de vacanta. Apropo, vezi ca acele cuvinte nu exista in limba romana.
Re: Re: Re: Menstruatie cu sange inchis la culoare din 30 iul 2008 22:43 de Incepator
Si te superi cand it izic parintii ia ceva pe tine nu umbla cu buricu' gol, sau cand mergi la piscina te arunci dintr-o data..crede-ma ca am patit-o eu la pisina apa rece....am racit jos ..nu-mi mai trebuie cate zile am...
Re: Re: Re: S-au dus ,s-au dus..... din 30 iul 2008 20:15 de Incepator
Locuinta, loc de munca, care bineinteles trebuie sa fie banos,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexuale pr din 30 iul 2008 15:52 de tudores
Cred ca este vorba de a introduce cilindru (regulat sau neregulat) pe gaura cu deschidere mai mare sau mai mica(adancime +/-) si de forta de frecare pe/in aceasta gaura, pana cand se incalzeste:lol::lol:
Fara sa ating pe vreo gagicuta de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ata se rupe la primul cont din 30 iul 2008 13:31 de tudores
Nu contest, mai gresheshte omu' din viteza cate o litera la tastare, dar ala cu care dialoghez nu e om si nu recunoashte ca a greshit!! :lol::lol::lol:
Eu inchid aceasta discutzie cu Doc, rugandu-l mult sa nu se mai masturbeze.
Spun treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine este din 30 iul 2008 13:14 de katherine
Imi pare rau, eu intr-o relatie sunt sincera pana la capat, nu i-as putea ascunde asa ceva iubitului meu...sorry - pofta-n cui!:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine este cea din 30 iul 2008 13:10 de deeadeea21
ce..? trebuie sa stie?.. va fi micul nostru secret :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2008 13:01 de ZigZag
Bah Tarzane .. acu ce ai ? revinotzi , datzi 2 palme si trezeshte`te .. daca nu itzi dau yo 2 palme , sa ai cu ce sa ma aplauzi !
1. Yo n`am zis ca e romantism si mai stiu yo ce .. ce m`ai enervat ! ):( Tu ala bun .. dar nu`i nimic ca n`am ...
Re: Re: Tigari din 30 iul 2008 12:51 de Guest
Poate nu vrea sa se ascunda de ceilaltzi si poate nu`i pasa de ce cred ceilaltzi despre el ca fumeaza , poate nu vrea sa afle parintzi sau unu din parintzi ! Yo fumez , maicamea stie , tatamiu nu trebe :) .. dar deshi nu stie nu`mi fac prbl ce sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 iul 2008 07:47 de Blitzkrieg
Bravo ! Uite ce treaba mare ai facut. Mai asta, mai zugzeg crezi ca daca insiri cateva cuvinte care rimeaza intre ele se cheama "romantism " ?
Unde mai pui faptul ca actiunea din poveste e din clasa a 4-a aka "versuri pentru profa de geografie ...
Re: Re: Caderea parului... solutii din 29 iul 2008 18:11 de baby
am folosit garnier:`
a mers..un timp....
o sa incerc sa am grija la alimentatie.....trebuie sa isi revina
nu ma vopsesc ca daca ma vopseam cred ca....era naspa rau:lol:
:,:-*
Re: Re: Prima data cand ma indragostesc:| din 29 iul 2008 17:24 de georgica
Am facut rost de nr ei de tel ;)
Dar am aflat ca a plecat in tabara pentru o saptamana :ermm:
Voi ce ma sfatuiti sa ii trimis sms sau sa vb cu ea la tel... Sau sa o las sa se intoarca din tabara?
Re: Re: Re: Re: Picatura placerii => sarcina? din 29 iul 2008 11:56 de deeadeea21
cred ca acelasi lucru l-am zis si eu, dar mai pe scurt. faceam referire la postul lui valentin care spunea ca nu e insarcinata... adica nu poti sa afirmi tu, din afara daca e sau nu. nu poate nici tipa respectiva inca.
Re: Re: Re: Picatura placerii => sarcina? din 29 iul 2008 11:49 de katherine
Dar de ce nu poti tu sa crezi ca aici oamenii isi dau cu parereare feritor la o eventuala sarcina datorata picaturii placerii, draga deea? Nu suntem medici niciunul sau din cate stiu eu cam asta ar fi situatia...cu toate acestea sutem in stare ...
Re: Re: Re: Picatura placerii => sarcina? din 29 iul 2008 11:37 de katherine
Dar de ce nu poti tu sa crezi ca aici oamenii isi dau cu parereareferitor la o eventuala sarcina datorata picaturii placerii, draga deea? Nu suntem medici niciunul sau din cate stiu eu cam asta ar fi situatia...cu toate acestea sutem in stare ...
Re: Imi este greu... ne certam..... ne impacam.... din 29 iul 2008 01:46 de ExoticDream
Daca datele din profil sunt reale, ar trebui sa existe un dram de maturitate in relatia voastra, ce joc de-a soarecele si pisica este acela in care va certati tot timpul si numai tu esti cel care repara oalele sparte? Ar fi cazul sa-ti pui ...
Re: Cum sa ma dizvirginez singur? (Sunt baiat.) din 29 iul 2008 00:52 de expertul
cum se dezvirgineaza un baiat singur...se ia o gagica buna, se pune in fata lui dezbracata si el trebuie sa o refuze...apoi se produce "rupturaaa" :lol:
Re: Imi este greu... ne certam..... ne impacam.... din 28 iul 2008 23:33 de mada_86
Pai daca ea spune ca vrea sa va despartiti ceva nu ii convine la tine.Cred ca te tine de plictiseala normal amandoi trebuie sa trageti nu numai u
Pagina 545 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
104 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |